Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill89 είπε

Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις! Δεν τη δεχτηκα τελικα, θελω να ειμαι safe!

Κακώς βέβαια αν αφορούσε κάποια καλη αμοιβή.

• Sad 1
Δημοσ.

Ηταν στα ιδια με αυτα που παιρνω τωρα νομιμα. Απλα ηταν μια πιο ενδιαφερουσα δουλεια.

Δημοσ.

Αν δουλεύεις ως υπάλληλος, αύξηση μην περιμένεις να πάρεις και όταν την πάρεις είναι συνήθως marginal. Δεδομένης της ζήτησης που υπάρχει διεθνώς για καλούς devs, ο βασικός τρόπος με τον οποίο αυξάνεις το εισόδημά σου είναι το job hopping. Κατά συνέπεια:

• Δεν είναι υποχρεωτικό να φύγεις από Ελλάδα αλλά επ' ουδενί ΔΕΝ περιορίζεσαι στην Ελλάδα και στην αγορά της.
  • Κάθε 2-3 χρόνια αλλάζεις δουλειά.
  • Job offer που δεν συνοδεύεται από μισθολογική αύξηση είναι συνήθως automatic NO.

Υπάρχουν φυσικά εξαιρέσεις, και κάθε περίπτωση θα πρέπει να την εξετάζεις ξεχωριστά, παρόλα αυτά IMHV αυτές είναι οι βασικές αρχές που ακολουθείς στο job hunting.

Just my 2 cents

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

BTW η Revolut είναι κανονική τράπεζα με έδρα την Αγγλία. αυτό που απαντάει ο Niklas στο πρώτο post έχω την αίσθηση ότι δεν ισχύει:

No they don’t since CRS common report standard are just concerning Banks and not E-money institution. E-money accounts, unlike bank accounts, are not considered to be depository accounts under CRS and don’t have to be reported as such

Και το paypal δίνει στοιχεία: https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/ua/facta-full και αν η εφορία ζητήσει παραπάνω στοιχεία εικάζω ότι δίνουν τα πάντα

Επεξ/σία από pmav99
Δημοσ.
13 ώρες πριν, pmav99 είπε

BTW η Revolut είναι κανονική τράπεζα με έδρα την Αγγλία. αυτό που απαντάει ο Niklas στο πρώτο post έχω την αίσθηση ότι δεν ισχύει:

Και το paypal δίνει στοιχεία: https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/ua/facta-full και αν η εφορία ζητήσει παραπάνω στοιχεία εικάζω ότι δίνουν τα πάντα

Ναι λογικό μου φαίνεται... Μαύρα και καταγράφονται επικίνδυνο. Μπορεί να μην έχω τώρα θέμα, θα έχω σίγουρα στο μέλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...