marioboni Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Επειδή έχω την bartec κοντά μου αξίζει να περάσω μια βόλτα; Βλέπω πολλά τοποθετημένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, spectaculator είπε Οι συλλέκτες είναι εντάξει. Το Μπόιλερ όμως τρύπησε και τρέχει τόσο που του έκοψα την παροχή νερού. Σε ποια περιοχή είναι; Ήσουν ευχαριστημένος; Μετά τα 10 χρόνια του έκανες συντηρηση; 1 ώρα πριν, marioboni είπε Επειδή έχω την bartec κοντά μου αξίζει να περάσω μια βόλτα; Βλέπω πολλά τοποθετημένα Δες και κόψε φάτσες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πάνοσ2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Φίλε Sonik 500 λίτρα ηλιακό εμπορεύεται η ΘΕΡΜΥΚ. Τα φτιάχνει στην VENMAN στην Θεσαλλονικη. Πάντως αν το βάλεις θα σου πρότεινα να κάνεις και στατική μελέτη στην ταράτσα για το βάρος. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsax10xe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Πιο πάνω αναφέρθηκε ότι οι masterSOL είναι φασον. Από ποια μάρκα τροφοδοτείται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, Maurikycli said: Σε ποια περιοχή είναι; Ήσουν ευχαριστημένος; Μετά τα 10 χρόνια του έκανες συντηρηση; Είναι στον Πειραιά. Εδώ και 15 χρόνια δεν τον είχα συντηρήσει ποτέ. Ευχαριστημένος και με το παραπάνω. Τώρα όμως ένας Calpak θέλει πάνω από 900. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πάνοσ2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, corsax10xe είπε Καλησπέρα. Πιο πάνω αναφέρθηκε ότι οι masterSOL είναι φασον. Από ποια μάρκα τροφοδοτείται; Νομίζω VENMAN 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsax10xe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Γνωρίζει κάποιος ποιοι είναι κατασκευαστές; Να αγοράζουν 1η ύλη και να την επεξεργάζονται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, hp8 είπε εμένα γιατί μου τα λες Δεν εχω εγώ το πρόβλημα. Στο είπα γιατί πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να κάνει καμιά φοβερα δύσκολη τροποποιηση ουτε αλλαγή.Με ένα τρυπάνι και μερικές βίδες κουμπωνει σχεδόν οποίο Καζάνι υπαρχει.Να κρατήσει την ίδια λοιπον.Αν όμως θέλει ας πάρει νέα,οι τιμές δεν είναι τραγικες. Δεν συμφώνησα με αυτό που του πρότεινες βασικά.Δεν το έγραψα πολύ αναλυτικά όμως. Μην αρπαζεσαι δίχως λόγο... Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από sonikk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, πάνοσ2 είπε Φίλε Sonik 500 λίτρα ηλιακό εμπορεύεται η ΘΕΡΜΥΚ. Τα φτιάχνει στην VENMAN στην Θεσαλλονικη. Πάντως αν το βάλεις θα σου πρότεινα να κάνεις και στατική μελέτη στην ταράτσα για το βάρος. Ξέρω τουλάχιστον 8 εταιρείες που φτιάχνουν 500αρηδες. Ρώτησα,έψαξα,έμαθα. Ακόμη και αυτός όταν μου έκανε σέρβις τον ρώτησα.Μου απάντησε όλοι.Μετα από μένα πήγαινε να τοποθετήσει 500αρι σε γηροκομείο. Για κάποιο λόγο οι εταιρείες αποτρέπουν.Υποψιαζομαι ότι θέλουν να διώξουν το στοκ πρώτα.Ελαχιστοι 500αρηδες κατασκευάζονται. Βέβαια στο εξωτερικό υπάρχουν και 600αρηδες και 750 λίτρων. Σε ερώτημα μου σε εταιρεία εξωτερικού μου απάντησαν ότι η γκάμα τους είναι από 100 λίτρα έως 1000. Προφανώς Ελλάδα λόγω υψηλής ηλιοφάνειας αποφεύγουν τόσα λίτρα φοβούμενοι μην σκάσει κάνα καζάνι. Είδες ο άλλος τι έπαθες Τί ανοδια στην ώρα τους,τί σέρβις,τί καλά ασφαλιστικά έβαζε του τρύπησε τελικά.Κακης ποιότητας προϊόν δηλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakats85 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, marioboni είπε Επειδή έχω την bartec κοντά μου αξίζει να περάσω μια βόλτα; Βλέπω πολλά τοποθετημένα Οταν πας στο εργοστάσιο (ο Θεός να το κάνει) και πουλάνε ακριβότερα το ίδιο προϊόν τους από ένα μαγαζί με είδη υγιεινής και τους το λες και σου λενε αποκλειεται και νευριαζουν βγαλε συμπέρασμα.. Έχουν βγαλει ωραίο φυλλάδιο όμως που είναι πολύ ψαρωτικο.. Πηγαίνε από εκεί να δεις το χώρο τους και τους ηλιακους που έχει έξω στημένους.. Παρατήρησε τους προσεκτικά και θα βγάλεις απευθείας συμπέρασμα... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 14/9/2023 στις 2:14 ΜΜ, Kozanitis1 είπε Και γιατί να μην βάλει στα 200 λίτρα 4τμ, αλλά το καλοκαίρι να σκεπάζει τον ένα συλλέκτη (ή και περισσότερο); 2.5 τμ χειμώνα, ειδικά αν είναι σε περιοχή με πολύ κρύο νερό θα θέλει συνεχώς βοήθεια από την αντίσταση (με ό,τι συνεπάγεται) Αν έχει πρόσβαση και όρεξη να το κάνει εννοείται. Αλλά κανείς δεν σκεπάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, spectaculator είπε Είναι στον Πειραιά. Εδώ και 15 χρόνια δεν τον είχα συντηρήσει ποτέ. Ευχαριστημένος και με το παραπάνω. Τώρα όμως ένας Calpak θέλει πάνω από 900. Τον καημενούλη! 900 μόνο για καζάνι; 😲 19 ώρες πριν, corsax10xe είπε Γνωρίζει κάποιος ποιοι είναι κατασκευαστές; Να αγοράζουν 1η ύλη και να την επεξεργάζονται... Εδώ : https://www.ebhe.gr/index.php/el/meli/taktika-meli Μέχρι πέρσι είχε περισσότερους. Χαρακτηριστικά θυμάμαι τους MELPO 20 ώρες πριν, πάνοσ2 είπε Νομίζω VENMAN Ένας μύθος λέει ότι έφτιαχναν τα μπόιλερ της Buderus 😕 Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2023 από Maurikycli 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, sonikk είπε Στο είπα γιατί πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να κάνει καμιά φοβερα δύσκολη τροποποιηση ουτε αλλαγή.Με ένα τρυπάνι και μερικές βίδες κουμπωνει σχεδόν οποίο Καζάνι υπαρχει. και εγώ σου ξαναλέω δεν έχω εγώ το πρόβλημα Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι στη βάση της φωτο ( γιατί αυτήν έχει) Με ένα τρυπάνι και μερικές βίδες κουμπώνει σχεδόν όποιο Καζάνι υπάρχει πρέπει να είσαι πολύ !!! μάστορας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 5 hours ago, Maurikycli said: Τον καημενούλη! 900 μόνο για καζάνι; 😲 ... 900 για έναν καινούργιο ηλιακό. 1 hour ago, hp8 said: και εγώ σου ξαναλέω δεν έχω εγώ το πρόβλημα Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι στη βάση της φωτο ( γιατί αυτήν έχει) Με ένα τρυπάνι και μερικές βίδες κουμπώνει σχεδόν όποιο Καζάνι υπάρχει πρέπει να είσαι πολύ !!! μάστορας Αυτήν έχω μόνο που είναι για δυο πάνελ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, spectaculator είπε Αυτήν έχω μόνο που είναι για δυο πάνελ. Αφού βρεις τα κεντρα στήριξης ψάχνεις αντίστοιχο μποιλερ Κάνεις ένα κόψιμο στο ένα κομμάτι της γωνίας και την κάνεις οριζόντια Κολλάς με τσιμπίδα αυτά που ακουμπάνε στο κομμένο Κατεβάζεις 2 κάθετες από τις οριζόντιες έως το δάπεδο για το βάρος και τις βιώνεις πάνω και ταράτσα Τις ενώνεις και με ένα οριζόντιο κομμάτι Σε συμφέρει ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα