kate23 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας! Έχω την Asrock B450m Pro 4 και θέλω να αγοράσω rgb fans. Τώρα μαθαίνω περί pc building κλπ οπότε ζητώ τα φώτα σας. Βλέπω στο manual της mobo μου πως έχει addressable rbg header. Αυτό σημαίνει πως μπορώ να ελέγξω τα χρώματα μέσω προγράμματος (πχ το Polychrome της Asrock) χωρίς να χρειάζομαι controller; Επίσης, βλέπω πως κάποια από τα rgb fan sets που μου άρεσαν έχουν hub και συνδέεται σε usb. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστώ controller για να τα ελέγχω; Σας βάζω τα sets που μου άρεσαν μήπως κάνει ένα από αυτά: Deepcool RF 120 RGB (3-Pack) Aerocool Orbit RC 120mm Thermaltake Pure Plus 12 RGB Radiator Fan TT Premium Edition (3-Fan Pack) 120mm Ευχαριστώ! Edit: Πήρα απάντηση πώς το Deepcool χρησιμοποιεί το 12v rbg port της mobo μου οπότε θα έχω μόνο 1 χρώμα κάθε φορά. Το Aerocool χρησιμοποιεί το remote controller ή το aRGB της mobo και τέλος το Thermaltake χρησιμοποιεί usb για να ελέγχω το χρώμα από δικό τους software. Οπότε λογικά θα πάω για το Aerocool για να αλλάζω χρώματα από software της mobo μου. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από kate23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα