Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Ενας συγγενης οδηγει ακομα και ειναι απο τις ελαχιστες πειπτωσεις που προσωπικα θα του ...επετρεπα να οδηγησει σε αυτη την ηλικια γιατι ειναι σε πολυ καλη κατασταση και τον εχω δει να οδηγει . Εγω δεν νομιζω σε 20+ χρονια να μπορω χωρις να ειμαι επικυνδυνος. Ειναι 83 ετων Τι χρειαζεται για ανανεωση αδειας οδηγησς ?
momotis Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ειναι 83 ετων Τι χρειαζεται για ανανεωση αδειας οδηγησς ? Spoiler https://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/pos-ananeonete-adia-odigisis-ilikiomenon-odigon-egkyklios/ 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, momotis είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου https://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/pos-ananeonete-adia-odigisis-ilikiomenon-odigon-egkyklios/ Την χρειάζεται πολύ πιο λίγο από πολλούς και πολλές 3
prometheas Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στο μπ@ρδ@@ο που ζούμε, σχεδόν τίποτα. Πρόσφατα ανανέωσε ο 84χρονος πατέρας φίλου μου παρά τις προσπάθειες μου να τον μεταπείσω. Ελπίζω να μην βρεθεί κανένα παιδάκι ή κανείς πεζός στο δρόμο του.. Οτι και να λέμε και όσο καλά και αν ξερουμε κάποιον, τα αντανακλαστικά στις ηλικίες αυτές είναι εξαιρετικά μειωμένα . Το θεωρώ απαράδεκτο να ανανεώνονται διπλώματα σε τέτοιες ηλικίες για οποιονδήποτε λόγο. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από prometheas 25 3 1
j0hnn1e Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Το πρόβλημα είναι οτι η ανανέωση δεν είναι ετήσια. Πράγμα που σημαίνει οτι στα 84 ή 85 μπορεί να μην είναι σε κατάσταση να οδηγήσει, αλλά η άδεια θα ανανεωθεί για πολύ περισσότερο απο 1 χρόνο...
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέχρι πριν λίγο καιρό χρειαζόταν μόνο χαρτι απο γιατρούς Τώρα με τις αλλαγές δεν ξέρω, Άσε που δεν γίνονται ανανεώσεις εδώ και ένα χρόνο. Το έχουν κλείσει το μαγαζί εκεί στο υπουργείο 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 22 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μέχρι πριν λίγο καιρό χρειαζόταν μόνο χαρτι απο γιατρούς Τώρα με τις αλλαγές δεν ξέρω, Άσε που δεν γίνονται ανανεώσεις εδώ και ένα χρόνο. Το έχουν κλείσει το μαγαζί εκεί στο υπουργείο Για εξετασεις ηξερα οτι δεν γινοντε ...Ουτε στα χαρτια ανανεωσεις ?Τι κανει καποιος που ληγει η αδεια του ?
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Γιάννη δεν είναι κλειστές μόνο οι εξετάσεις, είναι όλος ο τομέας της έκδοσης διπλωμάτων, δεν λειτουργεί τίποτα. Ούτε σήματα, ούτε ανανέωσεις, ούτε εξετάσεις οδήγησης, ούτε επαγγελματικά, ούτε μοτοσυκλέτες, ούτε ιχ, ΤΙΠΟΤΑ 1
_chris_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 ισχύει όντως αυτό; ήθελα να πάω από δευτέρα να ανανεώσω το δίπλωμα μηχανής (αλλαγή κατηγορίας). θα φάω άκυρο δηλαδή;
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Γιάννη δεν είναι κλειστές μόνο οι εξετάσεις, είναι όλος ο τομέας της έκδοσης διπλωμάτων, δεν λειτουργεί τίποτα. Ούτε σήματα, ούτε ανανέωσεις, ούτε εξετάσεις οδήγησης, ούτε επαγγελματικά, ούτε μοτοσυκλέτες, ούτε ιχ, ΤΙΠΟΤΑ Για ποιον ακριβώς τομέα μιλάς? Υπόψιν ο "τομέας έκδοσης διπλωμάτων" είναι το τμήμα διαβατηρίων της Ελληνικής αστυνομίας. Εγώ πάντως την περασμένη βδομάδα που πέρασα από το τμήμα αδειών οδήγησης στο τοπικό μηχανολογικό το βρήκα ανοικτό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Γιάννη δεν είναι κλειστές μόνο οι εξετάσεις, είναι όλος ο τομέας της έκδοσης διπλωμάτων, δεν λειτουργεί τίποτα. Ούτε σήματα, ούτε ανανέωσεις, ούτε εξετάσεις οδήγησης, ούτε επαγγελματικά, ούτε μοτοσυκλέτες, ούτε ιχ, ΤΙΠΟΤΑ Και τι μπορει να κανει καποιος που ληγει το διπλωμα του .Στην περιπτωση που λεω νομιζω χρειαζεται και τυπικη πορεια για εξεταση .
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Τι να κανει δηλαδη; Οτι κάνει ενα χρόνο τώρα ολη η Ελλάδα, οδηγεί με άκυρα διπλώματα ή αλλης κατηγορίας 1
adi32 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Πάνω από τα 75 πρέπει να απαγορεύεται η οδήγηση 9 3 1
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, adi32 είπε Πάνω από τα 75 πρέπει να απαγορεύεται η οδήγηση Και κατω απο τα 30 7 2
adi32 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Και κατω απο τα 30 Αν υπάρχει σωστή αστυνόμευση και κανονικές εξετάσεις το κάτω από 30 δεν είναι πρόβλημα. Το πάνω από 75 έχει πρόβλημα γιατί εκτός του ότι δεν μπορείς να αντιδράσεις όπως ένας υγιής νέος άνθρωπος, ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε καλεσει ο χάρος οπότε.... 7 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα