metis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Στις 12/11/2023 στις 2:33 ΜΜ, PLACEBO_89 είπε http://www.iliofar.gr/ Με την τοποθετηση περασε και ενα καλο ασφαλιστικο στα σωστα bar του τυπου https://emavromatis.gr/shop/thermansi-klimatismos/kentriki-thermansi/axesouar-kentrikis-thermansis/exartimata-levitostasiou/brass-form-valvilda-asfaleias-hliakiwn-33/ Ρωτα αν βαζουν με τον πρεσαριστο/ενιαιο κασωμα συλλεκτη και αν θες πες μας εδω κοστος! Καλημέρα και καλή χρονιά! Ακόμα ψαχνομαι για ηλιακό 200ρι. Ακολούθησα τη συμβουλή σου και ρώτησα την iliofar. Πάμε στα καλά: α) πολύ κοντά στο σπίτι που θα βάλω ηλιακό, β) πολύ καλές κριτικές στο γκουγκλ. Πάμε στα κακά: α) τρεις φορές μίλησα μαζί τους, τη μία μάλιστα πέρασα από εκεί και για το ίδιο προιόν είχα τρεις διαφορετικές τιμές, β) Σε τεχνικές απορίες δεν απαντήσαν επαρκώς και λογικό ίσως αφού η κοπέλα που μιλούσα ήταν στις παραγγελίες και όχι τεχνικός, αλλά στο κατάστημα και να μην υπάρχει κάποιος να απαντήσει; Εν κατακλείδι ανάμεικτα συναισθήματα. Αν δεν ήταν πολύ κοντά μου (σκεφτόμενος και μελλοντικά) θα είχε μάλλον απορριφθεί. Σε επίπεδο τιμών παίζει στο ίδιο μαλλον με την iliosak που είναι η άλλη μου επιλογή όπου ο τεχνικός τους στο τηλέφωνο μίλησε ενδιαφέρθηκε-εξήγησε, αλλά είναι στην Καλαμάτα. (Κι αν χρειαστώ κάτι μελλοντικά). Υγ. Όπως καταλαβαίνεις δεν υπήρχε περιθώριο τεχνικών ερωτήσεων. Κατάφερα να μιλήσω μέχρι την ευγενέστατη πωλήτρια! 1
takis1964 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου iliosak ειχα βαλέι το 2010 ,πολυ καλος ηλιακος αλλα σαν εταιρια πολυ κακοι εγκαταστατες Μου τρυπησανε τον διπλανο νομπελ για εξαερωση στα κατοπτρα, αλλα οταν φυγανε φανηκε διαρροη του παραφλου ,αφου η τρυπα ηταν σε μεγαλυτερο βαθος ! μου καλυψανε το κοστος νεου ,τον συνδεσανε εν σειρα με τον iliosak αλλα δεν κανανε καλη συνδεση και εχασε παλι τα υγρα του απο τις ενωσεις ,που το πηρα χαμπαρι οταν εκανα απεγκατασταση και των δυο και ειδα οτι ο νομπελ ηταν αδειος απο υγρα Τοτε τους δουλευα τριπλης και τους δυο κ δεν φαινοτανε η αποδοση τον χειμωνα 1
metis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Iliosak και να ήθελα δεν έχουν πλέον εγκαταστάτες Αθηνα, οπότε πας με δικό σου! Ο iliofar τι πάχος λαμαρίνας έχει; Δεν το βρηκα κάπου
PLACEBO_89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, metis είπε Καλημέρα και καλή χρονιά! Ακόμα ψαχνομαι για ηλιακό 200ρι. Ακολούθησα τη συμβουλή σου και ρώτησα την iliofar. Πάμε στα καλά: α) πολύ κοντά στο σπίτι που θα βάλω ηλιακό, β) πολύ καλές κριτικές στο γκουγκλ. Πάμε στα κακά: α) τρεις φορές μίλησα μαζί τους, τη μία μάλιστα πέρασα από εκεί και για το ίδιο προιόν είχα τρεις διαφορετικές τιμές, β) Σε τεχνικές απορίες δεν απαντήσαν επαρκώς και λογικό ίσως αφού η κοπέλα που μιλούσα ήταν στις παραγγελίες και όχι τεχνικός, αλλά στο κατάστημα και να μην υπάρχει κάποιος να απαντήσει; Εν κατακλείδι ανάμεικτα συναισθήματα. Αν δεν ήταν πολύ κοντά μου (σκεφτόμενος και μελλοντικά) θα είχε μάλλον απορριφθεί. Σε επίπεδο τιμών παίζει στο ίδιο μαλλον με την iliosak που είναι η άλλη μου επιλογή όπου ο τεχνικός τους στο τηλέφωνο μίλησε ενδιαφέρθηκε-εξήγησε, αλλά είναι στην Καλαμάτα. (Κι αν χρειαστώ κάτι μελλοντικά). Υγ. Όπως καταλαβαίνεις δεν υπήρχε περιθώριο τεχνικών ερωτήσεων. Κατάφερα να μιλήσω μέχρι την ευγενέστατη πωλήτρια! Καλη Χρονια! Δυστυχως αυτα δεν ειναι κακα αλλα πλεον συνηθισμενα λιγο πολυ για τις περισσοτερες εταιριες. Απο κει και περα η εταιρια αυτη βγαζει αξιοπιστο μηχανημα και μαλιστα παει καλα σε πωλησεις!Τις αξιολογησεις δεν τις χρειαζεται η iliofar αφου εχει γεμισει ολο το Αχαρνες και τα μισα βορεια προστια! Προτεινα να κοιταξεις iliofar με βαση πριν καποιο καιρο πισω που ειχα δει απο κοντα ηλιακο τους και μαλιστα σε συγκρατημενη τιμη! Λογω της καταστασης(ακριβεια) οι επιχειρησεις αλλαζουν ευκολα πολιτικη.. Οπως και μελος μας πριν καποιο καιρο ειχε προμηθευτει μποιλερ απο αυτους σε ακρως ανταγωνιστικη τιμη και χωρις να εχει κανενα παραπονο στην ποιοτητα! Χαιρομαι και επικροτω που μας αναφερεις εδω τις εντυπωσεις σου στην επικοινωνια που ειχες και μακαρι αυτο να κανουν ολοι ωστε να βγαζουμε μια εικονα που να ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα για την καθε εταιρια!
metis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Σε ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια! Βέβαια δε θα συμφωνήσω για το κομμάτι των αξιολογήσεων, για κάποιους σαν εμένα που δεν έχουμε γνώση της αγοράς και της αξιοπιστίας των εταιρειών αποτελεί βασικό κριτήριο για την τελική επιλογή. Για παράδειγμα γνωστός μου, μου πρότεινε την εταιρεία celcius, η οπόια όμως από ότι είδα έχει άσχημες κριτικές. Ε, δε μου πάει να προχωρήσω σε αγορά από εκεί, αν και τελικά μπορει να είναι οι καλύτεροι. Τουλάχιστον iliofar και iliosak έχουν άψογες κριτικές. Στο επόμενο ερώτημα, αξίζει η αγορά inox έναντι glass στα διπλά περίπου χρήματα; Περίπου 1350 έναντι 800.. και τέλος να βάλω δοχειο διαστολής και πόσα λίτρα για τον 200ρι; Υγ. Δε θέλω να απορρίψω την iliofar θα ξαναπροσπαθήσω να μιλήσω μαζί τους για τα τεχνικά ερωτήματα, όπως αυτό που πρότεινες να ρωτήσω. Ελπίζω η εμπειρία μου να είναι καλύτερη αυτή τη φορα! 1
sonikk Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, takis1964 είπε iliosak ειχα βαλέι το 2010 ,πολυ καλος ηλιακος αλλα σαν εταιρια πολυ κακοι εγκαταστατες Μου τρυπησανε τον διπλανο νομπελ για εξαερωση στα κατοπτρα, αλλα οταν φυγανε φανηκε διαρροη του παραφλου ,αφου η τρυπα ηταν σε μεγαλυτερο βαθος ! μου καλυψανε το κοστος νεου ,τον συνδεσανε εν σειρα με τον iliosak αλλα δεν κανανε καλη συνδεση και εχασε παλι τα υγρα του απο τις ενωσεις ,που το πηρα χαμπαρι οταν εκανα απεγκατασταση και των δυο και ειδα οτι ο νομπελ ηταν αδειος απο υγρα Τοτε τους δουλευα τριπλης και τους δυο κ δεν φαινοτανε η αποδοση τον χειμωνα Καλά εξαέρωση τι έκαναν ακριβώς και γιατί να τρυπήσουν τον συλλεκτη; Στο συλλέκτη δεν μπορούσαν απλά να βγάλουν τα παλιά υγρά; Σε συλλέκτες εγώ μόνο αλλαγή του αντιπηκτικου ξέρω.Η εξαέρωση πως προκύπτει; Ή εννοείς τρύπησαν άλλου; Μποιλερ πχ; Ποιος κάνει τη σήμερον εξαέρωση;Ακαταλαβιστικα πράγματα..Σε τίποτα ερασιτέχνες θα έπεσες.
takis1964 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) τρυπησανε στις γωνιες να φυγουν οι υδρατμοι ,αλλα το τρυπανι πηγε ποιο βαθια και τρυπησε τον συλλεκτη Συνεργειο της εταιριας ηταν Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από takis1964 1 1
sonikk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, takis1964 είπε τρυπησανε στις γωνιες να φυγουν οι υδρατμοι ,αλλα το τρυπανι πηγε ποιο βαθια και τρυπησε τον συλλεκτη Συνεργειο της εταιριας ηταν Αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να φεύγουν οι υδρατμοί; Μάλλον έπεσες σε σκιτζηδες,δεν εξηγείται αλλιώς......
Kozanitis1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Καλησπέρα, καλή χρονιά, με υγεία! Λείπαμε τις γιορτές, τον είχα αφήσει ξεσκέπαστο, θεωρώντας πως "χειμώνας είναι", αλλά είχαμε 15-18 βαθμούς.., τη μέρα που γύρισα το νερό κυριολεκτικά ΕΒΡΑΖΕ.., λέτε να θέλει συμπλήρωμα το κλειστό ή να μην ανεβαίνω τσάμπα; (είναι σε δύσκολο σημείο) 1
akisdg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Σήμερα στην Αττικη με αυτό τον καιρό, ένας φυσιολογικής λειτουργίας 200αρης θερμοσίφωνας για πόσα άτομα νερό ζεστό μπορεί να δώσει? Κάνω κάποιες δοκιμές ακόμα και θα σας ενημερώσω σε λίγες μέρες αναλυτικά για τα συμπεράσματά μου, για την χρήση του δικού μου. Σας ευχαριστώ
Kozanitis1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, akisdg είπε Σήμερα στην Αττικη με αυτό τον καιρό, ένας φυσιολογικής λειτουργίας 200αρης θερμοσίφωνας για πόσα άτομα νερό ζεστό μπορεί να δώσει? Κάνω κάποιες δοκιμές ακόμα και θα σας ενημερώσω σε λίγες μέρες αναλυτικά για τα συμπεράσματά μου, για την χρήση του δικού μου. Σας ευχαριστώ 200/3.4, εδώ και 3 μέρες εκτιμώ πως ξεπερνάει εύκολα τους 50 βαθμούς νερό, εμάς για 3 άτομα και πιάτα μας φτάνει, το μεσημέρι μετά τις 4, τον "βοηθάω" ανάβοντας μισή ώρα αντίσταση, απλά για το ψυχολογικό κομμάτι 😁 1
akisdg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε 200/3.4, εδώ και 3 μέρες εκτιμώ πως ξεπερνάει εύκολα τους 50 βαθμούς νερό, εμάς για 3 άτομα και πιάτα μας φτάνει, το μεσημέρι μετά τις 4, τον "βοηθάω" ανάβοντας μισή ώρα αντίσταση, απλά για το ψυχολογικό κομμάτι 😁 200/2.7
MikhailBakurin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου E 8 hours ago, akisdg said: Σήμερα στην Αττικη με αυτό τον καιρό, ένας φυσιολογικής λειτουργίας 200αρης θερμοσίφωνας για πόσα άτομα νερό ζεστό μπορεί να δώσει? Κάνω κάποιες δοκιμές ακόμα και θα σας ενημερώσω σε λίγες μέρες αναλυτικά για τα συμπεράσματά μου, για την χρήση του δικού μου. Σας ευχαριστώ Εμείς με 160/3 έχουμε κάθε μέρα 55-60 βαθμούς, οι οποίοι αδειάζουν σχετικά εύκολα, με 3 ντους, ή με 2 ντους και 1 γυναικείο μπάνιο (σε αυτή την περίπτωση, την τελευταία, πέφτουμε στους 20-22, ενώ στην άλλη περίπου στους 26-28). Σήμερα με τη συννεφιά που έπιασε από τις 2 και μετά, καταφέραμε το χθεσινό 25 να το πάμε μόλις 45. Κι εκεί είναι το μέγιστο αναμενόμενο για όταν έχει ήλιο μεν, κρύο εξωτερικό δε. 45-50 μαξ.
PLACEBO_89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Στις 6/1/2024 στις 10:57 ΜΜ, metis είπε Σε ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια! Βέβαια δε θα συμφωνήσω για το κομμάτι των αξιολογήσεων, για κάποιους σαν εμένα που δεν έχουμε γνώση της αγοράς και της αξιοπιστίας των εταιρειών αποτελεί βασικό κριτήριο για την τελική επιλογή. Για παράδειγμα γνωστός μου, μου πρότεινε την εταιρεία celcius, η οπόια όμως από ότι είδα έχει άσχημες κριτικές. Ε, δε μου πάει να προχωρήσω σε αγορά από εκεί, αν και τελικά μπορει να είναι οι καλύτεροι. Τουλάχιστον iliofar και iliosak έχουν άψογες κριτικές. Στο επόμενο ερώτημα, αξίζει η αγορά inox έναντι glass στα διπλά περίπου χρήματα; Περίπου 1350 έναντι 800.. και τέλος να βάλω δοχειο διαστολής και πόσα λίτρα για τον 200ρι; Υγ. Δε θέλω να απορρίψω την iliofar θα ξαναπροσπαθήσω να μιλήσω μαζί τους για τα τεχνικά ερωτήματα, όπως αυτό που πρότεινες να ρωτήσω. Ελπίζω η εμπειρία μου να είναι καλύτερη αυτή τη φορα! Τοτε κοιτα και σε ARTAVIL αφου τον προτεινα σε μελος μας qwertyuiop2 και εμεινε ευχαριστημενος! Α και με καλες αξιολογησεις!!! Ειναι και πραγματικα ανταγωνιστικος στην τιμη αποκτησης! Και alfasun αξιζει να δεις.. https://hliakoi-thermosifones.com/hliakoi-thermisofones/ Αν θελεις να δωσεις παραπανω λεφτα για αξιοπιστια κοιτα και δω https://www.she.com.gr/ Η αξιοπιστια ειναι ρευστη γιατι εχει να κανει με την ποιοτητα σε συναρτηση με τις συνθηκες/θερμοκρασιες! 11 ώρες πριν, akisdg είπε Σήμερα στην Αττικη με αυτό τον καιρό, ένας φυσιολογικής λειτουργίας 200αρης θερμοσίφωνας για πόσα άτομα νερό ζεστό μπορεί να δώσει? Κάνω κάποιες δοκιμές ακόμα και θα σας ενημερώσω σε λίγες μέρες αναλυτικά για τα συμπεράσματά μου, για την χρήση του δικού μου. Σας ευχαριστώ Κατα βαση εχει να κανει με την τελικη θερμοκρασια τη μερα εκεινη! Σε ποια ωρα θα γινουν τα μπανια.. Αν γινουν μαζι ο ενας μετα τον αλλον και οχι σπαστά.. και τελος θερμοκρασια δικτυου.. Τον χειμωνα ο 200/3τμ αμα δεν εχει καποια θερμοκρασια απο την προηγουμενη μερα μην περιμενεις.. Ενω στα 200/3 αλλα με καθετο μποιλερ θα ησουν ευχαριστημενος! 2
takis1964 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 22 ώρες πριν, sonikk είπε Αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να φεύγουν οι υδρατμοί; Μάλλον έπεσες σε σκιτζηδες,δεν εξηγείται αλλιώς...... αυτος ειναι ναι ,αλλα κανανε λαθος υπολογισμο .η ιδια η εταιρια ηταν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα