mindreader Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 8 hours ago, sonikk said: Θυμάται κάποιος ίσως από ενημέρωση που είχε από γονείς ή παππούδες ποτέ μπήκαν οι πρώτοι ηλιακοί στα σπίτια στην Ελλάδα; Αυτη ειναι μια οντως ωραια απορια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πάνοσ2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, mindreader είπε Αυτη ειναι μια οντως ωραια απορια! Τέλη της δεκαετίας του 1970 3 λεπτά πριν, πάνοσ2 είπε Τέλη της δεκαετίας του 1970 Ήταν κυρίως η ΘΗΑ με τα μπλε κάθετα καζάνια 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, tiniakos είπε Είμαι και εγώ σε αναζήτηση και έχω απογοητευτεί. Το χειρότερο όλων ότι στο νησί κανένας υδραυλικός δεν μπήκε στο πρόγραμμα και θέλουν 200-300 ευρώ για την εγκατάσταση-κόπο + τα υλικά. Είχα δει αυτόν αλλά επιδότηση και εγκατάσταση θα ξεπεράσω το χιλιάρικο https://www.skroutz.gr/s/29221009/Sonne-Phaethon-Iliakos-THermosifonas-200-litron-Glass-Triplis-Energeias-me-3-36t-m-Orizontio-Syllekti-CHamilou-Ypsous.html\ Όνειρο ήταν και πάει ο Ηλιακός...... Μεχρι το 2018 εβρισκες στην Αθηνα τοποθετηση ταρατσας απο 60-100ευρω και σωληνα τουμποραμα με μονωση απο 3-4.5ε/μετρο!!! Τωρα καλη ανθρωποφαγια..! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaras27 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έτσι είναι , εγώ κλείνω τον Ηλιόθερμο το απόγευμα κ θα περιμένω να μου πει τι παίζει με το συνεργείο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πάνοσ2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, zaras27 είπε Έτσι είναι , εγώ κλείνω τον Ηλιόθερμο το απόγευμα κ θα περιμένω να μου πει τι παίζει με το συνεργείο ... Τον ECO πήρατε; Νομίζω ότι δεν είναι με jacket αλλά με έναν σωλήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το μετέφερα στο σωστό θέμα Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από Nick64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πάνοσ2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, Nick64 είπε Καλησπέρα, Ο πατέρας μου είναι δικαιούχους του προγράμματος και θέλει να πάρει ηλιακό. Δυστυχώς κανείς κοντινός μας δεν έχει κάποια εμπειρία, επομένως η αγορά γίνεται μόνο μετά από αξιολογήσεις στο ίντερνετ και από ανθρώπους που έχουν ήδη ηλιακό στο σπίτι τους. Η κατοικία είναι στη Θεσσαλονίκη στις δυτικές συνοικίες. Σκέφτεται για 200 (4-5 άτομα) λίτρα αλλά βλέπω ότι οι τιμές έχουν πάει στο θεο. Αυτή τη στιγμή τρέχει στο Πρακτικερ μια ενέργεια μέσω της eurobank, όπου έχει έξτρα 10%, μια δώροεπιταγή και "δωρεάν" έλεγχο/εγκατάσταση. Ο συγκεκριμένος ηλιακός είναι αυτός Ηλιακός θερμοσίφωνας ταράτσας Cosmosolar Dremmer Διπλής Ενέργειας 200 3m² που έμμεσα θα κοστίσει 600€. Θεωρώ ότι είναι αρκετά ακριβός για αυτά που προσφέρει αλλά από την άλλη δεν έχω καμία σχέση με το αντικείμενο. Θεωρείτε ότι αξίζει η αγορά του ή να συνεχίσει το ψάξιμο για κάτι καλύτερο; Νομίζω 200 λίτρα με 3τμ συλλέκτη δεν θα επαρκεί τον χειμώνα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaras27 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, πάνοσ2 said: Τον ECO πήρατε; Νομίζω ότι δεν είναι με jacket αλλά με έναν σωλήνα. Οχι . Ο ECO ειχε πανελ ΗΛΙΟΘΕΡΜΟ κ καζανι Sole . Επέλεξα τον ΗΛΙΟΘΕΡΜΟ τον κανονικό αν κ με πιεζαν για ΗΛΙΟΑΚΜΗ γιατί έλεγαν ότι εχει καλύτερα πανελ 2,6 κ καζάνι αλλά ανέβαινε η τιμή κ δεν ήθελα Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από zaras27 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mithrid Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 10/9/2023 στις 7:07 ΠΜ, πάνοσ2 είπε Για την εγκατάσταση θα πρέπει ο υδραυλικός να δώσει εγγύηση καλής λειτουργίας και κάλυψη αστικής ευθύνης. Είναι Ευρωπαϊκή Οδηγία. Αν δεν δώσει υπεύθυνος για την εγκατάσταση και όποια βλάβη συμβεί σε τρίτους είναι ο ιδιοκτήτης της συσκευής. ωπα...σημαντικη πληροφορια.γραπτη?τη δινουν και τα μαγαζια που εμπορευονται τους ηλιακους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πάνοσ2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, gponiris είπε ωπα...σημαντικη πληροφορια.γραπτη?τη δινουν και τα μαγαζια που εμπορευονται τους ηλιακους? Αν το μαγαζί έχει δικό του συνεργείο πρέπει να την δώσει το μαγαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, πάνοσ2 είπε Νομίζω 200 λίτρα με 3τμ συλλέκτη δεν θα επαρκεί τον χειμώνα. Sonne 200lt με 3.4 συλλέκτη Φαέθων, δεν φτάνει λες τον χειμώνα; Ούτε ΔΤ 30-35 βαθμούς να ανεβάζει; Κοιτούσα και για τα 4τμ, αλλά λέω άνοιξη φθινόπωρο θα τον "ξετίναζα" Μιλάμε για νησί με θερμοκρασία νερού δικτύου 15-17+ βαθμούς.. Εδώ βάζουν τώρα στα 120 λίτρα 1.5 και 1.7τμ συλλέκτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakats85 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Ρε λεβέντες γράψτε καμία τιμή ήμαρτον δηλαδή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πάνοσ2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Sonne 200lt με 3.4 συλλέκτη Φαέθων, δεν φτάνει λες τον χειμώνα; Ούτε ΔΤ 30-35 βαθμούς να ανεβάζει; Κοιτούσα και για τα 4τμ, αλλά λέω άνοιξη φθινόπωρο θα τον "ξετίναζα" Μιλάμε για νησί με θερμοκρασία νερού δικτύου 15-17+ βαθμούς.. Εδώ βάζουν τώρα στα 120 λίτρα 1.5 και 1.7τμ συλλέκτες Μπορεί στο νησί να φτάνει. Αλλά Μακεδονία, δε νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaras27 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 12 hours ago, πάνοσ2 said: Αν το μαγαζί έχει δικό του συνεργείο πρέπει να την δώσει το μαγαζί. Έτσι μου είπε κ μένα χτες . Τα συνεργεία είναι πιστοποιημένα κ δεν έρχεται όποιος να ναι να βάλει κ να δώσει βεβαίωση . Εκείνη τη στιγμή ξεκινά κ η εγγύηση . Επίσης, ένα σημαντικό , όταν βλέπετε στο Skroutz & Best Price τις τιμές να ξέρετε ΔΕΝ ισχύουν ! Οι εταιρίες έχουν δώσει με ποια μοντέλα συμμετέχουν . Πχ βρίσκω να τον πάρω από το Πλαίσιο το οποίο μου τον ζήταγε 935 κ λέω καλά άστους ....πάω σε 5 μαγαζιά τα οποία είχαν τιμές από 815-850 κ μου έδειξαν το χαρτί των εταιριών κ τα μοντέλα με συγκεκριμένη τιμή για να προστατευτεί ο καταναλωτής κ ήταν 935 . Οι χαμηλές τιμές είναι για μετρητά κ να μην είναι στο πρόγραμμα. Βέβαια, δεν τον πήρα από το πλαίσιο διότι ζήταγε 100 μεταφορικά τα οποία στον άλλο ήταν τσάμπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, sarakats85 είπε Ρε λεβέντες γράψτε καμία τιμή ήμαρτον δηλαδή... Τιμές μπορείς πολύ εύκολα να βρεις στο διαδίκτυο ή να πας από τον τοπικό συνεργάτη της μάρκας που σε ενδιαφέρει να συζητήσεις.. 3 ώρες πριν, πάνοσ2 είπε Μπορεί στο νησί να φτάνει. Αλλά Μακεδονία, δε νομίζω Φαντάσου άκουσα πως βάζουν ακόμα μικρότερους συλλέκτες στα νησιά, πχ 200/2.4,εδώ έχουμε 330 μέρες (μη σου πω παραπάνω) ηλιοφάνειας το χρόνο, στην ανάγκη βοηθάω λίγο και με την αντίσταση (θερμοστάτης στους 55), αλλά θέλω να πιστεύω πως θα φτάσουν τα 3.4(για την περιοχή) Μακεδονία σίγουρα θα κοιτούσα για 4τμ σε αυτά τα λίτρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα