Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας συγγενης οδηγει ακομα και ειναι απο τις ελαχιστες πειπτωσεις που προσωπικα θα του ...επετρεπα να οδηγησει σε αυτη την ηλικια γιατι ειναι σε πολυ καλη κατασταση και τον εχω δει να οδηγει .

Εγω δεν νομιζω σε 20+ χρονια να μπορω χωρις να ειμαι επικυνδυνος.

Ειναι 83 ετων 

Τι χρειαζεται για ανανεωση αδειας οδηγησς ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο μπ@ρδ@@ο που ζούμε, σχεδόν τίποτα. 

Πρόσφατα ανανέωσε ο 84χρονος πατέρας φίλου μου παρά τις προσπάθειες μου να τον μεταπείσω. Ελπίζω να μην βρεθεί κανένα παιδάκι ή κανείς πεζός στο δρόμο του..

Οτι και να λέμε και όσο καλά και αν ξερουμε κάποιον, τα αντανακλαστικά στις ηλικίες αυτές είναι εξαιρετικά μειωμένα . Το θεωρώ απαράδεκτο να ανανεώνονται διπλώματα σε τέτοιες ηλικίες για οποιονδήποτε λόγο.

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 25
  • Thanks 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι οτι η ανανέωση δεν είναι ετήσια. Πράγμα που σημαίνει οτι στα 84 ή 85 μπορεί να μην είναι σε κατάσταση να οδηγήσει, αλλά η άδεια θα ανανεωθεί για πολύ περισσότερο απο 1 χρόνο...

Δημοσ.

Μέχρι πριν λίγο καιρό χρειαζόταν μόνο χαρτι απο γιατρούς

Τώρα με τις αλλαγές δεν ξέρω, Άσε που δεν γίνονται ανανεώσεις εδώ και ένα χρόνο. Το έχουν κλείσει το μαγαζί εκεί στο υπουργείο

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Μέχρι πριν λίγο καιρό χρειαζόταν μόνο χαρτι απο γιατρούς

Τώρα με τις αλλαγές δεν ξέρω, Άσε που δεν γίνονται ανανεώσεις εδώ και ένα χρόνο. Το έχουν κλείσει το μαγαζί εκεί στο υπουργείο

Για εξετασεις ηξερα οτι δεν γινοντε ...Ουτε στα χαρτια ανανεωσεις ?Τι κανει καποιος που ληγει η αδεια του ?

Δημοσ.

Γιάννη δεν είναι κλειστές μόνο οι εξετάσεις, είναι όλος ο τομέας της έκδοσης διπλωμάτων, δεν λειτουργεί τίποτα. Ούτε σήματα, ούτε ανανέωσεις, ούτε εξετάσεις οδήγησης, ούτε επαγγελματικά, ούτε μοτοσυκλέτες, ούτε ιχ, ΤΙΠΟΤΑ

• Like 1
Δημοσ.

ισχύει όντως αυτό;

ήθελα να πάω από δευτέρα να ανανεώσω το δίπλωμα μηχανής (αλλαγή κατηγορίας).

θα φάω άκυρο δηλαδή;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Γιάννη δεν είναι κλειστές μόνο οι εξετάσεις, είναι όλος ο τομέας της έκδοσης διπλωμάτων, δεν λειτουργεί τίποτα. Ούτε σήματα, ούτε ανανέωσεις, ούτε εξετάσεις οδήγησης, ούτε επαγγελματικά, ούτε μοτοσυκλέτες, ούτε ιχ, ΤΙΠΟΤΑ

Για ποιον ακριβώς τομέα μιλάς? Υπόψιν ο "τομέας έκδοσης διπλωμάτων" είναι το τμήμα διαβατηρίων της Ελληνικής αστυνομίας.

Εγώ πάντως την περασμένη βδομάδα που πέρασα από το τμήμα αδειών οδήγησης στο τοπικό μηχανολογικό το βρήκα ανοικτό.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Και τι μπορει να κανει καποιος που ληγει το διπλωμα του .Στην περιπτωση που λεω νομιζω χρειαζεται και τυπικη πορεια για εξεταση .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Και κατω απο τα 30

Αν υπάρχει σωστή αστυνόμευση και κανονικές εξετάσεις το κάτω από 30 δεν είναι πρόβλημα. 

Το πάνω από 75 έχει πρόβλημα γιατί εκτός του ότι δεν μπορείς να αντιδράσεις όπως ένας υγιής νέος άνθρωπος, ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε καλεσει ο χάρος οπότε.... 

• Like 7
  • Thanks 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...