Προς το περιεχόμενο

[Οθονη] LG 27UK600-W 27" HDR IPS 4K 299€ @kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάζω και γελάω εδω η ΑοC  32 μου φαίνεται μικρή για 4K και σίγουρα δε θες 60hz  Η Dell φαίνεται πολύ καλύτερη επιλογή .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα βάλει κάποιος τουλάχιστον την τιμή στον τίτλο και πως πρόκειται για μόνιτορ;;

well done applause GIF

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Διαβάζω και γελάω εδω η ΑοC  32 μου φαίνεται μικρή για 4K και σίγουρα δε θες 60hz  Η Dell φαίνεται πολύ καλύτερη επιλογή .

Τα tn είναι για πέταμα, πέρα από competitive gaming, που αφορά ελάχιστους στη πραγματικότητα 

Οι 27" σίγουρα δεν είναι το ιδανικό μέγεθος για 4Κ , αλλά το 4Κ ακόμα και σε οθόνη κινητού (που δε βλέπω κάποιον να παραπονιέται γενικά για τις μεγάλες αναλύσεις εκεί) είναι καλύτερο από οποιαδήποτε μικρότερη ανάλυση

Εγώ όπου βλέπω τον κόκο του πίξελ ενοχλούμαι πλέον

Τα 60hz είναι πολύ συχνά πρόβλημα πάντως, αν είχε έστω 75 θα ήταν μια χαρά

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
5 ώρες πριν, logistoulis είπε

ναι είναι

καλό είναι και το 1440, αλλά το 4Κ είναι σαφώς πιο καθαρό και στις 27 και βασικά σε κάτι που το έχεις μες στη μούρη σου , το να είναι αδύνατο να διακρίνεις τα πιξελ είναι κάτι που το αντιλαμβάνεσαι έντονα

άκρως απαραίτητο δεν είναι για να έχεις μια καλή εμπειρία, αλλά αισθητό σαν διαφορά είναι και παραείναι

το μόνιτορ από άποψη hdr δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, υπάρχει για να υπάρχει , αλλά υπάρχει, σαν ποιότητα εικόνας ως ips είναι εξαιρετικό (για τα λεφτά του είναι τέλειο), το μόνο που θα ήθελα είναι περισσότερα από 60hz για το freesync, αλλά οκ για τα λεφτά που έδωσα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο

σαν γενικότερο μόνιτορ είναι άψογο, ακόμα και το browsing ή τα βίντεο τα απολαμβάνεις με το παραπάνω (ακόμα και το hdr κάνει κάποια δουλίτσα και ας απέχει τραγικά από μια καλή τιβι) 

το βασικο θεμα ειναι σε αυτες τις ιντσες και αυτη την αναλυση, στο πόσο % θα αναγκαστεις να ρυθμισεις το Scale and layout ωστε να μπορεις να βλεπεις το desktop καλα...
125% ισως;  γιατι στο 100% φανταζομαι θα ειναι ολα πολυ μικρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MasterX είπε

το βασικο θεμα ειναι σε αυτες τις ιντσες και αυτη την αναλυση, στο πόσο % θα αναγκαστεις να ρυθμισεις το Scale and layout ωστε να μπορεις να βλεπεις το desktop καλα...
125% ισως;  γιατι στο 100% φανταζομαι θα ειναι ολα πολυ μικρα

Και παραπάνω 

Τα εικονίδια για να είμαστε πρακτικοί τα παίζεις όπως σε ένα 1440p

Όμως ο εκμεταλλευσιμος χώρος της επιφάνειας εργασίας δεν είναι όλη η εμπειρία μιας οθόνης

Ιδανικά σίγουρα θες 30+ , όχι όμως ότι δεν μπορείς να χαρείς αρκετές πτυχές της επιπλέον ανάλυσης και στις 27

Απλά ξαναλέω το παράδειγμα που το καταλάβουμε όλοι, το κινητό

Την ίδια δουλειά που κάνεις με 720 θα την κάνεις και με 1440, όμως η γενικότερη καθαρότητα της εικόνας είναι που κάνει τη διαφορά, ακόμα και κείμενο να διαβάζεις

Ένα βίντεο στο yt να βάλεις δεν έχει τη τραγική διαφορα σε 1440 που έχει από 1080, αλλά έχει διαφορά που την καταλαβαίνει ο καθένας

Είναι λίγο πιο καθαρό, λίγο πιο ευχάριστο με σωστά χρώματα, φωτεινότητα και γωνίες θέασης

Επίσης από απόκριση/ghosting κτλ είναι πολύ σωστό (υπάρχουν αναλυτικά reviews), τα hz είναι το μόνο μεγάλο του κακό

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.

60hz ρε παιδιά... Τα έχουμε ξαναπεί 100 φόρες... Σε αυτά τα λεφτά 144hz είναι αυτονόητα. Δεν έχει λόγο ύπαρξης το 4κ σε gaming.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp44christos είπε

60hz ρε παιδιά... Τα έχουμε ξαναπεί 100 φόρες... Σε αυτά τα λεφτά 144hz είναι αυτονόητα. Δεν έχει λόγο ύπαρξης το 4κ σε gaming.

δεν υπαρχει λογος υπαρξης 144hz. Νομιζεις ολοι παιζουν fps? ασε που αν εισαι noobaki δε θα αλλαξει και πολλα η οθονη σου. 4K παντα και παντου 2019 εχουμε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι 4k παντα και παντου για να παιζεις τα games με 20fps η να πρεπει να σκασεις 1000ευρω για καρτα μπας και πιασεις τα 60. 👍

Επεξ/σία από iakoboss7
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, iakoboss7 είπε

ναι 4k παντα και παντου για να παιζεις τα games με 20fps η να πρεπει να σκασεις 1000ευρω για καρτα μπας και πιασεις τα 60. 👍

οχι θα κατσουμε στο 1080 που ειχαμε το 2006

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sezebo είπε

δεν υπαρχει λογος υπαρξης 144hz. Νομιζεις ολοι παιζουν fps? ασε που αν εισαι noobaki δε θα αλλαξει και πολλα η οθονη σου. 4K παντα και παντου 2019 εχουμε

Ο καθένας παίρνει αυτό που τον ευχαριστεί. Εγώ πχ. τώρα σε 144hz δε μπορώ να πάω σε κάτι λιγότερο από 100hz στο gaming. Ακόμα και σε computing - desktop χρήση δεν αντέχω να χρησιμοποιώ κάτι λιγότερο από αυτό που έχω τώρα, όλο το feeling με χαλάει. Κάποιος άλλος θα θέλει να πάρει τη μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση, οπότε με το ίδιο budget θα πάει στις δικές του προτιμήσεις.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, thodoris5321 είπε

Ο καθένας παίρνει αυτό που τον ευχαριστεί. Εγώ πχ. τώρα σε 144hz δε μπορώ να πάω σε κάτι λιγότερο από 100hz στο gaming. Ακόμα και σε computing - desktop χρήση δεν αντέχω να χρησιμοποιώ κάτι λιγότερο από αυτό που έχω τώρα, όλο το feeling με χαλάει. Κάποιος άλλος θα θέλει να πάρει τη μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση, οπότε με το ίδιο budget θα πάει στις δικές του προτιμήσεις.

ΔΕΝ παιζουν ολοι fps. Εγω θελω να βλεπω το sekiro σε crispy 4k με αριστα χρωματα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε

αν εχεις και ενα χιλιαρικο για gpu τοτε πασο απο μενα.

Με 2060 παίζει 4κ..ανετα

Δημοσ.

Πέρα από το χαζό promote για gaming. Για καλή οθόνη για δουλειά γραφείου κάνει ? . Ασχολούμαι αποκλειστικά με προγραμματισμό και το θέλω και για θέαση περιεχομένου. Ταινίες κτλ. Να το πάρω ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...