Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλείνοντας το WiFi του Router, μετά από λίγο:

• To sonoff εμφανίζεται "εκτός σύνδεσης" στην εφαρμογή.
  • Σβήνει το led ένδειξης σύνδεσης δικτύου στο sonoff (αν το έχει ενεργό) και αναβοσβήνει προσπαθώντας να κάνει σύζευξη.
  • Πατώντας τον διακόπτη χειροκίνητα, ενεργοποιεί την τροφοδοσία προς την συσκευή που συνδέεται πάνω του.
  • Αν έχεις ορίσει το inching, αυτόματα θα απενεργοποιήσει την τροφοδοσία με το πέρας του ορισμένου χρόνου.

Προϋπόθεση όλων των παραπάνω είναι να έχουν ρυθμισθεί σωστά και να λειτουργούν ΠΡΙΝ την αποσύνδεση. Έτσι όταν αυτή γίνει θα συνεχίζει να λειτουργεί χειροκίνητα σύμφωνα με την ρυθμίσεις που έχουμε κάνει.

Δοκιμασμένο σε περίπου 8 sonoff, 2 εκ των οποίων στο χωριό για να κάνουν reset αντίστοιχα DSL Router ανά 12ωρο, που κάποιες φορές κολλάνε μετά από διακοπή της ΔΕΗ και χάνουμε την επικοινωνία με τις κάμερες.

Αν δεν δούλευε το inching, θα ήταν αδύνατον να ενεργοποιηθούν πάλι τα Router από την στιγμή που κλείνει η τροφοδοσία. Με το inching του λες (και το εκτελεί) να ανοίξει (ή κλείσει) την τροφοδοσία και μετά από Χ χρονική περίοδο να επαναφέρει την προηγούμενη κατάσταση, ασχέτως αν έχει ή όχι σύνδεση με τον Router ή το διαδίκτυο. Έχει να κάνει αποκλειστικά με εσωτερική λειτουργία της συσκευής (φυσικά εφόσον η ίδια έχει τροφοδοσία και δουλεύει).

• Like 3
  • Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, shack είπε

Η πίεση τι σχέση έχει με την κυκλοφορία; Κυκλοφορία δεν δημιουργείται λόγω του ότι το ζεστό νερό είναι ελαφρύτερο του κρύου (αφού αυξάνεται ο όγκος του όταν ζεσταίνεται) οπότε ανέρχεται στο κύκλωμα, το αντίστροφο συμβαίνει με το κρύο. 

Όπως το λες, αυξάνεται ο όγκος του , οπότε δημιουργείται πίεση κι έτσι αποκτά κυκλοφορία.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

πχ σε αυτην δεν κανει να σκεπασεις μονο τον εναν.

Δεν ανοίγει.Βγαινει η αρχική σελίδα μόνο....Αν θες εξήγησε το με λόγια.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sonikk είπε

Δεν ανοίγει.Βγαινει η αρχική σελίδα μόνο....Αν θες εξήγησε το με λόγια.

κανε κλικ διπλα απο το ελικοπτερο...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

κανε κλικ διπλα απο το ελικοπτερο...

Το διάβασα αλλά δεν κατάλαβα τί σχέση έχει με αυτό που ρώτησα.Εμενα είναι διπλής ενέργειας.

Επεξ/σία από sonikk
Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα. Μετακομίζω και θέλω να πάρω τον ηλιακό θερμοσίφωνα μαζί μου. Στο καινούργιο σπίτι δεν έχω ταράτσα. Θέλω να μάθω αν μπορώ να βάλω τον ηλιακό κάτω στην αυλή. Γίνεται;  Χρειάζομαι κάτι έξτρα;  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Giannisgiannis14 είπε

Μετακομίζω και θέλω να πάρω τον ηλιακό θερμοσίφωνα μαζί μου. 

Είναι σίγουρα δικός σου ? :) Μήπως να τα βρίσκατε οικονομικά  ?  Γιατί ξήλωμα μεταφορά τοποθέτηση εκ νέου Αναγκαίο πλέον και μια συντήρηση  κάνα 200 ρι

Στο καινούργιο σπίτι δεν έχω ταράτσα. Θέλω να μάθω αν μπορώ να βάλω τον ηλιακό κάτω στην αυλή.

Ναι Εφόσον δεν σκιάζεται 

Χρειάζομαι κάτι έξτρα;  

εξαρτάται από το τι εννοείς έξτρα για σένα

όταν υπάρχει θέμα καλό θα είναι οι ερωτήσεις να γίνονται εκεί

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ναι δικός μου είναι ο ηλιακός. Ολοκαίνουργιος. 

Ο φίλος με τις φωτογραφίες μου άνοιξε λίγο τα μάτια. Και πάλι ευχαριστώ. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/7/2023 στις 9:29 ΜΜ, sonikk είπε

Το διάβασα αλλά δεν κατάλαβα τί σχέση έχει με αυτό που ρώτησα.Εμενα είναι διπλής ενέργειας.

Την συνδεσμολογια μποιλερ-συλλεκτη δεν την ειδες!

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Giannisgiannis14 είπε

Χαιρετώ την παρέα. Μετακομίζω και θέλω να πάρω τον ηλιακό θερμοσίφωνα μαζί μου. Στο καινούργιο σπίτι δεν έχω ταράτσα. Θέλω να μάθω αν μπορώ να βάλω τον ηλιακό κάτω στην αυλή. Γίνεται;  Χρειάζομαι κάτι έξτρα;  

10:00 με 16:00 αν δεν υπαρχει καποια σκιαση εισαι απροβληματιστος.

Στην αυλη αν δεν ενοχλει θα ειναι ολα υπερ σου!

Κεραμοσκεπη αρνητικα:

-Κοστος τοποθετησης/ποιοτητα εργασιας για μεγιστη αποδοση τον χειμωνα,μελλοντικη φθορα της σκεπης.. 

-Προσβαση για ελεγχο,σκεπασμα,καθαρισμα συλλεκτων.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Την συνδεσμολογια μποιλερ-συλλεκτη δεν την ειδες!

Δεν βλέπω κάποια διαφορά,τί εννοείς;

Δημοσ.
On 10/07/2023 at 21:20, Aurumnus said:

Έχουν κάτι ελαστικά κλιπσάκια στα οποία στερεώνονται μεταλλικά άγκιστα.
Δεν χρησιμοποίησα τα αγκιστά και τα έδεσα με λεπτό σχοινί που χρησιμοποιούν στα ιστιοφορικά.
Είναι κάπως έτσι:

20210924120216_iliosak_kalymma_prostasia

Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που σκέφτηκαν για το δέσιμο.
Αυτά τα ελαστικά κλιπσάκια δεν πιστεύω να κρατήσουν για πολύ.

Δεν θα τα έπαιρνα αλλά ήθελα κάτι ετοιμοπαράδοτο.
Κανονικά θα πήγαινα εδώ, που έχει μεταλλικούς κρίκους για δέσιμο:
https://www.skroutz.gr/s/38207715/031002085-Κάλυμμα-Προστασίας-Ηλιακού-Θερμοσίφωνα-100x200cm.html

Κατά τα άλλα, δεν έχω γυρίσει ακόμα να δω αν έκαναν τελικά δουλειά.
Προς το παρόν, μόνο προσευχές.

Γύρισα και παρόλο που ήταν πλήρες σκεπασμένος για μέρες, είχε ζεστό νερό. Όχι καυτό.

Και δεν ξεσκέπασα καθόλου και παρόλα αυτά έχει κάθε μέρα ζεστό νερό, για να κάνουν 2-3 άτομα άνετα μπάνιο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...