Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oλα με 4/64 GB , απο amazon τα βρισκω:

Xiaomi Mi A2 -  153 Ε

Mi 8 Lite      -  170 Ε

Red Note 7  - 196 Ε

Εχουμε ηδη το Mi A2 στην οικογενεια και η γυναικα ειχε ενα Εco Le Max2 που στα 2 χρονια τα εφτυσε (ασχετο, σχεδον ολα μας χαλανε στα 2 χρονια! το παθαινετε κι εσεις?)

Η ερωτηση ειναι, να αγορασουμε ξανα το Mi A2 ή καποιο αλλο? το Mi 8 Lite? το Red Note 7? Καποιο αλλο σε παρομοια κατηγορια? (με dual Sim και USB-C παντα)

Οπως το βλεπω, μαλλον αναμεσα στο MiA2 και το Red Note 7 πιο πολυ, το mi 8 Lite μου φαινεται οτι δεν προσφερει κατι ξεχωριστο.

Η εντυπωση μου ειναι οτι τα πλεονεκτηματα του Mi A2 ειναι το stock Android και η καλυτερη selfie camera ενω του Red Note 7 μεγαλυτερη οθονη, μπαταρια και 3.5βυσμα, ομως δεν ξερω το MIUI πως ειναι. Επισης ποιο εχει καλυτερες φωτο, καλυτερη οθονη? ή δεν υπαρχει στην πραξη διαφορα?

γνωμες?

Επεξ/σία από sattack
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, sattack είπε

Oλα με 4/64 GB , απο amazon τα βρισκω:

Xiaomi Mi A2 -  153 Ε

Mi 8 Lite      -  170 Ε

Red Note 7  - 196 Ε

Εχουμε ηδη το Mi A2 στην οικογενεια και η γυναικα ειχε ενα Εco Le Max2 που στα 2 χρονια τα εφτυσε (ασχετο, σχεδον ολα μας χαλανε στα 2 χρονια! το παθαινετε κι εσεις?)

Η ερωτηση ειναι, να αγορασουμε ξανα το Mi A2 ή καποιο αλλο? το Mi 8 Lite? το Red Note 7? Καποιο αλλο σε παρομοια κατηγορια? (με dual Sim και USB-C παντα)

Οπως το βλεπω, μαλλον αναμεσα στο MiA2 και το Red Note 7 πιο πολυ, το mi 8 Lite μου φαινεται οτι δεν προσφερει κατι ξεχωριστο.

Η εντυπωση μου ειναι οτι τα πλεονεκτηματα του Mi A2 ειναι το stock Android και η καλυτερη selfie camera ενω του Red Note 7 μεγαλυτερη οθονη, μπαταρια και 3.5βυσμα, ομως δεν ξερω το MIUI πως ειναι. Επισης ποιο εχει καλυτερες φωτο, καλυτερη οθονη? ή δεν υπαρχει στην πραξη διαφορα?

γνωμες?

Από Σκρουτζάδικο/best price το mi a2 ξεκινάει από 144€,mi 8 lite 157€ και Note 7 178€, ποιος ο λόγος να πας στο Amazon?

Επίσης το καλύτερο σε κάμερα είναι το Mi 8 lite.

Σκέψου ότι το lite είναι το μικρό αδερφάκι του Mi8.

Σε οθόνη δεν θα δεις διαφορά και στα τρία.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...