screwman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Για τους ΣΗΕ/Durοtherm υπάρχει άποψη/γνώμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, spectaculator είπε Αυτήν έχω μόνο που είναι για δυο πάνελ. Δεν αξίζει να ασχοληθείς.Παρε καλύτερα μια μεταχειρισμένη βάση με 40-50 ευρώ.Θα σου μείνει κιόλας για την επόμενη αλλαγή αν χρειαστείς στο μέλλον νέο ηλιακό.Ετσι και αλλιώς δεν παθαίνουν κάτι οι βάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, screwman είπε Για τους ΣΗΕ/Durοtherm υπάρχει άποψη/γνώμη? Απο τα πιο αξιοπιστα μποιλερ της αγορας! Απο τιμες πηρες τι παιζει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, spectaculator είπε 900 για έναν καινούργιο ηλιακό. Αφού είσαι ευχαριστημένος με Calpak πάρε μόνο ένα δοχείο ίδιας μαρκας αλλά βάλε στο πρόγραμμα να του κάνεις συντήρηση έστω ανά πενταετία. Κι εγώ με ενα Calpak είμαι 13ων ετών επίσης ευχαριστημένος. Του έχω κάνει τις "υποχρεωτικές" συντηρήσεις αλλά ήδη θα έπρεπε να έχω κάνει άλλη μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Αν και η calpak είναι πασίγνωστο brand οι αξιολογήσεις στο google δεν είναι καλές.Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.Κατασκευαστικες αστοχίες ίσως; Δεν συμβαίνει το ίδιο με Μαλτέζο όμως.Απλα δίνω ένα μέτρο σύγκρισης τυχαίο. Δεν προτείνω ποτέ κάποιο brand για ευνόητους λογους αλλά στην θέση θα άλλαζα brand. Νομίζω ότι κάποιες εταιρείες με το πέρασμα των ετών μείωσαν αισθητά την ποιότητά τους. Εγώ προ 15 ετιας επελεξα ένα κατασκευαστή της περιοχής μου και πήρα έναν ηλιακό inox.Moυ βγήκε σκυλί. Θέλω να πω πως υπάρχουν vfm εταιρείες ισαξιας και καλυτερης ποιότητας από γνωστά brand. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screwman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, PLACEBO_89 said: Απο τα πιο αξιοπιστα μποιλερ της αγορας! Απο τιμες πηρες τι παιζει??? Ασε... πονεσε... 3μ πάνελ και 180 λίτρα μπόιλερ πάνω από 1100... χωρίς φάπα... Αλλά με έχει κουράσει τόσο η φάση με τον ηλιακό, που θέλω να βάλω κάτι και να μην ξανασχοληθώ (σχήμα λόγου). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 5 hours ago, Maurikycli said: Αφού είσαι ευχαριστημένος με Calpak πάρε μόνο ένα δοχείο ίδιας μαρκας αλλά βάλε στο πρόγραμμα να του κάνεις συντήρηση έστω ανά πενταετία. Κι εγώ με ενα Calpak είμαι 13ων ετών επίσης ευχαριστημένος. Του έχω κάνει τις "υποχρεωτικές" συντηρήσεις αλλά ήδη θα έπρεπε να έχω κάνει άλλη μία. Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν πλέον τέτοια μπόιλερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, spectaculator είπε Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν πλέον τέτοια μπόιλερ. Ούτε τα καινούργια ταιριάζουν ; Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από Maurikycli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Όλη αυτή η συζήτηση γίνεται για να μην αλλαχθεί μια βάση αξίας 50 ευρώ το πολύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Έλα ντε, μπορεί να πάρει μια καινούργια βάση Calpak αν δεν ταιριάζουν τα καινούργια δοχεία Calpak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δηλαδή θα μπορούσα να πάρω μια νέα Calpak κι ένα δοχείο Calpak; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtzgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, spectaculator είπε Δηλαδή θα μπορούσα να πάρω μια νέα Calpak κι ένα δοχείο Calpak; Αυτό θα λύσει το πρόβλημα του κουμπώματος του boiler στη βάση. Οι συλλέκτες, όμως; θα ταιριάζουν; 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάποια πρόταση, σκέψη για sensor - wifi module για εγκατάσταση σε νέο ηλιακό με διπλό κυάθιο; Με ενδιαφέρει πρωτίστως η παρακολούθηση και οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας του νερού και όχι η διατήρηση της με αυτοματισμό. Υπάρχει ήδη σύστημα με tuya σε εμβέλεια. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από aiantas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, spectaculator είπε Δηλαδή θα μπορούσα να πάρω μια νέα Calpak κι ένα δοχείο Calpak; Πάρε την εταιρεία και πιαστο από την αρχή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 21 ώρες πριν, screwman είπε Ασε... πονεσε... 3μ πάνελ και 180 λίτρα μπόιλερ πάνω από 1100... χωρίς φάπα... Αλλά με έχει κουράσει τόσο η φάση με τον ηλιακό, που θέλω να βάλω κάτι και να μην ξανασχοληθώ (σχήμα λόγου). Και ακριβο ηλιακο να παρεις δυνητικα παλι θα σου βγαλει ζημια! Δεν ειναι το ακριβο ή το φθηνο αλλα που ποναει,που ειναι το προβλημα. Ποναει στις θερμοκρασιες οποτε με ενα καλο ασφαλιστικο στα σωστα μπαρ του νερου χρησης θα ανεβασεις κατα πολυ την αξιοπιστια του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα