Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Σκέφτομαι να αλλάξω το κινητό μου (S6 Edge) σε κάτι πλέον καλύτερο μιας και έχει αρχίσει να κολλάει αρκετά με 3GB Ram! Το ερώτημά μου: "είναι αρκετά τα 4GB"; Βλέπουμε συνέχεια νέες συσκευές και εφαρμογές που σου δίνουν την εντύπωση ότι και τα 4GΒ σε λίγο χρόνο θα είναι πολύ λίγα! Ως εκ τούτου σκέφτομαι κάτι σε 6GB ώστε σίγουρα να καλύψει αυτά που χρειάζομαι για αρκετό καιρό χωρίς να αλλάζω συσκευές συνέχεια.

Η χρήση που κάνω είναι Φωτογραφίες, YouTube, Browsing, e-mail, φωτογραφία και σπάνια κάνα Game, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να έχω καρτέλες ανοιχτές απαντώντας π.χ. σε έναν πελάτη μέσω εφαρμογής με e-mail χωρίς να κολλάνε τα πάντα αν πάω στον browser να κάνω Copy/Paste ένα URL. Βέβαια έχω καλομάθει στην εξαιρετική Super Amoled οθόνη οπότε έχω και έναν ενδοιασμό για την αλλαγή σε άλλη οθόνη, σε αυτό θέλω την γνώμη σας.

• Budget: MAX 250€
  • Ram: 6GB Minimum
  • Ανάλυση: Τουλάχιστον

Αυτά που έχω ξεχωρίσει είναι:

1. Mi8 Lite 6GB/128GB
  2. Pocophone F1

Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή, η αγορά δεν θα γίνει αποκλειστικά από Ελλάδα.

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Phoenix7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε σχεση με τα 2 μοντέλα που αναφέρεις, pocophone. Το ενα φοραει snapdragon 660 και το αλλο 845 που ειναι σημαντικη διαφορα (υπερ του pocophone).

Bεβαια πιθανολογω οτι για την χρηση που το θες να σου αρκει και το mi8 lite αλλά δεν βρίσκω λογο για την μικρη διαφορα τιμης που εχουν, να μην πας στο pocophone που θα σε βγαλει σιγουρα περισσοτερο καιρο.

Αν δεν μπορεις να στερηθεις την Amoled, ανεβαινεις λιγο ακομα για mi 8.

Επεξ/σία από paris_chav
  • Like 2
Δημοσ.

για τα 4gb θεωρώ ότι ακόμα για 2-3 χρόνια είναι υπερ αρκετά, συμφωνώ για ποκο πολύ δυνατό τηλέφωνο και τρελή αυτονομία.

δες και αυτά

https://www.skroutz.gr/s/14052501/Nokia-7-Plus-Dual-64GB.html

https://www.skroutz.gr/s/17872416/Samsung-Galaxy-A50-Dual-4GB-128GB.html

https://www.skroutz.gr/s/15691041/Honor-Play-64GB.html

• Like 1
Δημοσ.

το galaxy s6 ειναι παλιο μεν αλλα ειναι ενα καλο τηλεφωνο ναυαρχιδα,μηπως ενα factory reset εσωνε λιγο την κατασταση να παρεις χρονο να μαζεψεις και αλλο μπατζετ για να μη φυγεις τοσο απο την κατηγορια;

ακομα και μια custom rom samsung based θα προτεινα εγω αλλα εφοσον δεν εισαι διαθετημενος μη το κανεις.

δηλαδη το να πας απο αυτο σε τυπου Mi8 lite δεν.....πως να το πω;δεν.

nokia 7plus διαβαζω καλα για note 7 με gcam επισης ακομα και ενα xz1 που εχω εγω δε φευγεις απο ναυαρχιδα φαση,επισης το a50 δε ξερω εαν ειναι αρκετα φθηνο ως κατασκευη αλλα δειχνει καλο.

ειχες καλο κινητο,σιγουρα δεν τρεναρετε;

Δημοσ.

Το Ρ20 το ξεχνάς, παρότι σαν συσκευή δεν είναι κακή, θα πάει για 2η φορά για αλλαγή οθόνης λόγω κιτρινίλας....

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/5/2019 στις 10:16 ΜΜ, GianniSM είπε

Το Ρ20 το ξεχνάς, παρότι σαν συσκευή δεν είναι κακή, θα πάει για 2η φορά για αλλαγή οθόνης λόγω κιτρινίλας....

Α βγηκαν καλα και τα p20 τελικα ε? και σε honor 10 ιδιο προβλημα, κιτρινιλα απο τον 8ο μηνα

Δημοσ.

Θα σε συμβουλευα να δοκιμασεις πρωτα μια επαναφορα της συσκευης... μια χαρα φτανουν τα 3gb για τα σημερινα δεδομενα. Απλα το android εχει το κακο να γεμιζει "σκουπιδια" το συστημα και να γινεται υπερβολικα βαρυ με την παροδο του χρονου. Μια επαναφορα και ερχεται στα ισια του.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/5/2019 στις 1:03 ΜΜ, kallair είπε

Θα σε συμβουλευα να δοκιμασεις πρωτα μια επαναφορα της συσκευης... μια χαρα φτανουν τα 3gb για τα σημερινα δεδομενα. Απλα το android εχει το κακο να γεμιζει "σκουπιδια" το συστημα και να γινεται υπερβολικα βαρυ με την παροδο του χρονου. Μια επαναφορα και ερχεται στα ισια του.

Επαναφορά και update πάλι σ τη τελευταία έκδοση; ή μόνο επαναφορά;
Εννοώ δηλαδή ξαναβάζεις την καινούρια μετά την επαναφορά; μιας και δε μπορείς να διαλέξεις έκδοση.

Δημοσ.

οταν κανεις επαναφορα, γυριζει σε εργοστασιακες ρυθμισεις και σβηνει τα παντα απο μεσα, στην εκδοση που εισαι.  δεν χρειαζεται να κανεις κανενα update γιατι δεν αλλαζει η εκδοση που θα εισαι, σε σχεση με αυτη που ησουν.

6 ώρες πριν, geodrako είπε

Επαναφορά και update πάλι σ τη τελευταία έκδοση; ή μόνο επαναφορά;
Εννοώ δηλαδή ξαναβάζεις την καινούρια μετά την επαναφορά; μιας και δε μπορείς να διαλέξεις έκδοση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kallair είπε

οταν κανεις επαναφορα, γυριζει σε εργοστασιακες ρυθμισεις και σβηνει τα παντα απο μεσα, στην εκδοση που εισαι.  δεν χρειαζεται να κανεις κανενα update γιατι δεν αλλαζει η εκδοση που θα εισαι, σε σχεση με αυτη που ησουν.

Ποοοοοοοοοοο! 32 χρονών και το μαθαίνω αυτό!!! 😂😀 OMG!! Κι εγώ νόμιζα σβήνει και την έκδοση!!

Σ ευχαριστώ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/5/2019 στις 3:57 ΜΜ, manoskost είπε

βαλε στο s6edge την lineage 16  ( 9 pie) και θα δεις αλλο αερα στο κινητο. εγω την εχω βαλει σε s4 mini να φανταστεις.    https://www.getdroidtips.com/lineage-os-16-galaxy-s6-edge/

Παίζει το παραπάνω να υπάρχει σε Video το πως γίνεται; Θέλω να είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνω κάποιο λάθος, πάει καιρός από τότε που άλλαζα Roms για πλάκα!

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Παίζει το παραπάνω να υπάρχει σε Video το πως γίνεται; Θέλω να είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνω κάποιο λάθος, πάει καιρός από τότε που άλλαζα Roms για πλάκα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...