Προς το περιεχόμενο

[Οθονη] LG 27UK600-W 27" HDR IPS 4K 299€ @kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, chris_g92 είπε

Πέρα από το χαζό promote για gaming. Για καλή οθόνη για δουλειά γραφείου κάνει ? . Ασχολούμαι αποκλειστικά με προγραμματισμό και το θέλω και για θέαση περιεχομένου. Ταινίες κτλ. Να το πάρω ?

Πολυ καλή επιλογή θα είναι αν και φαινεται μικρή σε διαγώνιο για 4k ανάλυση. Αν την έχει κάποιος η αν έχει Monitor 4k 27 ιντσών ας μας πει. 

Δημοσ.

Κοίτα, έχω 2Κ 25' χωρίς scaling σε περιβάλλον Win10.

Την έχω δει από κοντά και προερχόμενος από την U2515h δεν θα είχα κανένα θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε

Πολυ καλή επιλογή θα είναι αν και φαινεται μικρή σε διαγώνιο για 4k ανάλυση. Αν την έχει κάποιος η αν έχει Monitor 4k 27 ιντσών ας μας πει. 

100% 

IMG_20190512_171208_zpsrplro1iy.jpg

175%

IMG_20190512_171140_zpsb2il9i8q.jpg

Άντε μεχρι 150% παλεύεις, όχι πιο κάτω

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Dantε είπε

Στα low?ανετα κιολας...

στο high (οχι Ultra)

Επεξ/σία από sezebo
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Σκεφτομαι την αγορα της για ps4 pro,τι διαφορες εχει απο την 650?

το σταντ δεν παει παω-κατω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την οθόνη την έχω από το περασμένο Black friday. Δεν μετάνιωσα στιγμή που την πήρα. Άλλωστε αυτήν ήθελα και με το που βγήκε σε προσφορά έτρεξα. Το 4Κ είναι (πολύ) εμφανές στις 27 ίντσες. 2020 θα έχουμε σε λίγους μήνες, δεν συμβιβάζομαι με κάτι λιγότερο στην ανάλυση που βλέπουν τα μάτια μου. Χρώματα απλά υπέροχα, ζωντανά με πολλές ρυθμίσεις και πολύ εύχρηστο μενού/τροπο διαχείρισης μενού. Ποιοτική κατασκευής μια χαρά  (την έχω σε δική μου βάση monitor). Επίσης πολύ φωτεινό ips πανελ (δεν την έχω τέρμα γιατί στραβώνομαι).

Παιχνίδια έπαιζα ελάχιστα. Mgs5 στα 1080p με rx570. Πολύ καλή εμπειρία για ένα υπέροχο παιχνίδι (αν και πλέον παλιό) για τους φαν της σειρας(πριν 20 χρόνια έπαιξα το 1 σαν παιδάκι-μαγεία) . Άνετα θα τσιμπουσα μια Radeon vii όταν κάποια στιγμή πέσει η τιμουλα,για να έχω 4k 60fps όταν βρίσκω χρόνο για σκότωμα.. (παιχνίδι δηλαδή) .

Επεξ/σία από Ίων Δραγούμης
Δημοσ.

Εχω πάρει την LG 27UD59 σε flash sale από amazon

με 125% scaling είμαι μια χαρά και το real-estate είναι super. Επίσης και το μέγεθος (27΄΄) είναι οκ.

Αυτή που έχω εγώ έχει λίγο μικρή φωτεινότητα η οποία είναι υπερ-αρκετή για το γραφείο μου

Δημοσ.
Στις 10/5/2019 στις 6:10 ΜΜ, Kenny McCormick είπε

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/monitors/187947-lg-27uk600-w-27-hdr-ips-4k

Δείτε και την Dell S2716DG 27" Gaming Monitor στα 309 χαμηλότερη στο Skroutz 485

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/monitors/164660-dell-s2716dg-27-gaming

Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Τσίμπησα το τελευταίο διαθεσιμο κομμάτι ^_^ 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 15/5/2019 στις 6:24 ΜΜ, Lizarloth είπε

Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Τσίμπησα το τελευταίο διαθεσιμο κομμάτι ^_^ 

Καλορίζικη φίλε μου

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, tazio είπε

Καλορίζικη φίλε μου

Ευχαριστώ πολύ φίλε :D Ειδικά στη τιμή αυτή αν όντως δεν έχει κανένα θέμα θα είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...