Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Opel corsa c 2006 η μανα μου, 10 χρονια προβληματα φυσικης φθορας, 3 χρονια εγω opel corsa c 2002 προβληματα φυσικης φθορας.. Μπορει να ετυχε θα μου πεις αλλα εχω πολυ καλη αποψη για opel. απλα δεν την προτιμω στη προκειμενη φαση γιατι βλεπω αλλες εταιριες με τα ιδια χρηματα να εχουν παραπανω εξοπλισμο. Για τον ιδιο λογο δεν επιλεγω και vw. Tο i30 ειναι μια απτις επιλογες μου και το kia ceed επισης πολυ τιμια επιλογη ειδικα με τα 8 χρονια εργοστασιακης εγγυησης

Μενω Θεσσαλονικη και δουλευω εντος πολης... Το χωριο μου ειναι 33 χιλιομετρα μακρια... και οταν λεω ταξιδια εννοω χριστουγεννα πρωτοχρονια πασχα καλοκαιρι αντε και κανενα σκ καμια εξορμιση... Για αυτο επιμενω στο εντος πολης τα περισσοτερα χιλιομετρα... Και για αυτο δεν βλεπω diesel και υψηλα κιβικα... Γιατι θεωρω οτι το ιδανικο για μενα ειναι 1000 τουρμπο η 1200... Βαρια βαρια 1400.. Διαφωνειτε με αυτα που λεω? 

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Alex2020 είπε

Έλα ρε μάγκα......είρωνα .....

μαλλον οδηγάς ποδήλατο 

Nah, απλά γνώριζω 2 πράγματα παραπάνω. Μην αισθάνεσαι μειονεκτικά. 

Δημοσ.

Επειδή θα ακούσεις πολλά. Swift όχι, είναι μικρό. Αν θες για οικογένεια κοιτάς τα μικρομεσαία. Ceed και i30. Captur ίσως. Ecosport είναι μικρό. Εφόσον δεν έχεις οικογένεια ακόμη, πάρε το swift η κάποιο παρόμοιο και άσε κάβα τα έξτρα χρήματα για να αλλάξεις όταν θα πλησιάζει η ώρα να κάνεις οικογένεια. Δεν έχεις λόγο να πάρεις μεγαλύτερο αυτοκίνητο που συνεπάγεται ακριβότερα σέρβις, ακριβότερα λάστιχα, ασφαλειες κτλ αν μπορείς να βολευτείς με μικρότερο. Αλλά λάστιχα πληρώνεις για το Swift, αλλά για το Crossland. Για τα χρήματα αυτά άσε τα μεταχειρισμένα. Ψάξε σε καμία Ford γιατί βγάζουν συχνά αυτοκίνητα σε προσφορά τα οποία είναι εκτελωνοσμενα και θέλουν να τα δώσουν και θα σου έλεγα να περιμένεις προς καλοκαίρι η τέλος χρόνου που συνήθως κάνουν κάποιες προσφορές οι αντιπροσωπείες για να πιάσουν στόχους. Στα χρήματα αυτά λογικά θα παίζει και το yaris αλλά από χώρους... Αλλά εάν σκεφτείς να το πουλήσεις θα έχεις την λιγότερη χασούρα από όλα. Αλλά για να σε μπλέξω ακόμη παραπάνω, πόσο παραπάνω από αυτά που κοιτάς εχει το vitara; στα 17 έχει η μεσαία έκδοση το 1000 μοτέρ συν πινακίδες θα πάει 17,5 με 18. Η απλή έκδοση έχει 16,με πινακίδες και μεταλλικά θα σου πάει 17... Το ίδιο και το s Cross. Αποφάσισε τι ακριβώς κατηγορία αυτοκίνητο θέλεις και μετά πιάσε τα μοντέλα. Στα χρήματα που είσαι έχεις πολλές επιλογές... 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, james01gr είπε

Επειδή θα ακούσεις πολλά. Swift όχι, είναι μικρό. Αν θες για οικογένεια κοιτάς τα μικρομεσαία. Ceed και i30. Captur ίσως. Ecosport είναι μικρό. Εφόσον δεν έχεις οικογένεια ακόμη, πάρε το swift η κάποιο παρόμοιο και άσε κάβα τα έξτρα χρήματα για να αλλάξεις όταν θα πλησιάζει η ώρα να κάνεις οικογένεια. Δεν έχεις λόγο να πάρεις μεγαλύτερο αυτοκίνητο που συνεπάγεται ακριβότερα σέρβις, ακριβότερα λάστιχα, ασφαλειες κτλ αν μπορείς να βολευτείς με μικρότερο. Αλλά λάστιχα πληρώνεις για το Swift, αλλά για το Crossland. Για τα χρήματα αυτά άσε τα μεταχειρισμένα. Ψάξε σε καμία Ford γιατί βγάζουν συχνά αυτοκίνητα σε προσφορά τα οποία είναι εκτελωνοσμενα και θέλουν να τα δώσουν και θα σου έλεγα να περιμένεις προς καλοκαίρι η τέλος χρόνου που συνήθως κάνουν κάποιες προσφορές οι αντιπροσωπείες για να πιάσουν στόχους. Στα χρήματα αυτά λογικά θα παίζει και το yaris αλλά από χώρους... Αλλά εάν σκεφτείς να το πουλήσεις θα έχεις την λιγότερη χασούρα από όλα. Αλλά για να σε μπλέξω ακόμη παραπάνω, πόσο παραπάνω από αυτά που κοιτάς εχει το vitara; στα 17 έχει η μεσαία έκδοση το 1000 μοτέρ συν πινακίδες θα πάει 17,5 με 18. Η απλή έκδοση έχει 16,με πινακίδες και μεταλλικά θα σου πάει 17... Το ίδιο και το s Cross. Αποφάσισε τι ακριβώς κατηγορία αυτοκίνητο θέλεις και μετά πιάσε τα μοντέλα. Στα χρήματα που είσαι έχεις πολλές επιλογές... 

Επειδη το θεμα οικογενεια θα αργησει θα κοιταξω να δω τελικα καταναλωση, οχι πανακριβα ανταλλακτικα και σερβις και για μενα κατι πολυ κυριο, να μου αρεσει πολυ σαν αυτοκινητο. Το swift το ειδα απο κοντα απο εναν συναδελφο και μου αρεσε πολυ. Απτην αλλη μου αρεσουν και τα suv αλλα ξεφευγουν λιγο στη τιμη και δεν ξερω κατα ποσο οικονομικο θα ειναι λογο βαρους. Δεν εχω κανεναν στο κυκλο μου με suv για να παρω μια πραγματικη γνωμη. Ωραιο και το vitara ωραιο και το kona αλλα η αληθεια ειναι πως θελω να δωσω maximum 16 και να μην ανεβω ουτε ευρω παραπανω. Ford μου αρεσουν πολυ και το fiesta και το focus αλλα για αυτα που δινουν νομιζω πως ειναι τσιμπημενα στα χρηματα. Απτο λιγο που ειδα στο site τους δηλαδη βρηκα τις εκδοσεις τους ακριβοτερες σε σχεση με ανταγωνιστες παρολα αυτα αν βρω καποια ευκαιρια δεν θα τ αποκλισω.

Η αληθεια ειναι πως δεν με χαλαει να δωσω καθολου 14 χιλιαρικα για το swift και να γλυτωσω τα 2. Εγω μιλησα για αυτοκινητο μεχρι 16 και ολοι μου λενε βαλε και λιγα ακομα στα 18 υπαρχει αυτο στα 20 υπαρχει το αλλο. Ωραια ρε παιδια δεν διαφωνω αλλα πειτε και για κανενα αυτοκινητο χαμηλοτερα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην περίπτωση σου 

Ειλικρινά θα έπαιρνα skoda Fabia combi με 16000 (κλειδι στο χερι)έχει μέχρι και ηλιοροφη και χώρους για μελλοντική οικογένεια 

1000cc 95 άλογα 

Επεξ/σία από zourman1981
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zourman1981 είπε

Στην περίπτωση σου 

Ειλικρινά θα έπαιρνα skoda Fabia combi με 16000 (κλειδι στο χερι)έχει μέχρι και ηλιοροφη και χώρους για μελλοντική οικογένεια 

Δεν μου αρεσει καθολου φιλε...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Παιδια περα απο αλογα και κυβικα σημαντικος παραγοντας ειναι οι ροπες!

Οσο μεγαλυτερη ροπη σε χαμηλες στροφες τοσο πιο ευχαριστα οδηγείται στην πολη!!! Και δω υπαρχει το σκοτεινο σημειο.. Δεν μπορεις να εμπιστευτεις τα χαρτια αν δεν το οδηγησεις..!!!

Πολύ σωστά! ΣΧΕΔΟΝ όλοι (όχι μόνο σε αυτό το νήμα) ασχολούνται με τα κυβικά και τα άλογα, το οποίο είναι απόλυτα λάθος!

Η ΔΥΝΑΜΗ ενός κινητήρα δεν εξαρτάται ούτε απο τα κυβικά ούτε απο τα άλογα. Εξαρτάται ΜΟΝΟ απο την ΡΟΠΗ!

Δυστηχώς λίγοι το καταλαβαίνουν.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Επειδη το θεμα οικογενεια θα αργησει θα κοιταξω να δω τελικα καταναλωση, οχι πανακριβα ανταλλακτικα και σερβις και για μενα κατι πολυ κυριο, να μου αρεσει πολυ σαν αυτοκινητο. Το swift το ειδα απο κοντα απο εναν συναδελφο και μου αρεσε πολυ. Απτην αλλη μου αρεσουν και τα suv αλλα ξεφευγουν λιγο στη τιμη και δεν ξερω κατα ποσο οικονομικο θα ειναι λογο βαρους. Δεν εχω κανεναν στο κυκλο μου με suv για να παρω μια πραγματικη γνωμη. Ωραιο και το vitara ωραιο και το kona αλλα η αληθεια ειναι πως θελω να δωσω maximum 16 και να μην ανεβω ουτε ευρω παραπανω. Ford μου αρεσουν πολυ και το fiesta και το focus αλλα για αυτα που δινουν νομιζω πως ειναι τσιμπημενα στα χρηματα. Απτο λιγο που ειδα στο site τους δηλαδη βρηκα τις εκδοσεις τους ακριβοτερες σε σχεση με ανταγωνιστες παρολα αυτα αν βρω καποια ευκαιρια δεν θα τ αποκλισω.

Η αληθεια ειναι πως δεν με χαλαει να δωσω καθολου 14 χιλιαρικα για το swift και να γλυτωσω τα 2. Εγω μιλησα για αυτοκινητο μεχρι 16 και ολοι μου λενε βαλε και λιγα ακομα στα 18 υπαρχει αυτο στα 20 υπαρχει το αλλο. Ωραια ρε παιδια δεν διαφωνω αλλα πειτε και για κανενα αυτοκινητο χαμηλοτερα. 

IMG-5e8508d105e0666d4525d872ee3e5ed6-V.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Στο ιδιο χρωμα το πηρε ο συναδελφος και μου αρεσε πολυ. Το εχεις? Εντυπωσεις?

Ειναι στην οικογένεια. Σου εγραψα και πιο πανω. Ειναι το glX, με τον εξτρα εξοπλισμο (αξιζει 100% αν με ρωτας). ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ GL+

Για μεσα στην πολη, εξαιρετικά οικονομικο. Και σ ενα ταξιδακι στη Θεσσαλονίκη μια χαρά μας βολεψε.

Επεξ/σία από xgol
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Donmitsos10 είπε

Ακριβώς αυτό σου λέω. Στα 16 έχεις επιλογές προς τα πάνω και προς τα κάτω. Αφού βολεύεσαι και με το Swift πάρε αυτό η κάτι αντίστοιχο. Εγώ πήρα πέρσι το vitara καθώς ήρθε νέο μέλος στην οικογένεια και μόνο από το καρότσι χάνεις μεγάλο μέρος από τον χώρο των αποσκευών. Αλλά έπρεπε να το πάρω γιατί είχα το φιέστα. Το kona και το stonic δες τα. Δες και το captur. Τα Ρενό ειναι πολύ οικονομικά. 

Δημοσ.

Επειδή είμαι κάτοχος hundai Getz να ξέρεις αν θέλεις να ξεχάσεις τα συνεργεία προτίμησε Κορεάτη το kona είναι ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο και εγγύηση με απεριόριστα χιλιόμετρα τι άλλο θες

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimitrisgalatsi είπε

Επειδή είμαι κάτοχος hundai Getz να ξέρεις αν θέλεις να ξεχάσεις τα συνεργεία προτίμησε Κορεάτη το kona είναι ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο και εγγύηση με απεριόριστα χιλιόμετρα τι άλλο θες

Πες μας και τη σχέση έχει ακριβώς το kona με το 4 γενιές πίσω getz

Δημοσ.

Από θέμα ποιότητας το Getz είναι μάπα αλλά μηχανηκα είναι απιαστο το kona τα έχει ολα και ποιότητα και τεχνολογια και την αξιοπιστία της ετεριας

Δημοσ.

Για οικονομία μόνο ,cng και ντίζελ αξίζει όλα τα άλλα ίσα χαμηλά κυβικά να είναι δεν συγκρίνονται με το cng-diesel   με 16 k θα έψαχνα ελαφρώς μεταχειρισμένο Octavia τούμπανο με cng . Η καινούριο diesel .η κάτι με CNG   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...