Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βρέθηκαν γυαλιά ηλίου στην τσιμισκή σήμερα 10/05/2019 . Βασικά έπεσαν από προπορεύομενο μηχανάκι. Τα πήρα προσπάθησα να τον προλάβω αλλα δυστυχώς δεν μπορέσα ούτε να πάρω πινακίδα ούτε να τον φτάσω. Αν κανείς άκουσε ότι κάποιος φίλος του έχασε τα γυαλιά του σήμερα στην τσιμισκή ας επικοινωνήσει μαζί μου.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GiannisPap2121 είπε

Παιδιά βρέθηκαν γυαλιά ηλίου στην τσιμισκή σήμερα 10/05/2019 . Βασικά έπεσαν από προπορεύομενο μηχανάκι. Τα πήρα προσπάθησα να τον προλάβω αλλα δυστυχώς δεν μπορέσα ούτε να πάρω πινακίδα ούτε να τον φτάσω. Αν κανείς άκουσε ότι κάποιος φίλος του έχασε τα γυαλιά του σήμερα στην τσιμισκή ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Συγχαρητήρια για την τιμιότητά σου φίλε!

• Like 2
Δημοσ.

32 minutes ago, skiabox said:

Συγχαρητήρια για την τιμιότητά σου φίλε!

Ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι πρώτη σκέψη ήταν αν τα πάω Αστυνομία αλλά χωρίς άλλο στοιχείο δεν νομίζω να γινόταν κάτι. Για να δούμε έαν θα βρεθεί ο ιδιοκτήτης

Δημοσ.

Κράτα τα για σένα και μην τα δώσεις στους αστυνομικούς, γιατί δεν θα τα δώσουν αυτοί

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.

oι πιθανοτητες να το δει ο σαλονικιος που τα εχασε εδω ειναι πολυ λιγες. τουλαχιστον οπως ειναι η ριμοτομια της πολης, περναει πολυς κοσμος απο την Τσιμισκη 😛

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...