Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω πάρει το lenovo που είχε βγει προσφορά στο πλαίσιο (ideapad 330) . Σαν αφελής που είμαι είδα(ή τουλάχιστον νόμισα) ότι υποστηρίζει δεύτερο δίσκο με m2 και παρήγγειλα. Το θέμα είναι ότι δεν έχει m2 slot (ή τουλάχιστον δεν το βλέπω). Θα βάλω φωτογραφία μπας και δεν την βλέπω. Στο δια ταύτα δεν ξέρω τι να κάνω; Τι λύσεις υπάρχουν πέρα από τον να τον πουλήσω; Υπάρχει κάποιος adapter σε sata για να τον βάλω σε κάποιο hdd caddy στην θέση του dvd drive ή κάτι παρεμφερές;

Να προσθέσω ότι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες το place holder που έχει αντι για dvd μπορεί να λειτουργήσει ως hdd caddy αλλά αυτό δεν λύνει το πρόβλημα του connection.

IMG_20190510_211614.jpg

IMG_20190510_211751.jpg

Επεξ/σία από kaliakman
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω πάρει το lenovo που είχε βγει προσφορά στο πλαίσιο (ideapad 330) . Σαν αφελής που είμαι είδα(ή τουλάχιστον νόμισα) ότι υποστηρίζει δεύτερο δίσκο με m2 και παρήγγειλα. Το θέμα είναι ότι δεν έχει m2 slot (ή τουλάχιστον δεν το βλέπω). Θα βάλω φωτογραφία μπας και δεν την βλέπω. Στο δια ταύτα δεν ξέρω τι να κάνω; Τι λύσεις υπάρχουν πέρα από τον να τον πουλήσω; Υπάρχει κάποιος adapter σε sata για να τον βάλω σε κάποιο hdd caddy στην θέση του dvd drive ή κάτι παρεμφερές;

Έχει εγκατεστημένο από το εργοστάσιο έναν 128 Μ2 nvme και μία υποδοχή για δεύτερο δίσκο 2.5' hdd ή ssd.

Δεν μπορείς να τον κάνεις αλλαγή τον Μ2  από εκεί που τον πήρες και να πάρεις έναν 2.5' hdd ή ssd??

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Green Dragon είπε

Έχει εγκατεστημένο από το εργοστάσιο έναν 128 Μ2 nvme και μία υποδοχή για δεύτερο δίσκο 2.5' hdd ή ssd.

Δεν μπορείς να τον κάνεις αλλαγή τον Μ2  από εκεί που τον πήρες και να πάρεις έναν 2.5' hdd ή ssd??

Από την μάνα του έχει έναν 500GB HDD δες και τις φώτο που ανέβασα.

• Like 1
Δημοσ.

Sorry νόμιζα ότι είχες την άλλη προσφορά του Πλαισίου, τον 330s-15arr😟

Μία υποδοχή που βλέπω δίπλα ακριβώς από τον HDD δίσκο, τι ακριβώς είναι;;;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Sorry νόμιζα ότι είχες την άλλη προσφορά του Πλαισίου, τον 330s-15arr😟

Μία υποδοχή που βλέπω δίπλα ακριβώς από τον HDD δίσκο, τι ακριβώς είναι;;;

SATA

Webp.net-compress-image.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως παίρνει Μ2 sataIII, Ενώ εσύ έχεις Μ2 pcie;;;

Έχουν νομίζω διαφορετικές εγκοπες οι M2 που σου έγραψα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sil_unique είπε

για σιγουριά δες και τα πινάκια στον δίσκο που έχεις αγοράσει

δες και τα πινάκια στην υποδοχή που έχει ελεύθερη.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, sil_unique είπε

για σιγουριά δες και τα πινάκια στον δίσκο που έχεις αγοράσει

13 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

δες και τα πινάκια στην υποδοχή που έχει ελεύθερη.

Ο δίσκος είναι αυτός https://www.skroutz.gr/s/14727184/Crucial-MX500-500GB-M-2.html και η υποδοχή φαίνεται πάνω στην φωτογραφία που έστειλα. Υποθέτω είναι οκ σωστα;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Ο δίσκος είναι αυτός https://www.skroutz.gr/s/14727184/Crucial-MX500-500GB-M-2.html και η υποδοχή φαίνεται πάνω στην φωτογραφία που έστειλα. Υποθέτω είναι οκ σωστα;

Φαίνεται αυτός ο αντάπτορας του e-shop να σου λύνει το πρόβλημα τοποθέτησης του M2, αλλά θα σου κόβει την ταχύτητα του δίσκου.

Δημοσ.

Το 330s BTW έχει m2 θύρα αλλά μόνο για nvme όχι sata,οποτε αυτός π πήρες δεν θα έκανε έτσι κι αλλιώς. Τώρα για το δικό σου δεν ξέρω αν θα βοηθήσει ο αντάπτορας. 

Δημοσ.

Λοιπόν. Το πήρα σήμερα τον αντάπτορα αλλά αυτός κάνει για να μπει ο ssd στην θέση του hdd (βλ. φωτογραφίες). Αυτό δεν λύνει το πρόβλημα ότι θέλω και τους δύο δίσκους πάνω. Προς το παρόν έβαλα το λειτουργικό στον ssd να κάνω την δουλεία μου. Και τώρα ρωτάω. Τι ακριβώς χρειάζομαι ώστε να βάλω σκληρό σε αυτήν την θύρα;

Στις 10/5/2019 στις 9:45 ΜΜ, kaliakman είπε

Webp.net-compress-image.jpg

Ένα hdd caddy δηλαδή έχει τέτοια θύρα προς τα έξω; Δεν έχω καταλάβει ακόμα.

Υ.Γ. Μπλέξαμε με 100 θύρες για να γλιτώσουν λίγα ευρώ στο λάπτοπ. #PCMASTERRACE 😎

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...