vaggooss Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, gia_nnis είπε Σεβαστο στα οσα λες.. αλλα εδω μιλανε τα ντοκουμεντα! Μεγαλες θερμοκρασιες στο κατω μερος και ξεκαθαρη μειωση αποδοσης συγκριτικα με το αν θα σκεπαζοταν το κατω μερος..! Επισης επειδη θεωρω οτι καταπονείται(κατω μερος) εχω την εντυπωση οτι μελλοντικα θα παρουσιαση διαρροη! Κανε και καντέ το πειραμα να δειτε! Ελατε μετα να ποσταρετε!!!!!!!! Είναι λογικό εφόσον σκεπάζεις την επάνω μεριά ότι το κάτω μέρος θα καίει γιατί εκεί γίνεται η βράση. Εάν καλύψεις την κάτω μεριά θα καίει επάνω. Και όπως λέει ο ποιο κάτω φίλος κάθε χρόνο κάντο εναλλάξ τις μεριές. Η φυσική όμως λέει ότι το ζεστό πάντα πηγαίνει επάνω άρα δεν υπάρχει θέμα διότι θα πάρει την άνοδο το κρύο θα κατεβαίνει και όλα κυλάνε όπως πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, vaggooss είπε Είναι λογικό εφόσον σκεπάζεις την επάνω μεριά ότι το κάτω μέρος θα καίει γιατί εκεί γίνεται η βράση. Εάν καλύψεις την κάτω μεριά θα καίει επάνω. Και όπως λέει ο ποιο κάτω φίλος κάθε χρόνο κάντο εναλλάξ τις μεριές. Η φυσική όμως λέει ότι το ζεστό πάντα πηγαίνει επάνω άρα δεν υπάρχει θέμα διότι θα πάρει την άνοδο το κρύο θα κατεβαίνει και όλα κυλάνε όπως πρέπει. Καιει πολυ λιγοτερο με διαφορα!!!! Μιλαω εμπεριστατωμενα! Αλλα οκ ας το αφησουμε εδω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Σκεπάζοντας το επάνω μέρος, το υγρό στο κάτω ξεσκέπαστο θα πρέπει να σηκώσει αρκετά μεγαλύτερη θερμοκρασία μέχρι να μπορέσει να "σπρώξει" το επάνω κρύο και να κυκλοφορήσει. Οπότε θα έχεις μεγαλύτερη καταπόνηση του συλλέκτη σε εκείνο το σημείο. Ενδεχομένως να μην είναι καταστροφικό, αλλά αφού μπορείς να το αποφύγεις γιατί να μην το κάνεις, σκεπάζοντας από κάτω προς τα πάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 41 λεπτά πριν, naive είπε Σκεπάζοντας το επάνω μέρος, το υγρό στο κάτω ξεσκέπαστο θα πρέπει να σηκώσει αρκετά μεγαλύτερη θερμοκρασία μέχρι να μπορέσει να "σπρώξει" το επάνω κρύο και να κυκλοφορήσει. Οπότε θα έχεις μεγαλύτερη καταπόνηση του συλλέκτη σε εκείνο το σημείο. Ενδεχομένως να μην είναι καταστροφικό, αλλά αφού μπορείς να το αποφύγεις γιατί να μην το κάνεις, σκεπάζοντας από κάτω προς τα πάνω. Και φαντασου αυτο δεν το ακουσα απο καπου.. αλλα το διαπιστωσα απο μονος μου! Επισης οπως γραφω και πιο πανω εγω θεωρω οτι καταπονειται και μελλοντικα θα εμφανιση καποια διαρροη-υγρασια! Και το στηριζω στο οτι εχω πιασει ηλιακο(του γειτονα) τον σωληνα του κλειστου που εισερχεται στο μποιλορ ηταν πιο καυτο απο τον δικο μου χωρις ο συλλεκτης του να ειναι ζεστος σαν τον δικο μου(κατω μερος με σκεπασμα το πανω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sfiros Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σας, Χθες τελείωσε η εγκατάσταση του ηλιακού μου ( https://www.skroutz.gr/s/8491229/Nobel-Classic-300lt-5-2m-Inox-Διπλής-Ενέργειας.html ), πρόταση του gia_nnis και τον ευχαριστώ πολύ! για 6 άτομα που είμαστε μας κάλυψε σήμερα και με το παραπάνω (ηλιόλουστη μέρα). Θα επανέλθω ξανά όταν έχω καλύτερη εικόνα. Δύο ερωτήσεις μόνο.... πότε να καλύψω το ένα πάνελ για να μην έχω πρόβλημα βρασμού κλπ και αν αρκεί να καλυφθεί το ένα πάνελ ή μήπως παραπάνω πχ το 60%? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devotee Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, sfiros είπε Καλησπέρα σας, Χθες τελείωσε η εγκατάσταση του ηλιακού μου ( https://www.skroutz.gr/s/8491229/Nobel-Classic-300lt-5-2m-Inox-Διπλής-Ενέργειας.html ), πρόταση του gia_nnis και τον ευχαριστώ πολύ! για 6 άτομα που είμαστε μας κάλυψε σήμερα και με το παραπάνω (ηλιόλουστη μέρα). Θα επανέλθω ξανά όταν έχω καλύτερη εικόνα. Δύο ερωτήσεις μόνο.... πότε να καλύψω το ένα πάνελ για να μην έχω πρόβλημα βρασμού κλπ και αν αρκεί να καλυφθεί το ένα πάνελ ή μήπως παραπάνω πχ το 60%? 1)...τέλη Μαίου μέχρι την έναρξη των σχολείων.... 2)...αρκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, sfiros είπε Καλησπέρα σας, Χθες τελείωσε η εγκατάσταση του ηλιακού μου ( https://www.skroutz.gr/s/8491229/Nobel-Classic-300lt-5-2m-Inox-Διπλής-Ενέργειας.html ), πρόταση του gia_nnis και τον ευχαριστώ πολύ! για 6 άτομα που είμαστε μας κάλυψε σήμερα και με το παραπάνω (ηλιόλουστη μέρα). Θα επανέλθω ξανά όταν έχω καλύτερη εικόνα. Δύο ερωτήσεις μόνο.... πότε να καλύψω το ένα πάνελ για να μην έχω πρόβλημα βρασμού κλπ και αν αρκεί να καλυφθεί το ένα πάνελ ή μήπως παραπάνω πχ το 60%? Με γεια! Είναι inox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 9 ώρες πριν, sfiros είπε Καλησπέρα σας, Χθες τελείωσε η εγκατάσταση του ηλιακού μου ( https://www.skroutz.gr/s/8491229/Nobel-Classic-300lt-5-2m-Inox-Διπλής-Ενέργειας.html ), πρόταση του gia_nnis και τον ευχαριστώ πολύ! για 6 άτομα που είμαστε μας κάλυψε σήμερα και με το παραπάνω (ηλιόλουστη μέρα). Θα επανέλθω ξανά όταν έχω καλύτερη εικόνα. Δύο ερωτήσεις μόνο.... πότε να καλύψω το ένα πάνελ για να μην έχω πρόβλημα βρασμού κλπ και αν αρκεί να καλυφθεί το ένα πάνελ ή μήπως παραπάνω πχ το 60%? Καλορίζικος. Πολλά δεν είναι 300 λίτρα με 5++ τμ τζάμι; Βέβαια αν σε βολεύει εσένα... Απλά πολλά τα €€€ που εδωσες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Napo2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 παιδια καλημερα..σε 200ρη ποση προπυλενογλυκολη να βαλω στο κλειστο κυκλωμα? δε λεει πανω το μπουκαλι ποσοστα κτλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, Napo2 είπε παιδια καλημερα..σε 200ρη ποση προπυλενογλυκολη να βαλω στο κλειστο κυκλωμα? δε λεει πανω το μπουκαλι ποσοστα κτλπ.. Ξεκινάς και βάζεις, και όταν βγει από την άλλη σταματάς. Δεν υπάρχει στάνταρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Napo2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 ενα λιτρο φτανει πιστευεις? η' να βαλω 2?μεσα στο νερο που θα μπει στο κλειστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, Napo2 είπε ενα λιτρο φτανει πιστευεις? η' να βαλω 2?μεσα στο νερο που θα μπει στο κλειστο Δεν ειναι τι φτάνει η τι πιστεύω εγώ 😁 Σου λέω, ξεκινά να βάζεις και όταν βγάλει από την αλλη σταματάς. Μπορεί να θέλει ο ηλιακός σου 1 λιτρο, 2 λιτρα, 4 λίτρα, δεν ξέρω τι απώλειες η πόσο θέλει μέσα. Ξεκινάς και σταματάς όταν γεμίσει. 👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Napo2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Δεν ειναι τι φτάνει η τι πιστεύω εγώ 😁 Σου λέω, ξεκινά να βάζεις και όταν βγάλει από την αλλη σταματάς. Μπορεί να θέλει ο ηλιακός σου 1 λιτρο, 2 λιτρα, 4 λίτρα, δεν ξέρω τι απώλειες η πόσο θέλει μέσα. Ξεκινάς και σταματάς όταν γεμίσει. 👍 φιλε σορυ δεν εξηγησα..δεν εχω κανει την εγκατασταση ακομα.καινουργιος ειναι..ειχα ρωτησει κιολας εδω μια σελιδα πισω νομιζω ..εψαχνα εγκαταστατη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Napo2 είπε φιλε σορυ δεν εξηγησα..δεν εχω κανει την εγκατασταση ακομα.καινουργιος ειναι..ειχα ρωτησει κιολας εδω μια σελιδα πισω νομιζω ..εψαχνα εγκαταστατη... Α οκ τότε 😁 Θα βάλεις (η θα σου βάλει ο εγκατάστατης ) εφόσον είναι καινούργιος τα 1 η 2 μπουκάλια που σου δίνουν εξαρχής στην εγκατάσταση. (συνήθως τα βάζουν μαζί με εξαρτήματα κτλπ μέσα στο χαρτοκιβώτιο που σου δίνουν μαζί) Μετά συμπληρώνεις με νερό, μέχρι να βγάλει από την αλλη και είσαι οκ. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2020 από stelios18120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Napo2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 τα μπουκαλια που μου στειλανε ειναι 2 ενα πρασινο υγρο και δε λεει κατι το μππυκαλι πανω ...για το τι ειναι κτλπ..και αγορασα εγω εξτρα 2 μπουκαλια της μαρκας sonne..αλλα ουτε αυτα λενε κατι πανω για ποσοστα...κτλπ..εσυ ποσο πιστευεις οτι πρεπει να βαλω ενα η' 2 λιτρα κατα την τοποθετηση..ο ηλιακος ειναι 200ρης..εσυ ποσο θα εβαζες? 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα