sattack Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Oλα με 4/64 GB , απο amazon τα βρισκω: Xiaomi Mi A2 - 153 Ε Mi 8 Lite - 170 Ε Red Note 7 - 196 Ε Εχουμε ηδη το Mi A2 στην οικογενεια και η γυναικα ειχε ενα Εco Le Max2 που στα 2 χρονια τα εφτυσε (ασχετο, σχεδον ολα μας χαλανε στα 2 χρονια! το παθαινετε κι εσεις?) Η ερωτηση ειναι, να αγορασουμε ξανα το Mi A2 ή καποιο αλλο? το Mi 8 Lite? το Red Note 7? Καποιο αλλο σε παρομοια κατηγορια? (με dual Sim και USB-C παντα) Οπως το βλεπω, μαλλον αναμεσα στο MiA2 και το Red Note 7 πιο πολυ, το mi 8 Lite μου φαινεται οτι δεν προσφερει κατι ξεχωριστο. Η εντυπωση μου ειναι οτι τα πλεονεκτηματα του Mi A2 ειναι το stock Android και η καλυτερη selfie camera ενω του Red Note 7 μεγαλυτερη οθονη, μπαταρια και 3.5βυσμα, ομως δεν ξερω το MIUI πως ειναι. Επισης ποιο εχει καλυτερες φωτο, καλυτερη οθονη? ή δεν υπαρχει στην πραξη διαφορα? γνωμες? Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από sattack
ondoin Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Και εγώ ανάμεσα σε αυτά είμαι αν και με τραβάει λίγο περισσότερο το Pocofone F1 (Xiaomi).
saruman123 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, sattack είπε Oλα με 4/64 GB , απο amazon τα βρισκω: Xiaomi Mi A2 - 153 Ε Mi 8 Lite - 170 Ε Red Note 7 - 196 Ε Εχουμε ηδη το Mi A2 στην οικογενεια και η γυναικα ειχε ενα Εco Le Max2 που στα 2 χρονια τα εφτυσε (ασχετο, σχεδον ολα μας χαλανε στα 2 χρονια! το παθαινετε κι εσεις?) Η ερωτηση ειναι, να αγορασουμε ξανα το Mi A2 ή καποιο αλλο? το Mi 8 Lite? το Red Note 7? Καποιο αλλο σε παρομοια κατηγορια? (με dual Sim και USB-C παντα) Οπως το βλεπω, μαλλον αναμεσα στο MiA2 και το Red Note 7 πιο πολυ, το mi 8 Lite μου φαινεται οτι δεν προσφερει κατι ξεχωριστο. Η εντυπωση μου ειναι οτι τα πλεονεκτηματα του Mi A2 ειναι το stock Android και η καλυτερη selfie camera ενω του Red Note 7 μεγαλυτερη οθονη, μπαταρια και 3.5βυσμα, ομως δεν ξερω το MIUI πως ειναι. Επισης ποιο εχει καλυτερες φωτο, καλυτερη οθονη? ή δεν υπαρχει στην πραξη διαφορα? γνωμες? Από Σκρουτζάδικο/best price το mi a2 ξεκινάει από 144€,mi 8 lite 157€ και Note 7 178€, ποιος ο λόγος να πας στο Amazon? Επίσης το καλύτερο σε κάμερα είναι το Mi 8 lite. Σκέψου ότι το lite είναι το μικρό αδερφάκι του Mi8. Σε οθόνη δεν θα δεις διαφορά και στα τρία. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από saruman123 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα