Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα... Λέω να φύγω από τη Vodafone που είμαι με κάρτα (10 ευρώ κάθε μήνα βάζω περίπου) και λέω να πάω στη Q που απ'ότι είδα με 8,5 ευρώ έχει καλύτερο πακέτο. Θέλω να ρωτήσω (όποιον έχει Q κάρτα) το σήμα γενικά της Q είναι αξιόπιστο σε σχέση με της Vodafone?

Δημοσ.

Απ'οτι βλεπω εισαι καλαματα και δεν γνωριζω σχετικα με το σημα να σου πω,αλλα αν θες να πας Q να κανεις την φορητοτητα μεσα απο σαιτ τους που δεν πληρωνεις τιποτα.Μονο την καρτα που θα σου στειλουν 10€.Επισης σχεδον σε καθε countdown offer μπορεις να κανεις ανανεωση με 6 ευρω + εχεις και συχνες προσφορες.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, bill27 είπε

Απ'οτι βλεπω εισαι καλαματα και δεν γνωριζω σχετικα με το σημα να σου πω,αλλα αν θες να πας Q να κανεις την φορητοτητα μεσα απο σαιτ τους που δεν πληρωνεις τιποτα.Μονο την καρτα που θα σου στειλουν 10€.Επισης σχεδον σε καθε countdown offer μπορεις να κανεις ανανεωση με 6 ευρω + εχεις και συχνες προσφορες.

👍

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς πως ενεργοποιω τα δεδομένα στη Q? Τα έχω ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις , αλλά δε βλέπω κάτι στην οθόνη του κινητού!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panagiotisky είπε

Μήπως ξέρει κανείς πως ενεργοποιω τα δεδομένα στη Q? Τα έχω ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις , αλλά δε βλέπω κάτι στην οθόνη του κινητού!

Μπορείς να ρυθμίσεις εύκολα και γρήγορα το κινητό σου, εισάγοντας τις παρακάτω παραμέτρους για άμεση πρόσβαση στο Internet:

Όνομα Προφίλ: Q Internet

Σημείο πρόσβασης: myq

Διακομιστής μεσολάβησης: (κενό)

Πόρτα: (κενό)

Αρχική σελίδα: (κενό)

Όνομα χρήστη: (κενό)

Κωδικός πρόσβασης: (κενό)

Επιλογή Roaming: Ενεργοποιημένη

Για να λειτουργήσει το internet στο κινητό σου πρέπει να έχεις πάντα ενεργοποιημένα τα Δεδομένα Περιαγωγής (DATA roaming).

Δημοσ.
20 ώρες πριν, tasvar είπε

Μπορείς να ρυθμίσεις εύκολα και γρήγορα το κινητό σου, εισάγοντας τις παρακάτω παραμέτρους για άμεση πρόσβαση στο Internet:

Όνομα Προφίλ: Q Internet

Σημείο πρόσβασης: myq

Διακομιστής μεσολάβησης: (κενό)

Πόρτα: (κενό)

Αρχική σελίδα: (κενό)

Όνομα χρήστη: (κενό)

Κωδικός πρόσβασης: (κενό)

Επιλογή Roaming: Ενεργοποιημένη

Για να λειτουργήσει το internet στο κινητό σου πρέπει να έχεις πάντα ενεργοποιημένα τα Δεδομένα Περιαγωγής (DATA roaming).

Το έκανα αυτό από την αρχή αλλά δεν το δεχόταν , μέχρι που έκανα reboot. Δε ξέρω γιατί. Και μετά από ώρες , πάλι έκανα reboot για να πιάσω. Χώρια που το σήμα της δε το περίμενα τόσο κακό. Σε ανοιχτούς χώρους να μη μπορεί να ανοίξει σελίδα...

Δημοσ.
Στις 11/5/2019 στις 11:15 ΠΜ, panagiotisky είπε

Καλημέρα... Λέω να φύγω από τη Vodafone που είμαι με κάρτα (10 ευρώ κάθε μήνα βάζω περίπου) και λέω να πάω στη Q που απ'ότι είδα με 8,5 ευρώ έχει καλύτερο πακέτο. Θέλω να ρωτήσω (όποιον έχει Q κάρτα) το σήμα γενικά της Q είναι αξιόπιστο σε σχέση με της Vodafone?

Έχει το ίδιο σήμα με τη wind. Έχω και τα δύο νούμερα και έχουν το ίδιο. No problem, μην ανησυχείς καν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...