Giovanni S. Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα μια βοήθεια στο εξής διλλημα. Μετά από αρκετή αναζήτηση έχω καταλήξει στην επιλογή της LG c8. Ωστόσο αν και η απόσταση θα είναι 2,5-3 μέτρα και νομίζω σηκώνει να φτάσω σε 65αρα, εξαιτίας του ότι βρίσκομαι σε επαρχία μου φαίνεται πιο "βολικό" να επιλέξω την 55αρα που είναι στα ίδια χρήματα στις μεγάλες αλυσίδες της πόλης μου. Για την 65αρα η επιλογή θα είναι να αγοραστεί απ το electroholic πχ ή σε παρόμοιο Αθήνας και δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι το ίδιο αξιόπιστο με μεγάλες αλυσίδες. Όπως και το αν είναι εύκολο να μεταφερθεί στην πόλη μου. Αν γνωρίζει κάποιος ή έχει επιλέξει κάτι παρόμοιο θα εκτιμούσα την βοήθεια του.
GIANNIS400 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Giovanni S. είπε Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα μια βοήθεια στο εξής διλλημα. Μετά από αρκετή αναζήτηση έχω καταλήξει στην επιλογή της LG c8. Ωστόσο αν και η απόσταση θα είναι 2,5-3 μέτρα και νομίζω σηκώνει να φτάσω σε 65αρα, εξαιτίας του ότι βρίσκομαι σε επαρχία μου φαίνεται πιο "βολικό" να επιλέξω την 55αρα που είναι στα ίδια χρήματα στις μεγάλες αλυσίδες της πόλης μου. Για την 65αρα η επιλογή θα είναι να αγοραστεί απ το electroholic πχ ή σε παρόμοιο Αθήνας και δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι το ίδιο αξιόπιστο με μεγάλες αλυσίδες. Όπως και το αν είναι εύκολο να μεταφερθεί στην πόλη μου. Αν γνωρίζει κάποιος ή έχει επιλέξει κάτι παρόμοιο θα εκτιμούσα την βοήθεια του. 75ara
Giovanni S. Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε 75ara Δεν βοηθάς... 1
Age4Greeks Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχω ανάλογη εμπειρία φίλε. Συνήθως αγοράζω από μεγάλες αλυσίδες. Είναι αρκετά υποκειμενικό το πόσο αξιόπιστο είναι το Χ σκρουτζομάγαζο αν και οι κριτικές βοηθούν. Θα μπορούσες να περιμένεις λίγο καιρό ακόμη (Ιούλιο στις εκπτώσεις) μήπως κάποια από τις μεγάλες εταιρείες βγάλει μια καλή προσφορά. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από Age4Greeks
Giovanni S. Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 18 ώρες πριν, Age4Greeks είπε Δεν έχω ανάλογη εμπειρία φίλε. Συνήθως αγοράζω από μεγάλες αλυσίδες. Είναι αρκετά υποκειμενικό το πόσο αξιόπιστο είναι το Χ σκρουτζομάγαζο αν και οι κριτικές βοηθούν. Θα μπορούσες να περιμένεις λίγο καιρό ακόμη (Ιούλιο στις εκπτώσεις) μήπως κάποια από τις μεγάλες εταιρείες βγάλει μια καλή προσφορά. Ευχαριστώ φίλε, θα περιμένω λίγο μπας και πλησιάσουν οι τιμές αν και το βλέπω δύσκολο γιατί είναι μεγάλη η διαφορά. Αν έχει ασχοληθεί κάποιος άλλος ελπίζω να βοηθήσει.
stakyr1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Εγώ είχα παέι και είχα αγοράσει προϊόν από το συγκεκριμένο μαγαζί και μου φάνηκαν αρκετά σοβαροί. Ούτως ή άλλως ό,τι και να συμβεί σε καλύπτει η εγγύηση της αντιπροσωπίας. Εγώ να καταλάβεις αγόρασα τηλεόραση από Κωτσόβολο και είχε κολλημένα pixels και πάλι με παρέπεμπσαν στην αντιπροσωπία, που είναι και Κωτσόβολος. Τα ίδια είχα διαβάσει και για το Πλαισιο σε ένα post. Οπότε πάρτη και κάνε την προσευχή σου όπως θα την έκανες και για κάθε άλλο μαγαζί..
Giovanni S. Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, stakyr1 είπε Εγώ είχα παέι και είχα αγοράσει προϊόν από το συγκεκριμένο μαγαζί και μου φάνηκαν αρκετά σοβαροί. Ούτως ή άλλως ό,τι και να συμβεί σε καλύπτει η εγγύηση της αντιπροσωπίας. Εγώ να καταλάβεις αγόρασα τηλεόραση από Κωτσόβολο και είχε κολλημένα pixels και πάλι με παρέπεμπσαν στην αντιπροσωπία, που είναι και Κωτσόβολος. Τα ίδια είχα διαβάσει και για το Πλαισιο σε ένα post. Οπότε πάρτη και κάνε την προσευχή σου όπως θα την έκανες και για κάθε άλλο μαγαζί.. Πιο πολύ το θέμα αξιοπιστίας με προβλημάτιζε, λόγω του ότι θα πρέπει να μεταφερθεί στην πόλη μου και κατά πόσο είναι φυσιολογική η τόσο μεγάλη διαφορά στα λεφτά. Από θέμα εγγύησης αν είμαι άτυχος φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα