haris_216 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, anestispro είπε Παίρνω τηλέφωνο σήμερα για εγκατάσταση, και με αυτά που ακούω προτιμώ να τον βάλω αποθήκη να τον κοιτάω. Είναι δυνατόν να ζητάνε 250 εγκατάσταση και όσο πάνε τα υλικά με 6ευρώ το μέτρο η σωλήνα? Όταν πέρσι για παρόμοια εγκατάσταση είχα δώσει 120 όλα μέσα? Καταλαβαίνεις ότι σε τέτοια θέματα (τεχνικά) δεν υπάρχει "παρόμοια εγκατάσταση", ε; Διαφορετική διαδρομή σωλήνων, μεγαλύτερη ή μικρότερη απόσταση, "τυφλό" ή όχι μπάνιο/πατάρι, κλπ μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Επίσης το τι έδωσες ΠΕΡΣΙ για το οτιδήποτε (υπηρεσία, υλικά, προϊόντα) ουδεμία σχέση έχει με το σήμερα και προφανώς δεν ευσταθεί σαν επιχείρημα, πέραν από τη συζήτηση to let out the steam. Το μόνο που έχει μείνει ίδιο με πέρσι είναι ο μισθός μου (σίγουρα) και ο δικός σου (ενδεχομένως) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoannisSM Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αγορά ηλιακού μάρκας κορυφαίας γνωστής ελληνικής, μια από τις πιο παλιές, μου είπανε, την ακριβοπληρωσα εγώ. Τοποθετείται. Δεν ζέστανε καλά νερό, δηλαδή ενώ έπρεπε να ζεματαει, ήταν απλά ζεστό. Τηλέφωνο στο support. Τα κατέγραψαν. Θα σάς καλέσουμε πίσω. Ακόμη παίρνουν 5 χρόνια μετά. Περισυ αναζητώ φλάντζα για αλλαγή. Απευθυνόμενος στον τοπικό αντιπρόσωπο της εταιρίας δεν μου δίνει. Όπως το ακούτε. Δεν έχω λέει. Η φλάντζα μπροστά μου. Δεν έχω. Αυτή είναι άλλη, δεν ταιριάζει, να λέει. Ό τύπος δεν πουλούσε παρά μόνο αν τον έπαιρνες και σου έκανε αυτός το σέρβις. Αναγκάστηκα το παρήγγειλα διαδικτυακά καί πλήρωσα κάτι αξίας 3 ευρώ και με τα μεταφορικά σύνολο 8. Το αναφέρω στην εταιρία. Θα το ελέγξουμε. Ο τύπος ακόμη επίσημος αντιπρόσωπος 1 χρόνο μετά. Αυτή είναι η εμπειρία μου με τούς σούπερ ηλιακούς τής κορυφαίας κατά ορισμένους μάρκας. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από IoannisSM 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 42 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Αγορά ηλιακού μάρκας κορυφαίας γνωστής ελληνικής, μια από τις πιο παλιές, μου είπανε, την ακριβοπληρωσα εγώ. Τοποθετείται. Δεν ζέστανε καλά νερό, δηλαδή ενώ έπρεπε να ζεματαει, ήταν απλά ζεστό. Τηλέφωνο στο support. Τα κατέγραψαν. Θα σάς καλέσουμε πίσω. Ακόμη παίρνουν 5 χρόνια μετά. Περισυ αναζητώ φλάντζα για αλλαγή. Απευθυνόμενος στον τοπικό αντιπρόσωπο της εταιρίας δεν μου δίνει. Όπως το ακούτε. Δεν έχω λέει. Η φλάντζα μπροστά μου. Δεν έχω. Αυτή είναι άλλη, δεν ταιριάζει, να λέει. Ό τύπος δεν πουλούσε παρά μόνο αν τον έπαιρνες και σου έκανε αυτός το σέρβις. Αναγκάστηκα το παρήγγειλα διαδικτυακά καί πλήρωσα κάτι αξίας 3 ευρώ και με τα μεταφορικά σύνολο 8. Το αναφέρω στην εταιρία. Θα το ελέγξουμε. Ο τύπος ακόμη επίσημος αντιπρόσωπος 1 χρόνο μετά. Αυτή είναι η εμπειρία μου με τούς σούπερ ηλιακούς τής κορυφαίας κατά ορισμένους μάρκας. Δηλαδη αν το πρωι ειχε 20β θες να τους φτασει 60?!? Μετρας θερμοκρασια 9 το πρωι. Δεν κανεις καθολου χρηση του ζεστου και ξαναμετρας στις 5 για τελικη θερμοκρασια. Και ολα αυτα με ηλιοφανεια 100% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoannisSM Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Δηλαδη αν το πρωι ειχε 20β θες να τους φτασει 60?!? Μετρας θερμοκρασια 9 το πρωι. Δεν κανεις καθολου χρηση του ζεστου και ξαναμετρας στις 5 για τελικη θερμοκρασια. Και ολα αυτα με ηλιοφανεια 100% Με αυτά που αναφέρεις και δεν ήταν καυτό. Βρέθηκε το πρόβλημα. Δεν είναι το θέμα αυτό, αλλά η αντιμετώπιση από την εταιρεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Λ Ποιο ήταν το πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Με αυτά που αναφέρεις και δεν ήταν καυτό. Βρέθηκε το πρόβλημα. Δεν είναι το θέμα αυτό, αλλά η αντιμετώπιση από την εταιρεία. Μαλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TANPY Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Στις 19/10/2023 στις 11:25 ΠΜ, hp8 είπε Έστυψα ότι μυαλό εχει περισσέψει 😇 Πρέπει να είναι γαλβανιζέ με μια επίστρωση πλαστικού περίπου 4 - 5 mm με ένα υλικό γκλιτρον ? γκλεντρον ? R54 Ο δε εναλλακτης χάλκινος εμβαπτιζομενος με κολεκτερ φ22 και σωληνάκια ισια φ8 Καλά θυμάσαι. Τότε ΜΑΛΤ κι ένας ΦΥΡ ήταν σχεδόν απέναντι ό ένας στον άλλον, Αμφιθέας. Μου έλεγαν: Ο μεν Φ. «Inox με ραφή παύει να είναι Inox. Θα τρυπήσει από εκεί» ο δε Μ. «Σιγά τον ηλιακό. Ένα μπόιλερ αντίγραφο Γερμανικό είναι όλο κι όλο. Τίποτα δικό του». Την επίστρωση θυμάμαι αλλά όνομα όχι. Στις 19/10/2023 στις 6:06 ΜΜ, sonikk είπε Φυρογενη έχω δει αρκετούς και μάλιστα πολλούς και στην γειτονιά μου.Δεν μπορώ να ξέρω όμως τί υλικό έβαζε ο φυρογενης την Είπα μήπως γνώριζες πρώτο χέρι. Τα μπόλερ ΦΥΡ. εξωτερικά ήταν από λευκό πλαστικό σαν PVC. O FYR έκλεισε ίσως πριν το 2010. Εάν μιλάς για γαλβανιζέ εξωτερικό είναι ΦΥΡ όσο εγώ αστροναύτης🤣. Κάποιος περιώνυμος στο χώρο τύπος απέκτησε δικαστικά το λογότυπο του FYR και βγήκε να πιάσει ψάρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Περνώντας από Εθνικη και παρατηρώντας καθώς οδηγούσα κάτι πολυκατοικίες διαπίστωσα κάτι όρθια τεράστια μποιλερ με συλλέκτες σε μερικές πολυκατοικίες.Δεν διέκρινα φίρμα αλλά μου έκαναν εντύπωση τα πελώρια μποιλερ.Μιλαμε πρέπει να είναι 500αρια. Ποια εταιρεία βγάζει τόσο μεγάλα και όρθια μποιλερ ηλιακών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Λ Μάλλον καμουφλαρισμενες κεραίες κινητής θα ήταν 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TANPY Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, sonikk είπε μου έκαναν εντύπωση τα πελώρια μποιλερ.Μιλαμε πρέπει να είναι 500αρια. Ποια εταιρεία βγάζει τόσο μεγάλα και όρθια μποιλερ ηλιακών; Μεγάλα κατακόρυφα μπόιλερ για ΖΝΧ και καλοριφέρ ταυτόχρονα, με solar panels, έχουν οι Γερμανοί. Μπαίνουν στο υπόγειο σε 2-όροφα σπίτια αλλά υπάρχουν και πολύ μεγαλύτερα που δουλεύουν με συστοιχία solar panels. Τα είδα ψάχνοντας για τιμές ηλιακού συλλέκτη στη Γερμανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, Maurikycli είπε Λ Μάλλον καμουφλαρισμενες κεραίες κινητής θα ήταν Πολύ σωστός.Ετσι την έπαθα και εγώ στην αρχή στα πρώτα δύο περάσματα.Γιατι όντως είδα και καμουφλαρισμένες κεραίες! Στο τρίτο πέρασα δεξιά λωρίδα με μικρή ταχύτητα και ξεχώρισα τις καμουφλαρισμένες κεραίες που στην βάση τους αν καλοπροσεξεις φαίνεται ότι εξέχουν οι τύπου σωλήνες και επίσης δεν υπάρχουν πάνελ! Αυτοί οι δύο τρεις όρθιοι που είδα ήταν ηλιακοί κανονικοί και με καθρέπτες μπροστά. Σε πολυκατοικιες 100-200 μέτρα πιο πριν η μετα όντως υπάρχουν και καμουφλαρισμενες κεραίες αλλά όπως είπα χωρίς πάνελ.Μετα σκέφτηκα μήπως είναι καμιά κομπίνα και να είναι κεραίες καμουφλαρισμένες και να έχουν βάλει και πάνελ αλλά χωρίς σύνδεση για καμουφλάρισμα καλύτερο.Αλλα δεν νομίζω γιατί είδα και συνδεσμολογία. Θα χτυπήσω κουδούνι όταν ξαναπεράσω να ρωτήσω ποιανού είναι αυτοι...θα με περάσουν για τρελό μάλλον.. Πάντως φαίνονται παλιοί ηλιακοί.Γυρω στην 25ετια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TANPY Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, sonikk είπε Αυτοί οι δύο τρεις όρθιοι που είδα ήταν ηλιακοί κανονικοί και με καθρέπτες μπροστά. ΔΙΟΡΘΩΣΗ στο προηγούμενο μου. Solar Heaters είναι. Ηλιακούς συλλέκτες γύρευα κι έπεσα πάνω τους. Πάνελς έχουν τα πιο μεγάλα μπόιλερ για περισσότερα σπίτια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αρχίζει να μένει απο ηλιοφάνεια ο ηλιακός. Ηδη έχει χρειαστεί η αντίσταση. Όχι τπτ σοβαρό κανά τρίωρο συνολικά. Αν υπήρχε military πειθαρχεία και τα μπάνια γίνοντανν απο τις 2 εως τις 9 λογικά θα έφτανε και χωρίς με τις τόσες μέρες ηλιοφάνειας του οκτωβρίου. Λογικά η κλίση των κεραμιδιών και τα 2-3 δεντράκια που σκιάζουν τους συλλέκτες τώρα που άλλαξε κλίση ο ήλιος, δεν επιτρέπουν κάτι καλύτερο. Χρηστικό θεωρώ το νερό άνω των 30 για πιάτα, άνω των 32 για ντουζ και άνω των 34 για μπανάρα. Το boiler ονομαστικής χωριτικότητας 160 λίτρων πραγματικής λίγο πάνω απ τα 150 θέλει βοήθητικό τρόπο θέρμανση απο τις 7 μέχρι τις 12. Σε λίγο καιρό λογικά θα ανάψουμε κεντρική εδώ βόρεια προάστια οπότε θα καλύπτει το boiler. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2023 από yiannis_1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε Αρχίζει να μένει απο ηλιοφάνεια ο ηλιακός. Ηδη έχει χρειαστεί η αντίσταση. Όχι τπτ σοβαρό κανά τρίωρο συνολικά. Αν υπήρχε military πειθαρχεία και τα μπάνια γίνοντανν απο τις 2 εως τις 9 λογικά θα έφτανε και χωρίς με τις τόσες μέρες ηλιοφάνειας του οκτωβρίου. Λογικά η κλίση των κεραμιδιών και τα 2-3 δεντράκια που σκιάζουν τους συλλέκτες τώρα που άλλαξε κλίση ο ήλιος, δεν επιτρέπουν κάτι καλύτερο. Χρηστικό θεωρώ το νερό άνω των 30 για πιάτα, άνω των 32 για ντουζ και άνω των 34 για μπανάρα. Το boiler ονομαστικής χωριτικότητας 160 λίτρων πραγματικής λίγο πάνω απ τα 150 θέλει βοήθητικό τρόπο θέρμανση απο τις 7 μέχρι τις 12. Σε λίγο καιρό λογικά θα ανάψουμε κεντρική εδώ βόρεια προάστια οπότε θα καλύπτει το boiler. Έχεις τσεκάρει νερά στο κλειστό; Τις προάλλες εγώ συμπλήρωσα περίπου 400ml.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 20 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε Αρχίζει να μένει απο ηλιοφάνεια ο ηλιακός. Ηδη έχει χρειαστεί η αντίσταση. Όχι τπτ σοβαρό κανά τρίωρο συνολικά. Αν υπήρχε military πειθαρχεία και τα μπάνια γίνοντανν απο τις 2 εως τις 9 λογικά θα έφτανε και χωρίς με τις τόσες μέρες ηλιοφάνειας του οκτωβρίου. Λογικά η κλίση των κεραμιδιών και τα 2-3 δεντράκια που σκιάζουν τους συλλέκτες τώρα που άλλαξε κλίση ο ήλιος, δεν επιτρέπουν κάτι καλύτερο. Χρηστικό θεωρώ το νερό άνω των 30 για πιάτα, άνω των 32 για ντουζ και άνω των 34 για μπανάρα. Το boiler ονομαστικής χωριτικότητας 160 λίτρων πραγματικής λίγο πάνω απ τα 150 θέλει βοήθητικό τρόπο θέρμανση απο τις 7 μέχρι τις 12. Σε λίγο καιρό λογικά θα ανάψουμε κεντρική εδώ βόρεια προάστια οπότε θα καλύπτει το boiler. Κάνε "προληπτική " θέρμανση του θερμοσίφωνα με νυχτερινό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα