Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Crossland X σε αυτά τα λεφτά,  χώροι,  καλό αξιόπιστο μοτέρ, φουλ εξοπλισμό που τα Hyundai τα ονειρεύονται στα 16Κ.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, amagawd είπε

Crossland X σε αυτά τα λεφτά,  χώροι,  καλό αξιόπιστο μοτέρ, φουλ εξοπλισμό που τα Hyundai τα ονειρεύονται στα 16Κ.

16500 συν πινακίδες ασφαλείας κλπ πας 17500 με κλειδί στο χέρι 

Και από εξοπλισμό δεν έχει κάτι ιδιαίτερο που να μην έχει ο ανταγωνισμός 

Η ας πούμε έχει αισθητήρες βροχής (που δεν εχουν οι αλλοι) αλλά δεν έχει αισθητήρες παρκαρίσματος (που έχουν οι αλλοι) 

Γενικά και στην opel ισχύει ότι πληρώνεις παίρνεις 

Επεξ/σία από zourman1981
Προσθήκη σχολίου
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Tώρα ξαναδιάβασα αυτό

12 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε

Αξιζει να σημειωθει οτι σκοπευω να κρατησω το αυτοκινητο για αρκετα χρονια οποτε ας βαλουμε στο πλανο και κανενα παιδι που ισως ερθει μεσα στην επομενη 10ετια

και να μπορω να το χρησιμοποιησω με την οικογενεια οταν αυτη ερθει

Μέχρι να κάνεις οικογένεια και να έρθει και το παιδί, το αμαξάκι θα χει παλιώσει φίλε μου. Μήπως η λογική σου δεν είναι και η πιο σωστή? 

τσέκαρε επίσης και τα

SUZUKI SX4 S-CROSS

RENAULT CAPTUR 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε

Καλησπερα, κατοχος opel corsa c 2002 και ηρθε η στιγμη που θα παρω το πρωτο μου "ακριβο" για τα δεδομενα μου και καινουριο αυτοκινητο. Για την ακριβεια σκοπευω να δωσω εως 16000 ευρω με τα 12 προκαταβολη και τα αλλα δοσεις. Το αυτοκινητο το θελω για μεσα στη πολη και καποια ταξιδια. Αξιζει να σημειωθει οτι σκοπευω να κρατησω το αυτοκινητο για αρκετα χρονια οποτε ας βαλουμε στο πλανο και κανενα παιδι που ισως ερθει μεσα στην επομενη 10ετια. Ψαχνω κατι σε βενζινη, υγραεριο η και φυσικο αεριο με κινητηρα 1000-1200 μαξιμουμ 1400 κιβικων. Ο λογος που σας κανω ολο αυτο το προλογο ειναι γιατι απτην ωρα που αποφασισα να ψαχνω αυτοκινητα εχω βρει απειρα, εχω μπερδευτει και ο καθενας μου λεει το μακρυ του και το κοντο του. Εγω στην ουσια θελω ενα αυτοκινητο που να μου αρεσει να ειναι οικονομικο, αξιοπιστο και να μπορω να το χρησιμοποιησω με την οικογενεια οταν αυτη ερθει. 

Μεχρι τωρα αυτοκινητα που εχω δει και μου αρεσουν ειναι hyundai i30, hyundai kona, kia stonic, suzuki swift 19', polo, ibiza. Εχετε να μου προτεινεται κατι? Εχετε καποια γνωμη πανω στα παραπανω αυτοκινητα? Ευχαριστω 

Οικογενειακο με μικρο μοτερ-τουρμπο να το κρατησεις αρκετα χρονια και να ειναι οικονομικο και αξιοπιστο..🙄

Προφανως εχεις μεινει στο 2002! Τα αυτοκινητα τα εκαναν πιο αναλωσιμα και πιο ακριβα στο συνολο τους λογω τεχνολογιας..!

Καλα δεν μιλαμε να χτυπησεις καινουργιο αυτοκινητο..!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zourman1981 είπε

16500 συν πινακίδες ασφαλείας κλπ πας 17500 με κλειδί στο χέρι 

Και από εξοπλισμό δεν έχει κάτι ιδιαίτερο που να μην έχει ο ανταγωνισμός 

Η ας πούμε έχει αισθητήρες βροχής (που δεν εχουν οι αλλοι) αλλά δεν έχει αισθητήρες παρκαρίσματος (που έχουν οι αλλοι) 

Γενικά και στην opel ισχύει ότι πληρώνεις παίρνεις 

Η τιμή είναι περίπου 1500 με 2000 κάτω από το site (Πόσο θα το παζαρεψεις + την προσφορά που τρέχει) τελική 14950€ το πήραμε εμείς.

Σε σχέση με το i30 των κάτω από 16Κ λιγοτερα 1000€ και έχει παραπάνω 2ζωνικο κλίμα ,16αρες αλουμινίου ,αναγνώριση σημάτων, αλλαγή λωρίδας , 7" έγχρωμο infotainment + όσα βαριέμαι αλλα να γράφω.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε

στα 3 χρόνια που οδηγάω κάνω 5-7 χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο... μου έχει αρέσει πολύ το Swift και το i30... και επειδή το έχω κυρίως μέσα στη πόλη το κόβω για 1000-1200 κιβυκα βενζίνη... και αν δω ότι αλλάζω δουλειά και αυξάνονται τα χιλιόμετρα πολύ πιθανό να του βάλω υγραέριο... δεν ξέρω αν το χάνω κάπου αλλά ειδικά το Swift στην έκδοση gl+ Στα 14000 το βλέπω σαν ξερολουκουμο... 

Το έχω εδώ και ένα χρόνο σε GLX, στα 15900.

Κατανάλωση γύρω στα 4,8 εντός πόλης να υπολογίζεις, χωρίς ιδιαίτερη προσοχή.

Δημοσ.
14 minutes ago, amagawd said:

Η τιμή είναι περίπου 1500 με 2000 κάτω από το site (Πόσο θα το παζαρεψεις + την προσφορά που τρέχει) τελική 14950€ το πήραμε εμείς.

Σε σχέση με το i30 των κάτω από 16Κ λιγοτερα 1000€ και έχει παραπάνω 2ζωνικο κλίμα ,16αρες αλουμινίου ,αναγνώριση σημάτων, αλλαγή λωρίδας , 7" έγχρωμο infotainment + όσα βαριέμαι αλλα να γράφω.

Επίσης σε σχέση με το i30 είναι βασισμένο σε πλατφόρμα μικρότερης κατηγορίας. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, NickTG είπε

Επίσης σε σχέση με το i30 είναι βασισμένο σε πλατφόρμα μικρότερης κατηγορίας. 

Ο TS στο αρχικό μήνυμα αναφέρει 2 κατηγορίες.. τυχαία ανέφερα το i30.

Παρόλα αυτά είναι πολύ κοντά σε διατάσεις και πορτ-μπαγκάζ 

Screenshot-20190511-165658-Chrome-Beta.j

Δεν είμαι εδώ να πείσω κανένα ότι είναι η καλύτερη επιλογή απλά το αναφέρω διότι το έψαξα προ 2μηνου

Δημοσ.

Παιδια περα απο αλογα και κυβικα σημαντικος παραγοντας ειναι οι ροπες!

Οσο μεγαλυτερη ροπη σε χαμηλες στροφες τοσο πιο ευχαριστα οδηγείται στην πολη!!! Και δω υπαρχει το σκοτεινο σημειο.. Δεν μπορεις να εμπιστευτεις τα χαρτια αν δεν το οδηγησεις..!!!

• Like 1
Δημοσ.
31 minutes ago, amagawd said:

Ο TS στο αρχικό μήνυμα αναφέρει 2 κατηγορίες.. τυχαία ανέφερα το i30.

Παρόλα αυτά είναι πολύ κοντά σε διατάσεις και πορτ-μπαγκάζ 

Screenshot-20190511-165658-Chrome-Beta.j

Δεν είμαι εδώ να πείσω κανένα ότι είναι η καλύτερη επιλογή απλά το αναφέρω διότι το έψαξα προ 2μηνου

Απλά το ανέφερα σε περίπτωση που τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. 

Από άποψη χωρών όντως δεν πρέπει να έχουν ιδιαίτερη διαφορά. 

Όμως έχει καλύτερη πίσω ανάρτηση ενώ συνήθως η επόμενη κατηγορία είναι και με καλύτερα υλικά. 

Επίσης σε ταξίδι μάλλον το i30 θα έχει πλεονέκτημα. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε

Ο λόγος που κοιτάω κύριος 1000αρι Τούρμπο είναι γιατί φοβάμαι πολύ τις καταναλώσεις που μπορεί να έχει ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο σε κυβισμό... Κύριο μέλημα μου είναι να μην καίει μες στη πόλη όπου θα χρησιμοποιείται. Το θεμα είναι οπως σας είπα ότι η κάθε εταιρία έχει βγάλει ένα αξιοπρεπέστατο αμάξι μέχρι 16000 και φοβάμαι μην επιλέξω κάτι αλλά υπάρχει καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα... 

Το χιλιάρι turbo καίει περισσότερο από είναι 1600cc

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Alex2020 είπε

Το χιλιάρι turbo καίει περισσότερο από είναι 1600cc

Τεκμηριωμένη άποψη όχι αστεία!

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Tenshi είπε

Τεκμηριωμένη άποψη όχι αστεία!

Έλα ρε μάγκα......είρωνα .....

μαλλον οδηγάς ποδήλατο 

Δημοσ.

Αν δεν μένεις σε μεγάλη πόλη πάρε diesel..έχει μεγάλη ροπή..δεν σκέφτεσαι όσο και να φορτώσεις τα αμάξι αν θα σου τραβήξει η όχι..μακρυά από opel ..είναι πολύ ζημιάρικα αμάξια η i30 η Kia ceed..σχεδόν τον ίδιο χώρο έχουν..και Αυτόματο μάλιστα θα σου βγει στα 17000..αλλιώς θα σου λεγα με τα λεφτά που διαθέτεις βρίσκεις αξιόπιστο αμάξι τετραετίας..ρωτά και στην Avis Leasing αν έχει κανένα διαθέσιμο αμάξι για πούλημα...κάνουν τα service στην ώρα τους και θα βρεις πολύ καλές τιμές...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...