Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

^ περιοχή; Διαφορά τιμής;

Νότια προάστια Αττικής.

Διαφορά τιμής, ό,τι έχει το λινκ.

πάνω απο +50% ο inox.

έκανα και άιτηση για αντικατάσταση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα.

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kekos123 είπε

οσοι εχουν ηδη ηλιακο -παλιο ομως,20ετιας- μπορουν συμμετεχουν ,εννοειτε να αλλαχθει ο ηλεκτρικος.

Από που προκύπει αυτό;
Διαβάζοντας τον οδηγό του προγράμματος και έχοντας επικοινωνήσει σήμερα με 3 καταστήματα που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, φαίνεται ότι αφορά αποκλειστικά αντικατάσταστη ηλεκτρικού. Εκτός αν εννοείς ότι θα πρέπει να αλλαχθεί μαζί με τον ηλιακό και κάποιος ηλεκτρικός..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Johnkat είπε

Από που προκύπει αυτό;
Διαβάζοντας τον οδηγό του προγράμματος και έχοντας επικοινωνήσει σήμερα με 3 καταστήματα που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, φαίνεται ότι αφορά αποκλειστικά αντικατάσταστη ηλεκτρικού. Εκτός αν εννοείς ότι θα πρέπει να αλλαχθεί μαζί με τον ηλιακό και κάποιος ηλεκτρικός..

ερωτημα ηταν...γινεται ?  Εχω ηδη Ηλιακό θερμοσιφωνα παλιο 20 ετων ,μπορω να συμμετεσχω στο προγραμμα αραγε ?

Εχω και ηλεκτρικο και ας τον παρουν φυσικα. Θελω να πω πρεπει το σπιτι να μην εχει καθολου ηλιακο για να κανω αιτημα ?

Επεξ/σία από kekos123
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kekos123 είπε

ερωτημα ηταν...γινεται ?  Εχω ηδη Ηλιακό θερμοσιφωνα παλιο 20 ετων ,μπορω να συμμετεσχω στο προγραμμα αραγε ?

Εχω και ηλεκτρικο και ας τον παρουν φυσικα. Θελω να πω πρεπει το σπιτι να μην εχει καθολου ηλιακο για να κανω αιτημα ?

Ο ηλιακός που έχεις δεν απασχολεί το πρόγραμμα. Εκείνο που ενδιαφέρει είναι να υπάρχει ηλεκτρικός, πάνω από 40 λίτρα, λειτουργικός και συνδεδεμένος με το σπίτι, ο οποίος και θα απομακρυνθεί/ανακυκλωθεί.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιος θα ελέγξει αν στο σπίτι που θα μπει ηλιακός με επιδότηση ότι υπάρχει ηλεκτρικός και μάλιστα εν λειτουργία; 

Χλωμό μου φαίνεται.. 

Μήπως για τους ηλιακούς με επιδότηση καλό είναι να ανοιχτεί άλλο θέμα; 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω τη βοήθεια σας.

Οι γονείς μου μένουν σε ένα σπίτι και από πάνω μένουν παππούς-γιαγιά. Θέλουν και για τα 2 σπίτια να δώσουν τους ηλεκτρικούς για να πάρουν ηλιακό.

Πιστεύετε αξίζει η αγορά 2 ηλιακών ή μπορεί να γίνει κάτι ώστε να έχουν όφελος και οι 4 με έναν ηλιακό;

Δηλαδή να κρατήσουν τον έναν ηλεκτρικό και κάπως να συνδέεται με τον ηλιακό; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, johnnys77777 είπε

Οι γονείς μου μένουν σε ένα σπίτι και από πάνω μένουν παππούς-γιαγιά. Θέλουν και για τα 2 σπίτια να δώσουν τους ηλεκτρικούς για να πάρουν ηλιακό.

Πιστεύετε αξίζει η αγορά 2 ηλιακών ή μπορεί να γίνει κάτι ώστε να έχουν όφελος και οι 4 με έναν ηλιακό;

Λογικα θα γινεται απο καποιον τεχνιτη με καπια διακλαδωση με επιφυλαξη βεβαια αλλα ο ηλιακος για να δουλεψει και με ρευμα θα μπορει να παρει απο ενα μονο σπιτι .Επισης για 4 ατομα να ειναι μεγαλος 200 Λιτρα 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, johnnys77777 είπε

Μπορούν να καλυφθούν και οι 4 (+ επισκέπτες) με 1 μεγάλο ηλιακό, αλλά εγώ είμαι κατηγορηματικά αντίθετος.., πρώτον το νερό ποιος θα το πληρώνει, αφού θα είναι από μια παροχή

Έπειτα, αν κάποιος λείπει, ή κάνει υπερ-κατανάλωση νερού, δεν θα μένει για τους άλλος (με τις αντίστοιχες γρίνιες)

Μπορεί και μακάρι να τα έχετε πολύ καλά οι συγγενείς μεταξύ σας, αλλά σε τέτοια πράγματα όπως ιδιοκτησίες, ρεύματα, νερά κλπ, το κάθε σπίτι τα κουμάντα του, ώστε να είμαστε όλοι κουλ χωρίς παρεξηγήσεις κλπ..

Εγώ θα έλεγα να έκαναν και τα δύο "σπίτια" αίτηση, αντίστοιχα να τοποθετήσουν 2 ηλιακούς, 1 για κάθε σπίτι, ανάλογα με τις ανάγκες και πόσα άτομα κάνουν χρήση..

• Like 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Μπορούν να καλυφθούν και οι 4 (+ επισκέπτες) με 1 μεγάλο ηλιακό, αλλά εγώ είμαι κατηγορηματικά αντίθετος.., πρώτον το νερό ποιος θα το πληρώνει, αφού θα είναι από μια παροχή

Έπειτα, αν κάποιος λείπει, ή κάνει υπερ-κατανάλωση νερού, δεν θα μένει για τους άλλος (με τις αντίστοιχες γρίνιες)

Μπορεί και μακάρι να τα έχετε πολύ καλά οι συγγενείς μεταξύ σας, αλλά σε τέτοια πράγματα όπως ιδιοκτησίες, ρεύματα, νερά κλπ, το κάθε σπίτι τα κουμάντα του, ώστε να είμαστε όλοι κουλ χωρίς παρεξηγήσεις κλπ..

Εγώ θα έλεγα να έκαναν και τα δύο "σπίτια" αίτηση, αντίστοιχα να τοποθετήσουν 2 ηλιακούς, 1 για κάθε σπίτι, ανάλογα με τις ανάγκες και πόσα άτομα κάνουν χρήση..

Δεν έχουμε τέτοια θέματα εμείς. Ο ένας βοηθάει τον άλλον όταν έχει ανάγκη.

Το θέμα είναι ότι στο σπίτι των γονιών μου ξεκινάνε ανακαίνιση μπάνιου και η μάνα μου δεν θέλει να φτιάξει το μπάνιο και μετά να έρθουν να ξηλώσουν τον θερμοσίφωνα και τα πλακάκια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnnys77777 είπε

Δεν έχουμε τέτοια θέματα εμείς. Ο ένας βοηθάει τον άλλον όταν έχει ανάγκη.

Το θέμα είναι ότι στο σπίτι των γονιών μου ξεκινάνε ανακαίνιση μπάνιου και η μάνα μου δεν θέλει να φτιάξει το μπάνιο και μετά να έρθουν να ξηλώσουν τον θερμοσίφωνα και τα πλακάκια

Μάλλον το πρόβλημα σου το μεγαλύτερο είναι άλλο.

Διάβασα ότι κάθε διεύθυνση οικίας δικαιούται ένα μόνο ηλιακό.

Δηλαδή μια μονοκατοικία με δύο διαμερίσματα δεν δικαιούται δύο ηλιακούς εφόσον είναι ξεχωριστά νοικοκυριά; Ή σε πολυκατοικία πάλι το ίδιο δεν είναι με τόσα διαμερίσματα που έχουν όλοι την ίδια διεύθυνση;

Δεν το καταλαβαίνω αυτό.Μηπως δεν ερμηνεύω σωστά τις οδηγίες τους;Γιατί μου φαίνεται τελείως τρελό αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, sonikk είπε

Μάλλον το πρόβλημα σου το μεγαλύτερο είναι άλλο.

Διάβασα ότι κάθε διεύθυνση οικίας δικαιούται ένα μόνο ηλιακό.

Δηλαδή μια μονοκατοικία με δύο διαμερίσματα δεν δικαιούται δύο ηλιακούς εφόσον είναι ξεχωριστά νοικοκυριά; Ή σε πολυκατοικία πάλι το ίδιο δεν είναι με τόσα διαμερίσματα που έχουν όλοι την ίδια διεύθυνση;

Δεν το καταλαβαίνω αυτό.Μηπως δεν ερμηνεύω σωστά τις οδηγίες τους;Γιατί μου φαίνεται τελείως τρελό αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Δεν ισχυει βεβαια κατι τετοιο ...Σε ενα αριθμο κινητου μπορει να γινει μονο μια αιτηση και σε μια παροχη ΔΕΔΔΗΕ το ιδιο 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Thanks 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν ισχυει βεβαια κατι τετοιο ...Σε ενα αριθμο κινητου μπορει να γινει μονο μια αιτηση και σε μια παροχη ΔΕΔΔΗΕ το ιδιο 

Κάθε Φυσικό Πρόσωπο (διακριτό ΑΦΜ) μπορεί να υποβάλει μόνο μία αίτηση που αφορά μία και μόνο κατοικία. Το ίδιο Φυσικό Πρόσωπο δεν μπορεί να υποβάλει άλλη αίτηση. Ούτε η ίδια κατοικία μπορεί να συμπεριληφθεί σε άλλη αίτηση (άλλου φυσικού προσώπου).

Αυτό με μπέρδεψε.

Το παραπάνω σημαίνει ότι οι γονείς μου εφόσον έχουν διαφορετικό αφμ μπορούν να υποβάλλουν δύο αιτήσεις διαφορετικές;Κάνουν κοινή φορολογική δήλωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...