alexinhogr Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Rx580 nitro 8gb, κουτί με 3χ120 φαν μπροστά, σε games 62max 39-44% φαν κ δεν ακούγετε
Inler Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Σε Sapphire φτιάξτε custom profile γιατί από stock αρχίζει και ανεβάζει ανεμιστήρες μετά τους 70-72...Μέχρι τότε αν θυμάμαι καλά δουλεύει 900-1000rpm 1
rofl Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Inler είπε Σε Sapphire φτιάξτε custom profile γιατί από stock αρχίζει και ανεβάζει ανεμιστήρες μετά τους 70-72...Μέχρι τότε αν θυμάμαι καλά δουλεύει 900-1000rpm ισχυει και προσωπικα την εχω stock, γιατι η ησυχια > θερμοκρασια. και τα 70 και τα 75 καθε αλλο παρα ανησυχητικα ειναι. αλλα περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα. παντως αυτο που λεει ο απο πανω να την εχω στο 40% για να δουλευει 10 βαθμους κατω, δεν θα το εκανα ποτε, περισσοτερες πιθανοτητες εχει να στειλει τους ανεμιστηρες, παρα να προστατεψει μια καρτα που φτανει και 90αρια. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από rofl
Inler Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, montelagr είπε Εμένα η 580 ήταν χαμηλά Αν έπαιζες σε 1080P 60hz ελαφρύ game και δούλευε 70-75% λογικό είναι αλλά εγώ μιλάω για 1080P 144hz και gpu usage 95%+ 1
Sheogorath Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, rofl είπε ισχυει και προσωπικα την εχω stock, γιατι η ησυχια > θερμοκρασια. και τα 70 και τα 75 καθε αλλο παρα ανησυχητικα ειναι. αλλα περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα. παντως αυτο που λεει ο απο πανω να την εχω στο 40% για να δουλευει 10 βαθμους κατω, δεν θα το εκανα ποτε, περισσοτερες πιθανοτητες εχει να στειλει τους ανεμιστηρες, παρα να προστατεψει μια καρτα που φτανει και 90αρια. Mόνο που ανεμιστηρες αλλάζεις, πυρήνα... όχι.
rofl Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Mόνο που ανεμιστηρες αλλάζεις, πυρήνα... όχι. ok οπως ξαναειπα βρισκω λιγακι υπερβολικο να ανησυχει κανεις για 70αρια. το tjmax της συγκεκριμενης ειναι πανω απο 90. και δεν αναφερομαι στον οp που οντως ηταν κομματι τσιμπημενες. οπως ειπα, τουλαχιστο εγω ακομα και με 80 στο κατακαλοκαιρο δεν θα ανησυχουσα Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από rofl
rofl Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, alexinhogr είπε Αναρωτιέμαι τι κουτιά έχετε μερικοί κι εγω αναρωτιεμαι γιατι το βαζεις στο 40% , εχω την ιδια καρτα με κακο airflow και παιζω στους 72. εχει καποιο προβλημα η καρτα? πιστευεις οτι η δικη σου θα ζησει περισσοτερο? αν μη τι αλλο για οσο ζησει θα εχεις χειροτερο επιπεδο θορυβου απο μενα. ψυχαναγκαστικοι γινεστε μερικοι με τις θερμοκρασιες. γιαυτο θα σου τριζουν σε κανα χρονο τα ανεμιστηρακια και θα ψαχνεσαι για καθαρισματα λαδωματα και παστες. γιατι ατεκμηριωτα και αστηρικτα οι 70 βαθμοι ειναι πολλοι. η sapphire που θελει τους ανεμιστηρες να παιρνουν μπροστα πανω απο 50, και να πιανει ενα ~30% στους 70~ μαλλον δε θα τα ξερει καλα. και αφου αναρωτιεσαι 2 ανεμιστηρες μεσα στο κουτι με 6 δισκους ακριβως μπροστα στον εισοδου. οχι θα το κανω airwolf στα 2019 ξερω ξερω καποια μερα θα μου καουν ολα. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από rofl
alexinhogr Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 32 λεπτά πριν, rofl είπε κι εγω αναρωτιεμαι γιατι το βαζεις στο 40% , εχω την ιδια καρτα με κακο airflow και παιζω στους 72. εχει καποιο προβλημα η καρτα? πιστευεις οτι η δικη σου θα ζησει περισσοτερο? αν μη τι αλλο για οσο ζησει θα εχεις χειροτερο επιπεδο θορυβου απο μενα. ψυχαναγκαστικοι γινεστε μερικοι με τις θερμοκρασιες. γιαυτο θα σου τριζουν σε κανα χρονο τα ανεμιστηρακια και θα ψαχνεσαι για καθαρισματα λαδωματα και παστες. γιατι ατεκμηριωτα και αστηρικτα οι 70 βαθμοι ειναι πολλοι. η sapphire που θελει τους ανεμιστηρες να παιρνουν μπροστα πανω απο 50, και να πιανει ενα ~30% στους 70~ μαλλον δε θα τα ξερει καλα. και αφου αναρωτιεσαι 2 ανεμιστηρες μεσα στο κουτι με 6 δισκους ακριβως μπροστα στον εισοδου. οχι θα το κανω airwolf στα 2019 ξερω ξερω καποια μερα θα μου καουν ολα. Κάπου μπερδεύεσαι, δεν είπα πουθενά ότι την έχω μανουαλ στα φανς
rofl Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, alexinhogr είπε Κάπου μπερδεύεσαι, δεν είπα πουθενά ότι την έχω μανουαλ στα φανς και σου ανεβαινει η nitro 40% στους 62? κατι σου μετραει λαθος τοτε μεχρι τους 70~ 25-30% παιζει... 40% πιανει γυρω στους 75 Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από rofl
alexinhogr Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, rofl είπε και σου ανεβαινει η nitro 40% στους 62? κατι σου μετραει λαθος τοτε μεχρι τους 70~ 25-30% παιζει... 40% πιανει γυρω στους 75 Τι να σου πω, το βλέπω με το πρόγραμμα της msi, θα βάλω hwmonitor να δω μήπως έχει διαφορά
rofl Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, alexinhogr είπε Τι να σου πω, το βλέπω με το πρόγραμμα της msi, θα βάλω hwmonitor να δω μήπως έχει διαφορά ναι οκ μαλλον εχει να κανει με το vsync. δοκιμασα τωρα στο RE2 χωρις vsync οι ανεμιστηρες δουλευουν πιο πολυ και εχω μικροτερες θερμοκρασιες απ οτι με vsync/ limiter 60fps παραξενο αλλα για καποιο λογο συμβαινει. μαλλον εχει να κανει με το load Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από rofl
alexinhogr Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, rofl είπε ναι οκ μαλλον εχει να κανει με το vsync. δοκιμασα τωρα στο RE2 χωρις vsync οι ανεμιστηρες δουλευουν πιο πολυ και εχω μικροτερες θερμοκρασιες απ οτι με vsync/ limiter 60fps παραξενο αλλα για καποιο λογο συμβαινει. μαλλον εχει να κανει με το load gtav online σε fhd ολα τερμα ,αυριο θα δοκιμασω σε αλλη ανάλυση Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από alexinhogr
rofl Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, alexinhogr είπε στο Idle για να καταλαβεις εδω σ εχω. εμενα idle ειναι στα 37 full load στο re2 ειδα 67-68 αλλα με πολυ ανεβασμενους ανεμιστηρες~50%. με 60fps limiter στο ιδιο παιχνιδι βλεπω 70-73 αλλα ο ανεμιστηρας γυρω στο 25% oποτε δε βγαινει συγκριση. κι επειδη το ψιλοξερω αυτο γιαυτο μετραω θερμοκρασιες στην ιδια δραστηριοτητα. ------------------------------------------ αμα θες να συγκρινεις κατεβασε το superposition που λεω παραπανω. και αυτο ειναι συζητησιμο κατα ποσο μπορει να βγαλει καποιος συμπερασματα,γιατι με τoν νεο driver ειμαι 3-4 βαθμους κατω για καποιο λογο και το απο κατω bench με τους 71 ειναι απο φλεβαρη με 6 βαθμους πιο κατω σε idle. χωρις να αλλαξω τιποτα φυσικα. πιστευω οτι αν ειχα τους drivers του φλεβαρη θα ειχα 75αρακι στο νερο... μαλλον οι τελευταιοι ειναι summer edition με πιο επιθετικους ανεμιστηρες. αντε συγκρινε θερμοκρασιες παντως μετα. για μενα παντως αυτα δειχνουν οτι κανενας λογος ανησυχιας με τα ~70s Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από rofl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα