hp8 Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, HellhammeR είπε Επηρεάζει κάτι στην λειτουργία του ηλιακού όπως το βλέπεται; πολύ καλά τα έκανες Να ξέρεις ότι ο ήλιος τις καίει αυτές τις ταινίες Την επόμενη να πάρεις αλουμινίου Αν σου βρεθεί αυτό το άσπρο που περνάμε τις ταράτσες με πινέλο βάλτου λίγο Τις υπόλοιπες γιατί τις άφησες ακάλυπτες Σε 2 χρόνια το αρμαφλεξ θα διαλυθεί Εχε υπόψιν ότι υπάρχει έτοιμη μόνωση με προστασία Επεξ/σία 24 Αυγούστου από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellhammeR Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου εγώ το μονο που έβαλα είναι στην σωλήνα απο τους συλλέκτες προς το κλειστό κύκλωμα του μπόιλερ, στις συνδέσεις των συλλεκτών και στην βαλβίδα ασφαλείας. Τα υπόλοιπα τα έχει βάλει ο υδραυλικός. Εγώ πήρα ένα μέτρο απο αυτήν και έβαλα: https://www.skroutz.gr/s/36302001/Monosi-gia-Prostasia-Solinon-9xF18mm-004-001-051.html είναι αυτήν με την προστασία που αναφέρεσαι; Να καλύψω και τα υπόλοιπα που είναι με αρμαφλέξ με αύτην ; Γιατί απο οτι κατάλαβα τις μισές τις έβαλε με αρμαφλεξ και τις άλλες με άσπρη μονωση με προστασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Ναι Τις ακάλυπτες να τις περάσεις με ταινία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 21/8/2024 στις 9:31 ΠΜ, pavloa είπε Kai εγώ που το έψαξα, πράγματι δεν είναι και τόσο γνωστές σαν μάρκες ειδικά η δεύτερη. Όπως είπα ήμαστε Βέροια κέντρο 2 άτομα με νεογέννητο. Τι άλλες επιλογές υπάρχουν? Καλη εταιρια ειναι και αυτη https://www.helional.gr/ Ειχα παρει προσφορα.Μου φανηκε λιγο ακριβος.. Φαγαμε καποιο χρονο στο τηλ. για να μου εξηγησει τεχνικες και ποιοτητα για την μεγιστη αξιοπιστια Επεξ/σία 26 Αυγούστου από PLACEBO_89 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Έχοντας το ηλιακό https://www.skroutz.gr/s/47508547/Nobel-Classic-Iliakos-THermosifonas-160lt-Glass-Triplis-Energeias-Antlias-THermotitas-3t-m-Epilektikos.html από τό 2015 έχει γίνει η αγορα και σήμερα το boiler 99% τρύπησε... Τί έχετε να μου προτείνετε για να πάρω?? Απογοητεύτηκα από το Nobel . Τα πάνελ που έχω είναι 2 Χ 1.5τμ όπως φαίνεται και στο link. Σκέφτομαι να πάω σε 200λτ boiler με τά υπάρχων συλλέκτες πού έχω. Διπλής ενέργειας με ενδιαφέρει μίας που το τριπλής ενέργειας boiler Nobel δεν έγινε χρήση για τριπλή ποτέ. Τί μου προτείνετε γιατί από Nobel κάηκα. Επεξ/σία 26 Αυγούστου από freelove 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2 ώρες πριν, freelove είπε από τό 2015 το boiler 99% τρύπησε... Τί έχετε να μου προτείνετε για να πάρω?? Απογοητεύτηκα από το Nobel . Τα πάνελ που έχω είναι 2 Χ 1.5τμ όπως φαίνεται και στο link. Σκέφτομαι να πάω σε 200λτ boiler με τά υπάρχων συλλέκτες πού έχω. Τί μου προτείνετε γιατί από Nobel κάηκα. έχουμε τον ίδιο Εγώ τον έχω τοποθετημένο από τον Απρίλιο του 2010 Πιθανή αστοχία ? Δεν ξέρω Από συντήρηση πως τα πήγες ? Το καλοκαίρι σκέπαζες τον ένα συλλέκτη ? Να παραμείνεις στα 160 θα πρότεινα Το χειμώνα δεν θα ζεσταίνεται το 200σαρι Εγώ δεν προτείνω ποτέ κατασκευαστή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 3 ώρες πριν, freelove είπε Έχοντας το ηλιακό https://www.skroutz.gr/s/47508547/Nobel-Classic-Iliakos-THermosifonas-160lt-Glass-Triplis-Energeias-Antlias-THermotitas-3t-m-Epilektikos.html από τό 2015 έχει γίνει η αγορα και σήμερα το boiler 99% τρύπησε... Τί έχετε να μου προτείνετε για να πάρω?? Απογοητεύτηκα από το Nobel . Τα πάνελ που έχω είναι 2 Χ 1.5τμ όπως φαίνεται και στο link. Σκέφτομαι να πάω σε 200λτ boiler με τά υπάρχων συλλέκτες πού έχω. Διπλής ενέργειας με ενδιαφέρει μίας που το τριπλής ενέργειας boiler Nobel δεν έγινε χρήση για τριπλή ποτέ. Τί μου προτείνετε γιατί από Nobel κάηκα. Δηλαδη το ασφαλιστικο παντα δουλευε και ηταν στα σωστα bar και στην εκανε??? 1 ώρα πριν, hp8 είπε έχουμε τον ίδιο Εγώ τον έχω τοποθετημένο από τον Απρίλιο του 2010 Πιθανή αστοχία ? Δεν ξέρω Από συντήρηση πως τα πήγες ? Το καλοκαίρι σκέπαζες τον ένα συλλέκτη ? Να παραμείνεις στα 160 θα πρότεινα Το χειμώνα δεν θα ζεσταίνεται το 200σαρι Εγώ δεν προτείνω ποτέ κατασκευαστή Και γω καπου εκει τον εβαλα με την διαφορα δεν τον εχω κανει ποτέ συντηρηση και το μηχανημα σκιζει στην αποδοση! Τα κλασικα σκεπαζω και παρακολουθω τις θερμοκρασιες.. Και τωρα εγω τι πρεπει να κανω να εκθειασω την nobel γιατι ο αλλος λεει καηκε! 4 ώρες πριν, freelove είπε Έχοντας το ηλιακό https://www.skroutz.gr/s/47508547/Nobel-Classic-Iliakos-THermosifonas-160lt-Glass-Triplis-Energeias-Antlias-THermotitas-3t-m-Epilektikos.html από τό 2015 έχει γίνει η αγορα και σήμερα το boiler 99% τρύπησε... Τί έχετε να μου προτείνετε για να πάρω?? Απογοητεύτηκα από το Nobel . Τα πάνελ που έχω είναι 2 Χ 1.5τμ όπως φαίνεται και στο link. Σκέφτομαι να πάω σε 200λτ boiler με τά υπάρχων συλλέκτες πού έχω. Διπλής ενέργειας με ενδιαφέρει μίας που το τριπλής ενέργειας boiler Nobel δεν έγινε χρήση για τριπλή ποτέ. Τί μου προτείνετε γιατί από Nobel κάηκα. Να βαλεις ενα καλο οικονομικο μποιλερ με ασφαλιστικο solar και δοχειο διαστολης του κλειστου. Στην διακριτικη σου ευχερεια και κανενα σκεπασματακι το καλοκαιρι και θα σε βγαλει για πολλα χρονια! https://www.artavil.gr/product-category/boiler-hliakou/ Και δω καλο/αντοχης μποιλερ για να σου καλυψω την δικη σου φιλοσοφια https://www.she.com.gr/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Δηλαδη το ασφαλιστικο παντα δουλευε και ηταν στα σωστα bar και στην εκανε??? Και γω καπου εκει τον εβαλα με την διαφορα δεν τον εχω κανει ποτέ συντηρηση και το μηχανημα σκιζει στην αποδοση! Τα κλασικα σκεπαζω και παρακολουθω τις θερμοκρασιες.. Και τωρα εγω τι πρεπει να κανω να εκθειασω την nobel γιατι ο αλλος λεει καηκε! Να βαλεις ενα καλο οικονομικο μποιλερ με ασφαλιστικο solar και δοχειο διαστολης του κλειστου. Στην διακριτικη σου ευχερεια και κανενα σκεπασματακι το καλοκαιρι και θα σε βγαλει για πολλα χρονια! https://www.artavil.gr/product-category/boiler-hliakou/ Και δω καλο/αντοχης μποιλερ για να σου καλυψω την δικη σου φιλοσοφια https://www.she.com.gr/ Αυτές τής 2 μάρκες πρώτη φορά χάρη στο post τα βλέπω. Με πρόχειρο ψάξιμο ήμουν για κανέναν solar violaris αλλά τώρα βλέπω ότι υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Το καλοκαίρι δεν είχα κάνει σκέπασμα γιατί γινόταν χρήση καθημερινά για ζεστό νερό, ίσως αυτό να φταει δεν ξέρω. Το ασφαλιστικό solar τί είναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 23 λεπτά πριν, freelove είπε Αυτές τής 2 μάρκες πρώτη φορά χάρη στο post τα βλέπω. Με πρόχειρο ψάξιμο ήμουν για κανέναν solar violaris αλλά τώρα βλέπω ότι υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Το καλοκαίρι δεν είχα κάνει σκέπασμα γιατί γινόταν χρήση καθημερινά για ζεστό νερό, ίσως αυτό να φταει δεν ξέρω. Το ασφαλιστικό solar τί είναι?? Ασφαλιστικο για ηλιακους. πχ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πάνοσ2 Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Στις 26/8/2024 στις 11:32 ΜΜ, freelove είπε Αυτές τής 2 μάρκες πρώτη φορά χάρη στο post τα βλέπω. Με πρόχειρο ψάξιμο ήμουν για κανέναν solar violaris αλλά τώρα βλέπω ότι υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Το καλοκαίρι δεν είχα κάνει σκέπασμα γιατί γινόταν χρήση καθημερινά για ζεστό νερό, ίσως αυτό να φταει δεν ξέρω. Το ασφαλιστικό solar τί είναι?? Μπορείτε να δείτε και τους Caldo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoszavra Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Καλησπέρα. Γνωστός μου στην Χαλκιδική αγόρασε ένα boiler 120lt της εταιρίας Lato. Έχει κάποιος άποψη για αυτη την εταιρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πάνοσ2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, panoszavra είπε Καλησπέρα. Γνωστός μου στην Χαλκιδική αγόρασε ένα boiler 120lt της εταιρίας Lato. Έχει κάποιος άποψη για αυτη την εταιρία; Καλησπέρα Σας!!! Γνωρίζω ότι, είναι πολλά χρόνια στο χώρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Μπηκε ο Σεπτεμβρης, αρχισανε τα πρωτοβροχια, ξεσκεπασα το ενα πανελ του ηλιακου που ειχα σκεπασει αρχες Ιουλιου. Αντε, του χρονου παλι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cger Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Στις 26/8/2024 στις 4:35 ΜΜ, freelove είπε Έχοντας το ηλιακό https://www.skroutz.gr/s/47508547/Nobel-Classic-Iliakos-THermosifonas-160lt-Glass-Triplis-Energeias-Antlias-THermotitas-3t-m-Epilektikos.html από τό 2015 έχει γίνει η αγορα και σήμερα το boiler 99% τρύπησε... Τί έχετε να μου προτείνετε για να πάρω?? Απογοητεύτηκα από το Nobel . Τα πάνελ που έχω είναι 2 Χ 1.5τμ όπως φαίνεται και στο link. Σκέφτομαι να πάω σε 200λτ boiler με τά υπάρχων συλλέκτες πού έχω. Διπλής ενέργειας με ενδιαφέρει μίας που το τριπλής ενέργειας boiler Nobel δεν έγινε χρήση για τριπλή ποτέ. Τί μου προτείνετε γιατί από Nobel κάηκα. Δυστυχώς είναι γνωστό για τα καζάνια της Nobel αυτό το πρόβλημα και για 2πλής και της 3πλής ενέργειας (με καλοριφέρ). Αυτή τη χρονική στιγμή τα καζάνια τους είναι βελτιωμένα και δεν παρουσιάζουν αυτά τα προβλήματα. Καθρέφτες λογικά έχεις τους Apollo οπότε μείνε σε αυτούς. Οποιαδήποτε διαφορετική μάρκα καζανιού αν πάρεις να φροντίσεις να έχουν ίδιες αποστάσεις από τις βάσεις του ηλιακού για να πατήσει σωστά το καζάνι. (να ανέσεις να μετρήσεις την απόσταση από τις 2 τρύπες που πατπαει το καζάνι σου.) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icsd08063 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Έφτασε η ώρα να βάλω ηλιακό (joining the party late ). Οι αναμονές υπάρχουν οπότε το μόνο που μένει είναι να αποφασίσω μοντέλο και το που θα μπει (αυτό σε συνεργασία με τον υδραυλικό γιατί το σημείο δεν έχει 100% επαφή με τον ήλιο πάντα). Ο υδραυλικός συνεργάζεται με Sonne (επίσημος) οπότε θα πάμε εκεί (και ο θερμοσίφωνας που έχουμε βάλει είναι της Sonne, ELK 80L). Οι ανάγκες: 2 άτομα, μπάνιo καθημερινό (ίσως χρειαστεί και 2 φορές την ημέρα) Περισσότερα από 80 λίτρα για να είμαστε λίγο πιο άνετοι Μικρή χρήση νερού και στην κουζίνα (όχι εντατική όμως) Θα έβαζα ταβάνι τα 1500€ Κοιτώντας στο site της Sonne χάθηκα λίγο. Αν κατάλαβα καλά, οι χάλκινοι είναι οι καλοί και σε συνδιασμό με τους Phaeton συλλέκτες αγοράζεις το top της εταιρείας. Θέλω ωστόσο γνώμες σχετικά με υλικά που χρησιμοποιούν τα διάφορα μοντέλα, μέγεθος συλλεκτών κτλ. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από icsd08063 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα