Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

BigBlack με το ανάμα πως τα παει Είναι σε αναμονή η start stop με το άνοιξε κλείσε τη βρυση Καμιναδα ποσα μετρα 

Επεξ/σία από hp8
  • Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, hp8 said:

BigBlack με το ανάμα πως τα παει Είναι σε αναμονή η start stop με το άνοιξε κλείσε τη βράση 

Σταρτ στοπ με τη βρύση. Δεν έχω βάλει μειωτή πίεσης όμως και παίρνει μπρος και με χαμηλή ροή.

Επεξ/σία από BigBlack
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BigBlack είπε

Σταρτ στοπ με τη βρύση. Δεν έχω βάλει ρυθμιστή πίεσης όμως και παίρνει μπρος και με χαμηλή ροή.

καμιναδα 2-2,5

Δημοσ.
1 minute ago, hp8 said:

καμιναδα 2-2,5

Η έξοδος έχει διάμετρο 106mm, προσάρμοσα μιά ανοξείδωτη γωνία 45 μοιρών φ100. Είναι έξω από το σπίτι, μεταξύ κουζίνας και μπάνιου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BigBlack είπε

Η έξοδος έχει διάμετρο 106mm, προσάρμοσα μιά ανοξείδωτη γωνία 45 μοιρών φ100. Είναι έξω από το σπίτι, μεταξύ κουζίνας και μπάνιου.

ευχαριστώ Κάπου είχα δει για 2+ μ ύψος νομίζω 

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, hp8 said:

ευχαριστώ Κάπου είχα δει για 2+ μ ύψος νομίζω 

Μπα, ούτε που αντιλαμβάνεσαι οσμή ή οτιδήποτε πέρα από θερμότητα, ούτε νομίζω πως παίζει ιδιαίτερο ρόλο σε εξωτερικό χώρο για το τράβηγμα. Κάποιοι είδα πως το αφήνουν και σκέτο αλλά προτίμησα να βάλω έστω αυτό το ελάχιστο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@hp8 @haris_216 @BigBlack

Ο ηλιακός δεν ζεσταίνει νερό με τον ήλιο παρόλο το σέρβις. Η αντίσταση ζεσταίνει όπως πριν κανονικά.

Θα τον καλέσω να έρθει ξανά από Δευτέρα τον @@ μάστορα. Να φανταστώ οτι έκανε λάθος πλήρωση τα υγρά και κάπου άφησε κενό και δεν γυρνάνε τα υγρά όπως πρέπει;

Προφανώς δε πρόκειται να πληρωθεί οτιδήποτε έξτρα.

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.
1 minute ago, greekfragma said:

@hp8 @haris_216 @BigBlack

Ο ηλιακός δεν ζεσταίνει νερό με τον ήλιο παρόλο το σέρβις. Η αντίσταση ζεσταίνει όπως πριν κανονικά.

Θα τον καλέσω να έρθει ξανά από Δευτέρα τον @@ μάστορα. Να φανταστώ οτι έκανε λάθος πλήρωση τα υγρά και κάπου άφησε κενό και δεν γυρνάνε τα υγρά όπως πρέπει;

Προφανώς δε πρόκειται να πληρωθεί οτιδήποτε έξτρα.

Μπορεί να υπάρχει διαρροή στο κλειστό κύκλωμα, αρκετά μικρή για να μη φαίνεται άμεσα. 1-2 λίτρα να χάθηκαν, το κύκλωμα αχρηστεύεται. Επίσης δεν ξέρω τι εννοεις ακριβώς δεν ζεσταίνει. Ας πούμε 2 η ώρα το μεσημέρι σήμερα το νερό ήταν όπως της βρύσης, λίγο πιό ζεστό, χλιαρό, τί ακριβώς; Εννοείται χωρίς να έχετε τραβήξει κάποια ποσότητα από το πρωί λίγο λίγο δοκιμάζοντας κάθε τόσο.

Φυσικά δεν πληρώνεις φράγκο επιπλέον.

Δημοσ.
5 minutes ago, BigBlack said:

Μπορεί να υπάρχει διαρροή στο κλειστό κύκλωμα, αρκετά μικρή για να μη φαίνεται άμεσα. 1-2 λίτρα να χάθηκαν, το κύκλωμα αχρηστεύεται. Επίσης δεν ξέρω τι εννοεις ακριβώς δεν ζεσταίνει. Ας πούμε 2 η ώρα το μεσημέρι σήμερα το νερό ήταν όπως της βρύσης, λίγο πιό ζεστό, χλιαρό, τί ακριβώς; Εννοείται χωρίς να έχετε τραβήξει κάποια ποσότητα από το πρωί λίγο λίγο δοκιμάζοντας κάθε τόσο.

Φυσικά δεν πληρώνεις φράγκο επιπλέον.

όχι τίποτα, τέρμα κρύο όπως ήταν και τις προηγούμενες μέρες. τσεκαρίστηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι.

Δημοσ.
1 minute ago, greekfragma said:

όχι τίποτα, τέρμα κρύο όπως ήταν και τις προηγούμενες μέρες. τσεκαρίστηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι.

Μπορείς να κάνεις διάφορα για troubleshooting αλλά αφού έχεις πληρώσει για τη δουλειά, άσε το μάστορα να ψαχτεί.

Δημοσ.
1 minute ago, BigBlack said:

Μπορείς να κάνεις διάφορα για troubleshooting αλλά αφού έχεις πληρώσει για τη δουλειά, άσε το μάστορα να ψαχτεί.

Θα ενημερώσω από Δευτέρα.

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, greekfragma said:

Θα ενημερώσω από Δευτέρα.

Να είσαι εκεί όταν έρθει, ρώτα τον και για τη φλάτζα που δεν άλλαξε να δούμε τί θα πει.

Δημοσ.
3 minutes ago, BigBlack said:

Να είσαι εκεί όταν έρθει, ρώτα τον και για τη φλάτζα που δεν άλλαξε να δούμε τί θα πει.

για τη φλάτζα μου πέταξε κάτι για σερπαντίνα. δυστυχώς δε μπορώ να είμαι παρόν. θα δασκαλέψω τους γονείς να τραβάνε βίντεο.

αυτό που θυμάμαι από παλιότερο σέρβις είναι οτι σαν ηλιακός είναι 5Φ και σε καλή κατάσταση για τα χρόνια του. Τα τελευταία 5χρόνια τον είχαν παραμελήσει οι γονείς και δεν ήμουν διαθέσιμος να αναλάβω. Σίγουρα πάντως από την 5ετία που έχασε τα υγρά λόγω τρύπας στο βαρελάκι, δούλεψε από τότε μόνο με την αντίσταση.

Δημοσ.
23 minutes ago, greekfragma said:

για τη φλάτζα μου πέταξε κάτι για σερπαντίνα. δυστυχώς δε μπορώ να είμαι παρόν. θα δασκαλέψω τους γονείς να τραβάνε βίντεο.

αυτό που θυμάμαι από παλιότερο σέρβις είναι οτι σαν ηλιακός είναι 5Φ και σε καλή κατάσταση για τα χρόνια του. Τα τελευταία 5χρόνια τον είχαν παραμελήσει οι γονείς και δεν ήμουν διαθέσιμος να αναλάβω. Σίγουρα πάντως από την 5ετία που έχασε τα υγρά λόγω τρύπας στο βαρελάκι, δούλεψε από τότε μόνο με την αντίσταση.

Προσοχή με τα βίντεο χωρίς συναινεση!

Δημοσ.
1 minute ago, BigBlack said:

Προσοχή με τα βίντεο χωρίς συναινεση!

εντάξει τουλάχιστον τους έχω δασκαλέψει να τραβάνε βίντεο δίχως να φαίνονται πρόσωπα. από τεχνολογία καλά τα πάνε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...