jkoukos Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Υπενθύμισέ τους ότι η τηλεφωνική δέσμευση αφορούσε υπηρεσία που τελικά οι ίδιοι αποδέχθηκαν ότι δεν μπορούν να σου παρέχουν, άρα είναι πλέον άκυρη. Για να μην αναφέρω ότι η αναβάθμιση που σου πρότειναν έγινε εκ του πονηρού για να σε πάνε σε ακριβότερο συμβόλαιο και δέσμευση για τις παροχές που ήδη είχες.
M@dB0x Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Εγω εχω παρει ενα ευρω εκπτωση συνολικα στο λογαριασμο μου για ιδια ιστορια..........
ianstam8 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Στις 17/5/2019 στις 9:26 ΠΜ, M@dB0x είπε Εγω εχω παρει ενα ευρω εκπτωση συνολικα στο λογαριασμο μου για ιδια ιστορια.......... Έκπτωση από το ποσό που πλήρωνες παλιά;
G-pal Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Καλησπέρα, στη γειτονιά μου έβαλαν μια νέα καμπίνα και περιμένουμε την ενεργοποίηση εδώ και 1 χρόνο. Χθες μίλησα με το 13888 του ΟΤΕ καθώς είμαι πελάτης του ΟΤΕ, και μου λένε το vdsl είναι σε φάση τεσταρισματος και δεν είναι ακόμα εμπορικά διαθέσιμο. Θα γινει λέει σύντομα. Επίσης στο σάιτ του ΟΤΕ στον έλεγχο διαθεσιμότητας έλεγε ότι δεν έχει VDSL η περιοχή μου όμως από χθες άλλαξε και λέει "το αίτημα σου Πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο" Σε τι φάση είμαι ? Ξέρει κανείς ? Σε πόσες μέρες να υπολογίζω VDSL ?
ianstam8 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Τελικά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ξαναγυρνάω (ευτυχώς) στο παλιό συμβόλαιο. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα