Lanike71 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Χρησιμοποιώ ένα extension για chrome, το οποίο ως free, δε σου δίνει τη δυνατότητα scheduled εκτέλεσης (πρέπει να πλερώ). Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει τη δουλειά; Δηλαδή εκτέλεση, στον browser, των βημάτων; Έχω ακούσει για κάποιο autoIt, έχει δοκιμάσει κανείς;
tarantules Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δες το Pulover's Macro Creator το οποίο είναι και free.Έχει και κάποια tutorial για να δεις πως φτοιάχνεις τα macros. Επίσης καλό είναι το WinAutomation αλλά νομίζω είναι επι πληρωμή.Τα έχω δουλέψει και τα 2 για απλές επαναλαμβανόμενες εργασίες.
balt123 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 εγώ χρησιμοποιώ τις προγραμματισμένες διεργασίες/εργασίες πως το λέει των windows αλλά ώρες ώρες τρώει φλασιές και δεν δουλεύει. βέβαια δεν το έχω βάλει να κάνει πολλά πράγματα ως τώρα.. μόνο για προγραμματισμό shutdown του pc σε συγκεκριμένο χρόνο.
archer100 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν ξερεις προγραμματισμο μπορεις να χρησιμοποιησεις το Selenium Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από archer100
balt123 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) ασδασδ άκυρο .. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από balt123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα