Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, jimmy213 είπε

Απ' όσο ξέρω δεν γίνονται εξαιτίας των σχολών οδήγησης και του ότι πρέπει να ασφαλιστούμε (χωρίς να υπάρχει ασφαλιστικό προϊόν) για να δώσουμε εξετάσεις. Δεν έχει να κάνει (τώρα) με τους υπαλλήλους στις περιφέρειες (αυτοί θα μας απασχολήσουν πάλι σε λίγες βδομάδες).

Βασικά το υπουργείο κατηγορεί τις σχολές, και οι σχολές το υπουργείο, άντε βγάλε άκρη...

Αλλού διαβάζω αυτό:

Μέχρι πρόσφατα, οι υποψήφιοι, δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης, λόγω αμφιβολιών που είχαν εγερθεί από υπηρεσιακούς παράγοντες των Περιφερειών, όπως και της Δυτικής Ελλάδος, αναφορικά με την εγκυρότητα των ασφαλιστηρίων που εξέδιδαν οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Και αλλού αυτό:

«Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης (Π.Ο.Ε.Ο.), επικαλείται διάφορα προσχήματα, από τη μη ύπαρξη ασφαλιστικού προϊόντος μέχρι το Σύνταγμα και την… Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και καλεί όλους τους εκπαιδευτές του κλάδου να απέχουν από τη διενέργεια δοκιμασιών προσόντων και συμπεριφοράς των υποψηφίων οδηγών.

• Like 1
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι να το κάνει το δίπλωμα ο παππούς? αν έχει να πάει κάπου μακριά μία φορά στο τόσο ας πάρει ταξί ή να ζητήσει απ τον δισέγγονο του να το πετάξει κάπου.... επίσης αν θέλει να ξεκ@υλοσει μπορεί να πάει σε πίστα χεχε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν λειτουργουν τα υδραυλικα του και περασει ας παει οπου θελει ... Υπαρχουν και καλοι οδηγοι δεν ειναι ολοι ζωα . Εμενα παραλιγο να μου τη παιξει 50ρα με προσπεραση απο τα δεξια γιατι ετσι . νομιζεις οτι κανει να κυκλοφορει ; Και εγω μια στο τοσο παιρνω αμαξι μπας και τη γλυτωσω ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

. Εμενα παραλιγο να μου τη παιξει 50ρα με προσπεραση απο τα δεξια γιατι ετσι

Σε εθνική οδό με 3 λωρίδες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...