Προς το περιεχόμενο

Ηλιακοί θερμοσίφωνες

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 λεπτά πριν, nasdaq είπε

Έβαλα 210 λίτρα από 160 και είδα το φως ξανά.  

μου αρέσει η ακρίβεια 210 λίτρα  Για μένα πάνω από 160 L πραγματικά  η μαϊμού πρέπει να μπαίνουν 2 μικροί σε σειρά κι ας βγαίνει το αρχικό  κόστος παραπάνω  

absolom τι έγινε με την πίεση βρήκες άκρη ? και μη μου πεις η περιέργεια ...........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, hp8 είπε

μου αρέσει η ακρίβεια 210 λίτρα  Για μένα πάνω από 160 L πραγματικά  η μαϊμού πρέπει να μπαίνουν 2 μικροί σε σειρά κι ας βγαίνει το αρχικό  κόστος παραπάνω  

Έκανα έρευνα για ηλιακό. Μεγάλη έρευνα όσο δεν πάει άλλο. Γύρισα τα πάντα. Είχα ήλιοακμή  ο οποίος τα έπαιξε. Αρχικά χάλασε το καζάνι, σάπισε και άλλαξε στην εγγύηση. Μετά άρχισε τα νέα προβλήματα μη απόδοσης. 
Οι πλειοψηφία άνω του 95% μου έλεγε να μην αγοράσω αυτόν που πήρα τώρα. Τελικά άκουσα την λογική και προχώρησα στην αλλαγή. Θεσσαλονίκη έστω και με αντηλια και μέσα στον χειμώνα βγαίνει νερό ζεστό. Ποιότητα και ποσότητα. 

Μόλις τώρα, nasdaq είπε

Έκανα έρευνα για ηλιακό. Μεγάλη έρευνα όσο δεν πάει άλλο. Γύρισα τα πάντα. Είχα ήλιοακμή  ο οποίος τα έπαιξε. Αρχικά χάλασε το καζάνι, σάπισε και άλλαξε στην εγγύηση. Μετά άρχισε τα νέα προβλήματα μη απόδοσης. 
Οι πλειοψηφία άνω του 95% μου έλεγε να μην αγοράσω αυτόν που πήρα τώρα. Τελικά άκουσα την λογική και προχώρησα στην αλλαγή. Θεσσαλονίκη έστω και με αντηλια και μέσα στον χειμώνα βγαίνει νερό ζεστό. Ποιότητα και ποσότητα. 

καλά έκανες και πήρες ότι σου έκανε κλικ αλλά 210 L ?  πως τα  διαστολογησες ? Άνοιξες το καζάνι και μέτρησες διαστάσεις ? 

Σήμερα έκανα ένα σχεδόν τέλειο μπάνιο και χρησιμοποιήσαμε και ζεστό νερό για πιάτα και για πλύσιμο στο χέρι. 
και τώρα είναι χλιαρό. Το έχουμε διαλύσει στην χρήση και τελευταίες τρεις μέρες είναι απελπισία ο καιρός. 

1 λεπτό πριν, hp8 είπε

καλά έκανες και πήρες ότι σου έκανε κλικ αλλά 210 L ?  πως τα  διαστολογησες ? Άνοιξες το καζάνι και μέτρησες διαστάσεις ? 

Κατά την αγορά από την εταιρεία. Οι διαστάσεις είναι 120, 150, 180, 210, και 240 που πλέον δεν το φέρνει λόγω όγκου. 

2 λεπτά πριν, hp8 είπε

3 λεπτά πριν, nasdaq είπε

Κατά την αγορά από την εταιρεία. Οι διαστάσεις είναι 120, 150, 180, 210, και 240 που πλέον δεν το φέρνει λόγω όγκου. 

κανένας κατασκευαστης και κανένα καζάνι δεν έχει τον πραγματικό όγκο σε νερό που αναφέρει Αυτό το βρίσκεις εύκολα Μετρας μήκος και διάμετρο Αφαιρείς μόνωση και μανδύα και βγάζεις τα πραγματικά λίτρα Τώρα αν στο σύνολο της απόδοσης - ηλιοφάνειας μιας μέρας σου δίνει τόσα λίτρα είναι άλλο πράγμα 

Εγώ ξέρω ότι το καζάνι είναι επικών διαστάσεων. Δεν υπάρχει τέτοιο σε καμία ταράτσα και έχει ηλιακούς των 200 λίτρων. Δίπλα του είναι σαν μωρά. 
το θέμα είναι  χόρτασα ζεστό νερό και χτυπάω το κεφάλι μου που δεν τον αγόραζα 10 χρόνια πριν τουλάχιστον. 

1 ώρα πριν, dimviii είπε

δεν θα σε καλυψει ο 160ρης με το παραπανω σκεπτικο.

160 έχω 35 χρόνια για αυτό είπα θα μας καλύψει

Αν βρω 200αρη σε παραπλήσια τιμή θα τον προτιμήσω όμως

Χθες ξεσκέπασα τον δεύτερο συλλέκτη γιατί το νερό είχε πέσει στους 40 βαθμούς στη βρύση, μάλλον έπραξα σωστά γιατί με την σημερινή συννεφιά δε θα είχα καυτό νερό σήμερα 

58 λεπτά πριν, tsofras είπε

160 έχω 35 χρόνια για αυτό είπα θα μας καλύψει

Αν βρω 200αρη σε παραπλήσια τιμή θα τον προτιμήσω όμως

και εαν την επομενη μερα τον χειμωνα εχει συννεφια ,μπορειται να κανετε μπανιο και οι 4 και να πλυνεται πιατα?

2 ώρες πριν, nasdaq είπε

Ο μεγάλος ηλιακός είναι ασφάλεια, τέλος. 
Εβαλα 210 λίτρα από 160 και είδα το φως ξανά.  

Με το μειονέκτημα ότι σε κακοκαιρία συννεφιά θα αργεί πολύυυ να ζεστάνει το νερό με το ρεύμα

• Like 1

45 λεπτά πριν, dimviii είπε

και εαν την επομενη μερα τον χειμωνα εχει συννεφια ,μπορειται να κανετε μπανιο και οι 4 και να πλυνεται πιατα?

Η εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι στο σύνολο του έτους θα τον δουλέψω με ρεύμα περίπου 30 μέρες τον χρόνο , έχω πλυντήριο πιάτων οπότε καλύπτω τις ανάγκες με αυτά

Ο ηλιακός που έχω δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε κυκλοφορεί κοινό. 
Εχει τρομερή μόνωση. Ζεσταίνει με ρεύμα νερό σε χρόνο απίστευτο σε 15 λεπτά μπάνιο για τρία  άτομα χωρίς βιασύνη και απολαμβάνεις το μπάνιο.  . Δεν θέλει συντήρηση. Τον έχουν σε Καστοριά με τις παγωνιές. 
τον έχουν εγκαταστήσει σε νοσοκομεία. 
αρπάζει με την πιο απλή εμφάνιση ήλιου. Και μέσα από φωτεινή συννεφιά αρπάζει για πλάκα. Είναι μόνιμα παγωμένος. Πιάνεις και είναι όπως το λέω σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. 
τον έχω τώρα δύο χρόνια. 
Μπορεί να λειτουργήσει και ως ηλιοθερμία το συγκεκριμένο. 
το έχω δει στην πράξη να δίνει θέρμανση σε σπίτι και να παρακολουθώ μέσω υπολογιστή το κάθε σώμα ξεχωριστά. 

32 λεπτά πριν, nimik είπε

Με το μειονέκτημα ότι σε κακοκαιρία συννεφιά θα αργεί πολύυυ να ζεστάνει το νερό με το ρεύμα

Οχι ο συγκεκριμένος ηλιακός. 
Ακριβώς τα ίδια μου έλεγαν πολλοί όπου ρωτούσα να αγοράσω. Τελικά το αποφάσισα έκανα το βήμα για το διαφορετικό  και τον χαίρομαι κάθε μέρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...