Προς το περιεχόμενο

Το Android Q θα απαιτεί «storage encryption» από όλες τις συσκευές, ακόμα και τις τηλεοράσεις

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 11/5/2019 στις 2:22 ΠΜ, Jophiel είπε

Τα προσωπικά δεδομένα έχουν αξία όταν ο χρήστης νοιωθει ασφαλής. Τοτε συμπεριφέρεται αυθόρμητα και σκιαγραφείται ακριβέστερα το προφίλ του.

Εδώ η Google προσπαθει να μας κανει να νοιώσουμε ασφαλείς και "επιβάλει" την κρυπτογραφιση. Στην πραγματικότητα συλλεγει τα δεδομένα πριν κρυπτογραφηθουν και αποθηκεύει και τα κλειδιά της κρυπτογράφησης στους servers της για καλύτερη εξασφάλιση.

Είναι λογικό άλλωστε, αφού ζει απο τη συλλογή προσωπικών δεδομένων, δε θα σου.έδειξε τη δυνατότητα να τα αποκρύψεις απο αυτή.

Αν ηταν έτσι θα το έκλειναν το μαγαζί και θα πήγαιναν σπίτια τους. Τεραστια πολυεθνική εταιρειάρα ειναι, όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Πρεπει να βγάλει και φράγκα...

Ο @aeljim πρεπει να εχει μετοχές στη πολυεθνική. Δεν εξηγείται αλλιως οπου βλέπει κάποιον να γράφει κακό λογο  για τον "μεσσία" του κόσμου (ακα Google) κανει αυτομάτως dislike και δε σχολιάζει σχεδόν ποτε...

Τι να σχολιάσω. Εδώ δεν έχετε καταλάβει καν τι λέει το άρθρο και αρχίσατε τις αρλούμπες. Απλά λυπάμαι δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω να ειπωθεί γιατί θα είναι σαν να μιλάω με τον τοίχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, aeljim είπε

Τι να σχολιάσω. Εδώ δεν έχετε καταλάβει καν τι λέει το άρθρο και αρχίσατε τις αρλούμπες. Απλά λυπάμαι δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω να ειπωθεί γιατί θα είναι σαν να μιλάω με τον τοίχο.

Περιεκτικός και γεμάτος επιχειρήματα.

Διαφώτισε με. Τί ακριβώς γράφει το αρθρο και δεν το είδα ή κατάλαβα καλά;

Εκτός κι αν αυτό που έγραψες ήταν άλλος ένας τρόπος να πεις: "προσβαλατε την αγαπημένη μου εταιρεια (πίστεψε με τα αισθήματα δεν ειναι αμοιβαία...) και με πείραξε".

Επεξ/σία από Jophiel

10 ώρες πριν, Jophiel είπε

Περιεκτικός και γεμάτος επιχειρήματα.

Διαφώτισε με. Τί ακριβώς γράφει το αρθρο και δεν το είδα ή κατάλαβα καλά;

Εκτός κι αν αυτό που έγραψες ήταν άλλος ένας τρόπος να πεις: "προσβαλατε την αγαπημένη μου εταιρεια (πίστεψε με τα αισθήματα δεν ειναι αμοιβαία...) και με πείραξε".

Όχι δεν είναι δουλειά μου να σε διαφωτίσω. Εσένα και το υπόλοιπο τεχνολογικά αγράμματο κοινό του Insomnia. Μπορείς αν θέλεις όμως να το ξανά διαβάσεις μπας και αυτή την φορά πάρεις πρέφα τι ακριβώς λέει.
Συνεχίστε τα σχόλια και τις συζητήσεις επιπέδου ESPRESSO και Ελεύθερη Ώρα και άσε με εμένα να βάζω τα reactions μου.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, aeljim είπε

Όχι δεν είναι δουλειά μου να σε διαφωτίσω. Εσένα και το υπόλοιπο τεχνολογικά αγράμματο κοινό του Insomnia. Μπορείς αν θέλεις όμως να το ξανά διαβάσεις μπας και αυτή την φορά πάρεις πρέφα τι ακριβώς λέει.
Συνεχίστε τα σχόλια και τις συζητήσεις επιπέδου ESPRESSO και Ελεύθερη Ώρα και άσε με εμένα να βάζω τα reactions μου.

Είναι σχεδόν ποιητικό να γραφείς 3 φράσεις κατηγορώντας άλλους, χωρίς επιχειρήματα,  να με επιβεβαιώνεις στο κομματι του τυφλού οπαδισμού, που ανεφερα στο προηγούμενο ποστ μου και ταυτόχρονα στην τελευταια σου φράση να περιγραφείς μονο τον εαυτό σου.

Είναι προφανές οτι δε γραφείς για να μην κριθεις και εσυ με τον τροπο που κρίνεις τους αλλους. Θέλεις μονο να κρίνεις και όχι να κρίνεσαι. Εχεις σοβαρό πρόβλημα εγωισμού.

Το άρθρο το διάβασα και έγραψα τη γνώμη μου. Διαφωνεις και περιμένω τη δική σου. Αυτό λέγεται "διάλογος" και ειναι κομματι του πολιτισμού και βασικό στοιχειο τξς δημοκρατίας. Αν και είμαι σχεδον σίγουρος οτι ειναι του τυπου: "Σταματήστε, κακοί άνθρωποι,  να κρινετε το μεσσία της ανθρωπότητας, γιατί θα πεσει φωτιά και θα σας κάψει..."

Είναι προφανές οτι δεν εχεις πραγματικα επιχειρήματα...

Επεξ/σία από Jophiel
  • Like 2

Στις 11/5/2019 στις 2:22 ΠΜ, Jophiel είπε

Τα προσωπικά δεδομένα έχουν αξία όταν ο χρήστης νοιωθει ασφαλής. Τοτε συμπεριφέρεται αυθόρμητα και σκιαγραφείται ακριβέστερα το προφίλ του.

Εδώ η Google προσπαθει να μας κανει να νοιώσουμε ασφαλείς και "επιβάλει" την κρυπτογραφιση. Στην πραγματικότητα συλλεγει τα δεδομένα πριν κρυπτογραφηθουν και αποθηκεύει και τα κλειδιά της κρυπτογράφησης στους servers της για καλύτερη εξασφάλιση.

Είναι λογικό άλλωστε, αφού ζει απο τη συλλογή προσωπικών δεδομένων, δε θα σου.έδειξε τη δυνατότητα να τα αποκρύψεις απο αυτή.

Αν ηταν έτσι θα το έκλειναν το μαγαζί και θα πήγαιναν σπίτια τους. Τεραστια πολυεθνική εταιρειάρα ειναι, όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Πρεπει να βγάλει και φράγκα...

Ο @aeljim πρεπει να εχει μετοχές στη πολυεθνική. Δεν εξηγείται αλλιως οπου βλέπει κάποιον να γράφει κακό λογο  για τον "μεσσία" του κόσμου (ακα Google) κανει αυτομάτως dislike και δε σχολιάζει σχεδόν ποτε...

Τι λες ρε μάστορα; τι σχέση έχει η κρυπτογράφηση χώρου με τα δεδομένα που συλλέγει η Google. 

Τα φράγκα τα βγάζει από τις διαφημίσεις, δεν συλλέγει δεδομένα με την έννοια που το λες. 

Έχεις μπερδέψει πολλά πράγματα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...