nimik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nasdaq είπε 4 λεπτά πριν, nasdaq είπε Ο ηλιακός που έχω δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε κυκλοφορεί κοινό. Εχει τρομερή μόνωση. Ζεσταίνει με ρεύμα νερό σε χρόνο απίστευτο σε 15 λεπτά μπάνιο για τρία άτομα χωρίς βιασύνη και απολαμβάνεις το μπάνιο. . Δεν θέλει συντήρηση. Τον έχουν σε Καστοριά με τις παγωνιές. τον έχουν εγκαταστήσει σε νοσοκομεία. αρπάζει με την πιο απλή εμφάνιση ήλιου. Και μέσα από φωτεινή συννεφιά αρπάζει για πλάκα. Είναι μόνιμα παγωμένος. Πιάνεις και είναι όπως το λέω σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. τον έχω τώρα δύο χρόνια. Μπορεί να λειτουργήσει και ως ηλιοθερμία το συγκεκριμένο. το έχω δει στην πράξη να δίνει θέρμανση σε σπίτι και να παρακολουθώ μέσω υπολογιστή το κάθε σώμα ξεχωριστά. Ε πες μας και μας να μάθουμε τι μάρκα είναι τιμή κτλ Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από nimik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasdaq Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Φυσικά και θα σας το πω. Θα πάτε να μιλήσετε με τον άνθρωπο και θα τα δείτε όλα ζωντανά. ενα θα σας πω. Μην κοιτάτε τίποτα άλλο. Πέταμα χρημάτων. https://www.green-solar.net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 23 λεπτά πριν, nasdaq είπε Φυσικά και θα σας το πω. Θα πάτε να μιλήσετε με τον άνθρωπο και θα τα δείτε όλα ζωντανά. ενα θα σας πω. Μην κοιτάτε τίποτα άλλο. Πέταμα χρημάτων. https://www.green-solar.net wow looks good ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, nasdaq είπε Φυσικά και θα σας το πω. Θα πάτε να μιλήσετε με τον άνθρωπο και θα τα δείτε όλα ζωντανά. ενα θα σας πω. Μην κοιτάτε τίποτα άλλο. Πέταμα χρημάτων. https://www.green-solar.net Επειδή λες ότι δεν χρειάζεται συντήρηση. Λόγω θερμοκρασιών στις σωλήνες δημιουργούνται άλατα με συνέπεια την μείωση της απόδοσης. Για αυτό το λόγο θέλουν συντήρηση/καθαρισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πάνοσ2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Ίσως κινέζικο και ανοικτό κύκλωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasdaq Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Για απορίες ρωτήστε τον άνθρωπο που τα εισάγει. Εγώ σας μεταφέρω την εμπειρία μου. Για τον φίλο που λέει για άλατα στις σωλήνες. Δεν περνάει νερό από τις σωλήνες. Καμία σχέση. επισης καμία συντήρηση. Απο Μάιο μήνα μέχρι Σεπτέμβριο οπωσδήποτε κλείνω τον μισό με πανί. Η απόδοση του είναι σε άλλο επίπεδο. Εισάγεται από Κίνα με αμερικανική παντεντα. Άρχιζε εισάγει και η caloac αλλά δεν είναι ίδιο. Μοιάζει αλλά έχει διαφορετική πατέντα. Το ότι αυτά τα χρησιμοποιούν στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο και σε νοσοκομεία Κοζάνης και πτολεμαιδας κάτι λέει. Με σωλήνες και καζάνι νερού δημιουργείς σύστημα ηλιοθερμίας. Εχει τα πάντα στο σάιτ ο άνθρωπος να δείτε. Και μιλάμε για άνθρωπο με γνώσεις και αποδείξεις σε ότι λέει. επίσης λόγω των σωλήνων δεν χρειάζεται να τον χτυπήσει ο ήλιος απευθείας για πλήρη απόδοση. Και από τα πλάγια να χτυπήσει πάλι έχει την ίδια απόδοση λόγω σωλήνων. Δείτε το και μην πετάτε τα χρήματα σας. Αποκτήστε ποιότητα ζωής. Η ενέργεια πλέον είναι απαγορευμενη και θα την πληρώνουμε ακόμη ακριβότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nasdaq είπε Για απορίες ρωτήστε τον άνθρωπο που τα εισάγει. Εγώ σας μεταφέρω την εμπειρία μου. Για τον φίλο που λέει για άλατα στις σωλήνες. Δεν περνάει νερό από τις σωλήνες. Καμία σχέση. επισης καμία συντήρηση. Κοιτα εσυ καλα κανεις και μας λες την εμπειρια σου και το εκθειαζεις και προσωπικα σ ευχαριστω γιατι εδω περα μεσα οταν γινεται αυτο συνηθως εισπραττεις κραξιμο/σκωπτικες απαντησεις. Υποψιαζομαι για τυρι-φακα! Δηλαδη να μην υπαρχει αυτη η αξιοπιστια που ισχυριζονται. Ξερω για αλατα σε περιπτωση που περναει νερο.. ή αν χασουν το κενο δεν εχουν αποδοση. Παντως ειναι το ιδεατό να αποδιδει ενας ηλιακος τα μεγιστα με μεγαλη εγγυηση και χωρις τα εξοδα των service! Τωρα που μπηκα στο site να δω δινει μονο 5 χρονια εγγυηση και για την λειτουργια του μποιλερ επiτρεπει μεχρι 6 bar! Αν σου κοστισε νορμαλ τιμη(αν θελεις λες) τον χειμωνα να αποδιδει εξωγηινα και με την ευθυνη του κατοχου να συγκρατει τις θερμοκρασιες ωστε να βγαλει πολλα χρονια αυτη η συνταγη δεν ειναι κακη! Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από PLACEBO_89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasdaq Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 21 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Κοιτα εσυ καλα κανεις και μας λες την εμπειρια σου και το εκθειαζεις και προσωπικα σ ευχαριστω γιατι εδω περα μεσα οταν γινεται αυτο συνηθως εισπραττεις κραξιμο/σκωπτικες απαντησεις. Υποψιαζομαι για τυρι-φακα! Δηλαδη να μην υπαρχει αυτη η αξιοπιστια που ισχυριζονται. Ξερω για αλατα σε περιπτωση που περναει νερο.. ή αν χασουν το κενο δεν εχουν αποδοση. Παντως ειναι το ιδεατό να αποδιδει ενας ηλιακος τα μεγιστα με μεγαλη εγγυηση και χωρις τα εξοδα των service! Δεν περνάει νερό. Μέσα έχει χαλκό που απλά ζεσταίνει μια ράβδο εσωτερικά στο καζάνι. Αν πάρει αέρα πράγμα σπάνιο δίνεις 40 ευρώ και αλλάζεις μια λάμπα. είναι πολύ απλός και μοναδικός. και να μην θέλει αλλαγή ο ηλιακός σε κάποιο. Και η θέλει μέγιστη απόδοση αξίζει να προχωρήσει στη αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimviii Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου τι κοστος εχει αυτο το συστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, nasdaq είπε Δεν περνάει νερό. Μέσα έχει χαλκό που απλά ζεσταίνει μια ράβδο εσωτερικά στο καζάνι. Αν πάρει αέρα πράγμα σπάνιο δίνεις 40 ευρώ και αλλάζεις μια λάμπα. είναι πολύ απλός και μοναδικός. και να μην θέλει αλλαγή ο ηλιακός σε κάποιο. Και η θέλει μέγιστη απόδοση αξίζει να προχωρήσει στη αλλαγή. Οι σωλήνες κενού αποτελούνται από δύο υαλοσωλήνες που βρίσκονται ο ένας μέσα στον άλλο. Ο εξωτερικός με τον εσωτερικό έχουν μεταξύ τους κενό αέρος. Το κενό αέρος έχει άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες. Στον εσωτε- ρικό υαλοσωλήνα έχουμε 12 ειδικές επιστρώσεις οι οποίες μας επιτρέπουν να έχουμε απορροφητικότητα των ακτί- νων του ηλίου μεγαλύτερη από 96%, έχοντας πολύ μικρό ποσοστό αντανάκλασης πίσω των ακτίνων του ηλίου (μικρότερο από 4%). Έτσι καταφέρνουμε να εγκλωβίζουμε την θερμότητα στο εσωτερικό του υαλοσωλήνα χωρίς να έχουμε απώλειες θερμότητας πίσω στο περιβάλλον. Στον εσωτερικό υαλοσωλήνα έχουμε φύλλα αλουμινίου τα οποία, λόγω εξαιρετικής θερμικής επαγωγής, επάγουν την θερμο- κρασία από την περιφέρεια τον υαλοσωλήνα στον χαλκό που βρίσκεται στο κέντρο του. Ο χαλκός στο εσωτερικό του έχει ένα μη τοξικό υγρό (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ) όπου είναι και αυτό υπό πίεση κενού αέρος. Αυτό κάνει το υγρό 30.000 φορές πιο θερμοευαίσθητο από τον υδράργυ- ρο. Έτσι, λόγω του κενού αέρος, το υγρό αυτό έχει σημείο βρασμού <25°C. Όταν το υγρό αεριοποιηθεί ανεβαίνει προς τα πάνω όπου ο χαλκός καταλήγει σε ένα χάλκινο συ- μπυκνωτή (heatpipe). Εκεί, μέσω επαγωγής, η θερμοκρασία μεταφέρεται στο θηλυκό κυάθιο που βρίσκεται μέσα στον ηλιακό θερμοσίφωνα ή στον ηλιακό συλλέκτη. Έτσι επιτυγ- χάνουμε να μεταφέρουμε την ενέργεια μέσα στο νερό χωρίς θερμικές απώλειες στο περιβάλλον. 13 λεπτά πριν, nasdaq είπε Δεν περνάει νερό. Μέσα έχει χαλκό που απλά ζεσταίνει μια ράβδο εσωτερικά στο καζάνι. Αν πάρει αέρα πράγμα σπάνιο δίνεις 40 ευρώ και αλλάζεις μια λάμπα. είναι πολύ απλός και μοναδικός. και να μην θέλει αλλαγή ο ηλιακός σε κάποιο. Και η θέλει μέγιστη απόδοση αξίζει να προχωρήσει στη αλλαγή. Ο χαλκός στο εσωτερικό του έχει ένα μη τοξικό υγρό (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ) όπου είναι και αυτό υπό πίεση κενού αέρος. Αυτό κάνει το υγρό 30.000 φορές πιο θερμοευαίσθητο από τον υδράργυ- ρο. Έτσι, λόγω του κενού αέρος, το υγρό αυτό έχει σημείο βρασμού <25°C. Όταν το υγρό αεριοποιηθεί ανεβαίνει προς τα πάνω όπου ο χαλκός καταλήγει σε ένα χάλκινο συ- μπυκνωτή (heatpipe). Αυτο που διαβαζεις σου αρεσει? Και παλι μπορει να βγαζω γρηγορα συμπερασματα αλλα αφου ειναι τοσο αξιοπιστο γιατι δεν δινει μεγαλυτερη εγγυηση και περισσοτερα μπαρ στο μποιλερ??? Με 6αρα εισαι πιο κοντα στο σεναριο να τρεχει το ασφαλιστικο χωρις να υπαρχουν μεγαλες θερμοκρασιες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasdaq Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Οι σωλήνες κενού αποτελούνται από δύο υαλοσωλήνες που βρίσκονται ο ένας μέσα στον άλλο. Ο εξωτερικός με τον εσωτερικό έχουν μεταξύ τους κενό αέρος. Το κενό αέρος έχει άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες. Στον εσωτε- ρικό υαλοσωλήνα έχουμε 12 ειδικές επιστρώσεις οι οποίες μας επιτρέπουν να έχουμε απορροφητικότητα των ακτί- νων του ηλίου μεγαλύτερη από 96%, έχοντας πολύ μικρό ποσοστό αντανάκλασης πίσω των ακτίνων του ηλίου (μικρότερο από 4%). Έτσι καταφέρνουμε να εγκλωβίζουμε την θερμότητα στο εσωτερικό του υαλοσωλήνα χωρίς να έχουμε απώλειες θερμότητας πίσω στο περιβάλλον. Στον εσωτερικό υαλοσωλήνα έχουμε φύλλα αλουμινίου τα οποία, λόγω εξαιρετικής θερμικής επαγωγής, επάγουν την θερμο- κρασία από την περιφέρεια τον υαλοσωλήνα στον χαλκό που βρίσκεται στο κέντρο του. Ο χαλκός στο εσωτερικό του έχει ένα μη τοξικό υγρό (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ) όπου είναι και αυτό υπό πίεση κενού αέρος. Αυτό κάνει το υγρό 30.000 φορές πιο θερμοευαίσθητο από τον υδράργυ- ρο. Έτσι, λόγω του κενού αέρος, το υγρό αυτό έχει σημείο βρασμού <25°C. Όταν το υγρό αεριοποιηθεί ανεβαίνει προς τα πάνω όπου ο χαλκός καταλήγει σε ένα χάλκινο συ- μπυκνωτή (heatpipe). Εκεί, μέσω επαγωγής, η θερμοκρασία μεταφέρεται στο θηλυκό κυάθιο που βρίσκεται μέσα στον ηλιακό θερμοσίφωνα ή στον ηλιακό συλλέκτη. Έτσι επιτυγ- χάνουμε να μεταφέρουμε την ενέργεια μέσα στο νερό χωρίς θερμικές απώλειες στο περιβάλλον. Ο χαλκός στο εσωτερικό του έχει ένα μη τοξικό υγρό (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ) όπου είναι και αυτό υπό πίεση κενού αέρος. Αυτό κάνει το υγρό 30.000 φορές πιο θερμοευαίσθητο από τον υδράργυ- ρο. Έτσι, λόγω του κενού αέρος, το υγρό αυτό έχει σημείο βρασμού <25°C. Όταν το υγρό αεριοποιηθεί ανεβαίνει προς τα πάνω όπου ο χαλκός καταλήγει σε ένα χάλκινο συ- μπυκνωτή (heatpipe). Αυτο που διαβαζεις σου αρεσει? Και παλι μπορει να βγαζω γρηγορα συμπερασματα αλλα αφου ειναι τοσο αξιοπιστο γιατι δεν δινει μεγαλυτερη εγγυηση και περισσοτερα μπαρ στο μποιλερ??? Με 6αρα εισαι πιο κοντα στο σεναριο να τρεχει το ασφαλιστικο χωρις να υπαρχουν μεγαλες θερμοκρασιες! Πολυ ωραια τα έγραψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Το είχα ψάξει το θέμα κάποτε με τους ηλιακούς με σωληνες κενού. Είχα ρωτήσει και κατασκευαστές που τους έφερναν ή κατασκεύαζαν δεν θυμάμαι ακριβώς. Πρώτον Δεν είναι τυχαίο που σταμάτησαν να κυκλοφορούν μαζικά στην Ελλάδα. Όσο ήταν υπέρ αποδοτικοί άλλο τόσο παρουσίαζαν κάποια προβλήματα που δύσκολα έβρισκαν ανταλλακτικά. Δεύτερον ήταν αρκετά πιο ακριβοί τους κλασικούς. Τρίτον λόγω υψηλής ηλιοφάνειας στην Ελλάδα δεν είχαν διάρκεια ζωής όσο ένας κλασικός ηλιακός με αποτέλεσμα να παρουσιαζουν κάποια προβλήματα μακροχρόνια. Αν δείτε βίντεο στο youtube θα διαπιστώσετε ότι τέτοιους ηλιακούς χρησιμοποιούν και γίνεται χαμός από αυτούς σε χώρες όπως Πακιστάν ακόμη και σε Αγγλία λόγω χαμηλής ηλιοφάνειας. Τώρα το Πακιστάν γιατί θεωρούν ότι δεν έχει καλή ηλιοφάνεια που ψοφας από την ζέστη δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι εννοούν.Παντως τα βίντεο αφθονούν σε αυτά τα μέρη με τους ηλιακούς αυτούς. Πάντως είχα διαβάσει τεχνικούς ακόμη και μηχανολογους επιστήμονες που έλεγαν ότι δεν συνιστούν τέτοιους ηλιακούς για Ελλάδα με τόση υψηλές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια. Επίσης οι ηλιακοί αυτοί δεν έχουν διάρκεια στον χρόνο.Αποκλειεται να αντέξουν 20-30 χρόνια. Μπορεί ωστόσο να τους χαρεί κάποιος σε βραχυχρόνια βάση λόγω υπεραποδοσης αλλά το μετά το σκέφτηκε;;;;; Δεν θα έπαιρνα πάντως προϊόν που θα άντεχε λίγα χρόνια σίγουρα κάτω από δέκα. Αυτά από την προσωπική μου έρευνα πριν κάποια χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Το γεγονός ότι σήμερα δεν έχω δυνατή πίεση στην μπαταρία και στο τηλέφωνο του μπάνιου μπορεί να έχει σχέση με τον ηλιακό; Δεν έχω πειράξει κάτι απλά δεν έχω καλή πίεση στο μπάνιο και ειδικότερα στο τηλέφωνο της μπανιέρας γιατί στο νιπτήρα η πίεση είναι κανονική όπως πριν. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από sonikk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι τα έχουμε ξαναπεί για τους συλλέκτες κενού. Να επαναλάβω όμως (πάντα γενικά μιλώντας και όχι για συγκεκριμένη εταιρία/μοντέλο) Είναι κατηγορία από μόνοι τους, στο κομμάτι της απόδοσης. Και δεν μπορούν να συγκριθούν με ΚΑΝΕΝΑ άλλο συλλέκτη. Γι' αυτό άλλωστε και χρησιμοποιούνται κατά κόρον (αναγκαστικά) σε χώρες της βόρειας ευρώπης, με μειωμένη ηλιοφάνεια, όπου άλλοι συλλέκτες απλά δεν είχαν αποτέλεσμα. Επίσης οι βορειοευρωπαίοι μπορούν να πληρώσουν και τους καλούς και πιο ανθεκτικούς συλλέκτες αυτής της κατηγορίας (που φυσικά είναι ακριβότεροι). Απλά επειδή όπως σε όλα τα πράγματα υπάρχουν θετικά και αρνητικά, στην περίπτωσή τους (και μιλώντας πάντα για Ελλάδα) το αρνητικά υπερτερούν. Και εξηγούμαι: Αρκετά τσιμπημένη τιμή αγοράς. Τουλάχιστον στους καλής ποιότητας συλλέκτες, καθώς υπάρχουν και κάποιοι αρκετά υποδεέστερης Αρκετά συχνό το φαινόμενο σπασίματος και ανάγκη αντικατάστασης σωλήνων, ανάλογα πάντα με την περιοχή εγκατάστασης. Κυρίως λόγω των θερμικών σοκ που παθαίνουν από την υψηλή θερμοκρασία που ανεβάζουν γρήγορα. Μικρή διείσδυση στην ελληνική αγορά και κατά συνέπεια λίγες επιλογές και ακόμα λιγότεροι τεχνικοί που μπορούν να τους υποστηρίξουν/επισκευάσουν. Συνεπώς οι χρήστες, αν και έχουν περάσει χρόνια από την εμφάνιση αυτού του τύπου συλλέκτη, παραμένουν beta testers στην πράξη. Ενώ σε ένα συμβατικό ηλιακό ο κάθε καλός υδραυλικός μπορεί να τον συντηρήσει/επισκευάσει αφού έχει απλό τρόπο λειτουργίας και εξαρτήματα που υπάρχουν στα καταστήματα, στους συλλέκτες κενού έχεις απλά "παντρευτεί" την όποια εταιρία το αγόρασες. Αφού από αυτή εξαρτάσαι και για υποστήριξη αλλά και για προμήθεια ανταλλακτικών (δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις τους σωλήνες κενού, σαν ανταλλακτικό, στο Praktiker, στο Leroy, τον Κανελλάκη ή άλλο μαγαζί με υδραυλικά). Συνεπώς δεν έχεις περιθώριο επιλογής όσο ακριβή και να σου φανεί η τιμή που θα σου πουν. Προσωπικά θεωρώ ότι για την Ελλάδα δεν χρειάζονται, ζυγίζοντας πάντα τα αρνητικά, παρά μόνο σε μία ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περίπτωση. Όταν δηλαδή υπάρχει σπίτι που για τον όποιο λόγο έχει πολύ περιορισμένη ηλιοφάνεια στην ταράτσα (πχ μονοκατοικία σε αστικό περιβάλλον περιτριγυρισμένη από πολυκατοικίες) και άρα πρέπει μέσα σε 2-3 ήλιου να καλύψει τις ανάγκες μιας οικογένειας. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, το μικρότερο κόστος των συμβατικών συλλεκτών και η ευκολία συντήρησης/επισκευής τους, γέρνουν την πλάστιγγα προς την πιο δοκιμασμένη τεχνολογία. Σημ. Για την περίπτωση που κάποιος αισθάνεται ότι τα παραπάνω είναι φούμαρα (ειδικά ως προς το support) ας πάρει τηλέφωνο 5-10 υδραυλικούς και ας τους πει "έχω το Χ μοντέλο ηλιακού με συλλέκτες κενού και μου έχουν σπάσει δύο σωλήνες. Επειδή τα έχω "σπάσει" κι εγώ με την εταιρία, πόσο θα μου πάρεις να μου το επισκευάσεις και να είναι πάλι πλήρως λειτουργικό;". Και ας δει τι θα του πουν. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από haris_216 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_^ThEo^_ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Καλησπέρα, στον ηλιακό που έβαλα, η εγκατάσταση της βάσης δημιούργησε τρύπες στα κεραμίδια και μερικά σπασίματα. Τις κάλυψα με κόλλα πλακιδίων και τώρα έχω πάρει ασφαλτική ταινία της vitex που κολλάει και έχω και hyperdesmo. Τι πρέπει να κάνω για να στεγανοποιηθεί; ΥΓ. Αν είναι off topic ας διαγραφεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα