Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, luminosa είπε

Είχα την ίδια απορία. Χθες που μπήκα έγραφε πως σήμερα ανοίγει για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 1 και 2.

Έχει γραφτεί και στον τύπο ότι θα πάει λίγες μέρες πίσω και δεν θα τηρηθούν αυτές οι ημερομηνίες που γράφει.

2 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Προφανως επειδη εχει μπει καλης ποιοτητας αντιπηκτικου

Άρα έχεις αντιπαγωτικό, απλώς δεν το έχεις ανανεώσει εδώ και 12 χρόνια. Λέω κι εγώ.. Γιατί με σκέτο νεράκι υπάρχει ένα μικρό ρίσκο..

• Like 1
  • Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Philippe είπε

Έχει γραφτεί και στον τύπο ότι θα πάει λίγες μέρες πίσω και δεν θα τηρηθούν αυτές οι ημερομηνίες που γράφει.

Άρα έχεις αντιπαγωτικό, απλώς δεν το έχεις ανανεώσει εδώ και 12 χρόνια. Λέω κι εγώ.. Γιατί με σκέτο νεράκι υπάρχει ένα μικρό ρίσκο..

Μα λενε οτι οι ιδιοτητες του κραταει για 4-5 χρονια και γω το εχω τοσα χρονια!

• Like 1
Δημοσ.

Λεω τι λενε οχι τι λεω εγω..(Μαθε να διαβαζεις/απλα για να την πεις)

Επισης κανεις δεν σου προτεινει τουλαχιστον για τα πρωτα 10χρονια να αλλαχτουν τα υγρα και το στηριζουν στο οτι συμπληρωνεις..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Maurikycli είπε

Παρομοίως.  Για τα παραπάνω χρόνια το λέω 

Στις 21/4/2023 στις 1:47 ΜΜ, PLACEBO_89 είπε

Οχι και ειμαι Β.Π!  Βασικα στην Αθηνα δεν εχω ακουσει/δει ηλιακο(κλειστου κυκλ.) να παθαινει ζημια απο τα κρυα τουλαχιστον τα τελευταια 20 χρονια! Μιλαμε για ηλιακους που δεν εχουν αλλαξει υγρα..

Ατομο απο βορεια Ελλαδα που και αυτος στα ιδια χρονια δεν εχει αλλαξει υγρα ουτε εχει συμπληρωσει και με τετοιες παγωνιες εκει μεχρι στιγμης ολα οκ!

Προφανως επειδη εχει μπει καλης ποιοτητας αντιπηκτικου και σε συνδυασμο που δεν τρωνε ξυλο(θερμοκρασιες) εχει κρατησει τις ιδιοτητες του..!  Αλλη εξηγηση δεν μπορω να δωσω..

Βλεπεις οτι και γω απορω.. Αρα για ποια σιγουρια μιλας???

Δημοσ.
Στις 22/4/2023 στις 2:25 ΠΜ, PLACEBO_89 είπε

Μα λενε οτι οι ιδιοτητες του κραταει για 4-5 χρονια και γω το εχω τοσα χρονια!

Ξέχασες αυτό.

Βάζοντάς τα στη σειρά δείχνεις να αισθάνεσαι σίγουρος ότι κάνεις το σωστό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Ξέχασες αυτό.

Βάζοντάς τα στη σειρά δείχνεις να αισθάνεσαι σίγουρος ότι κάνεις το σωστό

Μα αυτη είναι η απάντησή μου στον ts γιατί νόμιζε ότι δεν έχει μπει ούτε στην εγκατάσταση αντιψυκτικό!

Το ότι εξηγώ πως έχουν τα πράγματα στη δική μου περίπτωση αλλά και σε άτομο από βόρεια Ελλάδα δεν σημαίνει/δείχνει ότι κάνω το σωστό αλλά απορία.. και  αναφέρω μία λογική εξήγηση..

Επεξ/σία από PLACEBO_89
Δημοσ.

Παλιά είχα διαβάσει ότι θα βάλουν και 2ο πρόγραμμα χωρίς αντικατάσταση ηλεκτρικού, κατευθείαν για αγορά που θα με ενδιέφερε περισσότερο.

Πλέον μόνο για αντικατάσταση βλέπω (ανακύκλωση).

Ξέρει κανείς τίποτα;

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Έχετε καμιά εικόνα για τον eco sol?

Μου τον πρότειναν σαν λύση από κάποιον που εμπιστεύομαι πολύ. Αυτά που βρήκα είναι ότι είναι βουλγάρικος, τίποτα παραπάνω, δεν βρίσκω ούτε σχόλια, ούτε κριτικές. Βρήκα και το site τους.

Αν τον έβαζα θα ήταν μόνο λόγω του ανθρώπου που μου τον προτείνει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα είπαν ότι σήμερα θα ανοίξει η πλατφόρμα μπαίνω αλλά βγάζει λάθος error έχετε καμία ιδέα?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, nik416 είπε

Καλησπέρα είπαν ότι σήμερα θα ανοίξει η πλατφόρμα μπαίνω αλλά βγάζει λάθος error έχετε καμία ιδέα?

Καλημέρα,

μήπως εννοούσαν το φωτοβολταϊκά στη στέγη;

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ.

Στον τρίτο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας στην Βόρεια Ελλάδα (Κομοτηνή) με 4 μελή οικογένεια, χωρίς να υπάρχει αναμονή για ηλιακό και χωρίς φωταγωγούς η άλλη είσοδο για να κατεβάσω του σωλήνες στο διαμέρισμα εσωτερικά, σκέφτομαι είτε να βάλω στο πίσω νότιο μπαλκόνι (το βλέπει ο ήλιος συνέχεια) είτε στο δώμα επάνω και οι σωλήνες να είναι εξωτερικοί στην πίσω όψη της πολυκατοικίας με ότι αυτό συνεπάγεται σε μόνωση - απόσταση καθώς και ότι θα υπάρχει και πρόβλημα εμφάνισης στην πίσω όψη της πολυκατοικίας. 

Πλεονέκτημα όμως νομίζω του δώματος είναι ότι μπορώ να βάλω ότι ηλιακό θέλω από την άποψη των λίτρων αλλά και πάνελ διότι υπάρχει χώρος. Μειονέκτημα στην τοποθέτηση στο μπαλκόνι είναι ότι σίγουρα πρέπει να ηλιακός με οριζόντιο συλλέκτη γιατί δεν θέλω να κρέμεται εκτός μπαλκονιού ο συλλέκτης αλλά να τοποθετηθεί στο επάνω μέρος στο στηθαίο του μπαλκονιού σε ύψος περίπου 1,5 μέτρο και αυτό με περιορίζει στο ύψος διότι η απόσταση από το στηθαίο έως  στο κάτω μέρος του μπαλκονιού του τέταρτου ορόφου είναι 183cm.

Προσπαθώ να σκεφτώ τι θα κάνω εδώ και καιρό και δε μπορώ να καταλήξω σε μια  λύση και το μόνο που έχω καταλήξει είναι ότι μπορεί να τοποθετηθεί μόνο οριζόντιος συλλέκτης έως 2μ  με χαμηλού ύψους βάση που θα τοποθετηθεί σε άλλη βάση για να είναι στο ύψος του επάνω μέρους του στηθαίου . Μιας και έχετε εμπειρία θα ήθελα σας παρακαλώ να μου προτείνετε ιδέες και γνώμες για 1. Ποια είναι η βέλτιστη λύση? Μπαλκόνι η δώμα? 2. Εάν η βέλτιστη λύση είναι το μπαλκόνι ποιόν ηλιακό μου προτείνετε και τι διαστάσεων πάνελ και λίτρα έτσι ώστε και να χωράει στο μπαλκόνι (έχω συμβιβασθεί με την ιδέα ότι θα χαθούν δυο τετραγωνικά περίπου αλλά για παραπάνω δύσκολα) αλλά και να έχω ζεστό νερό το χειμώνα..

Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...