hp8 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sonikk είπε Το καζάνι μου έχει δύο τάπες.Στην μια είναι το εκτονωτικο του αντιψυκτικου και η δεύτερη τάπα είναι ταπωμενη με μια εξαγωνη βίδα. πρωτότυπο δεν το λες το 98% των ηλιακών έτσι είναι Αν η τάπα είναι η κλασική 1/2 " δεν μπαίνει ανοδιο λογο d Αν εναι 3/4 και πάνω κατι γίνεται Τέλος η θεσης θα πρέπει να είναι στην απέναντι μεριά και σε σημείο που δεν υπάρχει μανδύας Spoiler 1 ώρα πριν, sonikk είπε όταν βρω χρόνο θα πάω να ξεβιδωσω την τάπα να δω αν υπάρχει ανοδιο. πριν την λύσεις βάλε μια φωτο και με τις δυο να δουμε μην παιδεύεσαι χωρίς λογο 1 ώρα πριν, sonikk είπε Βρε τί μαθαίνει κανείς από το πουθενά..... εξαρτάτε Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από hp8
sonikk Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, hp8 είπε πρωτότυπο δεν το λες το 98% των ηλιακών έτσι είναι Αν η τάπα είναι η κλασική 1/2 " δεν μπαίνει ανοδιο λογο d Αν εναι 3/4 και πάνω κατι γίνεται Τέλος η θεσης θα πρέπει να είναι στην απέναντι μεριά και σε σημείο που δεν υπάρχει μανδύας Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου πριν την λύσεις βάλε μια φωτο και με τις δυο να δουμε μην παιδεύεσαι χωρίς λογο εξαρτάτε To 98% των ηλιακών έχουν εκ κατασκευής 2 εσωτερικές ράβδους μαγνησίου;;; Γιατι εγώ θα έλεγα ότι το 98% των ηλιακών ΔΕΝ έχουν διπλή ανοδική προστασια!!! Moνο 2 άντε τρεις εταιρείες το πολυ ξέρω πως το κάνουν αυτό με το διπλό εσωτερικό ανοδιο! Μπορείς να μου πεις δέκα μάρκες ηλιακών που το κάνουν αυτό χωρίς ειδική έξτρα παραγγελία;Δηλαδη χωρίς να το ζητήσει ο πελάτης σαν έξτρα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από sonikk
takis1964 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) H μια ειναι η nobel ,που ομως δεν αλλαζει το δευτερο, αλλα το κλασικο που ειναι στην ηλ αντισταση Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από takis1964 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Στις 21/2/2023 στις 11:35 ΠΜ, mindreader είπε Να ρωτησω κατι χαζο. Η θερμοκρασια στο νερο, παει σωρευτικα; Δηλαδη: Πες πχ τη μια μερα το νερο παει στους 50 βαθμους. Καταναλωνω λιγο, ερχεται βραδυ, αντε πες τη νυχτα πεφτει στους 45. Την επομενη μερα, με ηλιο, ξεκινα να ζεσταινει το υπαρχον, απο τους 45 και πανω; Δηλαδη μπορει πχ να πιασει επομενη μερα, 60-70; Απλα οσο μεγαλωνει η διαφορα θερμοκρασιας χάνει και πιο γρηγορα θερμοτητα. Οποτε δε μπορει να φτασει πχ 200 βαθμους ποτε. 2
hp8 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, sonikk είπε To 98% των ηλιακών έχουν εκ κατασκευής 2 εσωτερικές ράβδους μαγνησίου;;; Γιατι εγώ θα έλεγα ότι το 98% των ηλιακών ΔΕΝ έχουν διπλή ανοδική προστασια!!! στις τάπες αναφέρομαι και οχι στα ανοδια 1
jkoukos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Κατά 99% είναι σκέτη τάπα 1/2 και δεν έχει ανόδιο. Όσον αφορά τις 2 εισόδους στο πάνω μέρος του καζανιού, συνήθως είναι μόνον στο κλειστό κύκλωμα του αντιψυκτικού (όπου φυσικά ανόδιο δεν μπαίνει) και σπανίως η μία για το καθεαυτό καζάνι με το νερό (πρέπει να είναι στην άκρη εκτός του κλειστού μανδύα), με την χρήση της να είναι για μέτρηση θερμοκρασίας ή πίεσης. 1
apostolossmi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, sonikk είπε To 98% των ηλιακών έχουν εκ κατασκευής 2 εσωτερικές ράβδους μαγνησίου;;; Γιατι εγώ θα έλεγα ότι το 98% των ηλιακών ΔΕΝ έχουν διπλή ανοδική προστασια!!! Moνο 2 άντε τρεις εταιρείες το πολυ ξέρω πως το κάνουν αυτό με το διπλό εσωτερικό ανοδιο! Μπορείς να μου πεις δέκα μάρκες ηλιακών που το κάνουν αυτό χωρίς ειδική έξτρα παραγγελία;Δηλαδη χωρίς να το ζητήσει ο πελάτης σαν έξτρα. δηλαδή ράβδο μαγνησίου στ κλειστό κύκλωμα;;; Αν λιώνει όπως η κλασική στην αντίσταση δεν θα φράζει τους χαλκοσωληνες του συλλέκτη;;
jkoukos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Που να μπει βρε παιδιά η ράβδος μαγνησίου στο κλειστό κύκλωμα που ζήτημα να έχει 2-3 εκατοστά χώρο γύρω από το καζάνι; Και για ποιον λόγο; Στην εικόνα η δεξιά είσοδος δίνει πρόσβαση στο καζάνι ενώ οι άλλες 2 (αριστερά και μεσαία) είναι του κλειστού κυκλώματος. 1
chios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, apostolossmi είπε δηλαδή ράβδο μαγνησίου στ κλειστό κύκλωμα;;; Ούτε κατά διάνοια. Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
sonikk Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, takis1964 είπε H μια ειναι η nobel ,που ομως δεν αλλαζει το δευτερο, αλλα το κλασικο που ειναι στην ηλ αντισταση H nobel σε ποιο σημείο έχει το δεύτερο ανοδιο; Τί νόημα έχει να υπάρχει δεύτερο ανοδιο χωρίς να το αλλάζεις αφού λιώνει;;;
takis1964 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, sonikk είπε H nobel σε ποιο σημείο έχει το δεύτερο ανοδιο; Τί νόημα έχει να υπάρχει δεύτερο ανοδιο χωρίς να το αλλάζεις αφού λιώνει;;; στο αντιθετο πιατο της ηλ.αντιστασης προφανως διαφημιστικο ,το εμαθα μετα που τον αγορασα Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από takis1964 1
sonikk Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, takis1964 είπε στο αντιθετο πιατο της ηλ.αντιστασης προφανως διαφημιστικο ,το εμαθα μετα που τον αγορασα Σε όσους ηλιακούς ξέρω με δύο ράβδους μαγνησίου τα ανοδια αυτά είναι εύκολα αντικαταστασιμα.Και τα δυο!! Αν το κάνει αυτό οντως η nobel και δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω το θεωρώ απάτη. Να λιώνει κάτι και να μην γίνεται αντικατάσταση δηλαδή εφόσον για αυτή την δουλειά υπάρχει.Κοινη λογική.
dimitris_st13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, sonikk είπε Σε όσους ηλιακούς ξέρω με δύο ράβδους μαγνησίου τα ανοδια αυτά είναι εύκολα αντικαταστασιμα.Και τα δυο!! Αν το κάνει αυτό οντως η nobel και δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω το θεωρώ απάτη. Να λιώνει κάτι και να μην γίνεται αντικατάσταση δηλαδή εφόσον για αυτή την δουλειά υπάρχει.Κοινη λογική. Είναι απλά ένα πρόσθετο ανόδιο που επιμηκύνει την ζωή του εναλλάξιμου ανοδίου και εξασφαλίζει για την εταιρεία με μικρό κόστος την 5ετή διάρκεια ζωής του μπόιλερ για περιπτώσεις υπερβολικής χρήσης ή πολύ αυξημένων αλάτων/θερμοκρασιών. Σε καμία περίπτωση απάτη, διαφημιστικό τρικ, ίσως. Δεν βλάπτει, και η τακτική αλλαγή του εναλλάξιμου ανοδίου είναι υπερεπαρκές σε θέμα καθοδικής προστασίας. 2 1
sonikk Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, dimitris_st13 είπε Είναι απλά ένα πρόσθετο ανόδιο που επιμηκύνει την ζωή του εναλλάξιμου ανοδίου και εξασφαλίζει για την εταιρεία με μικρό κόστος την 5ετή διάρκεια ζωής του μπόιλερ για περιπτώσεις υπερβολικής χρήσης ή πολύ αυξημένων αλάτων/θερμοκρασιών. Σε καμία περίπτωση απάτη, διαφημιστικό τρικ, ίσως. Δεν βλάπτει, και η τακτική αλλαγή του εναλλάξιμου ανοδίου είναι υπερεπαρκές σε θέμα καθοδικής προστασίας. Διαφωνώ. Aν ισχύει αυτό το κάνει χειρότερο.Σκεψου να αγοράσεις αυτοκίνητο και να σου πουν ότι στην μηχανή για πέντε χρόνια θα λειτουργούν και οι 4 κύλινδροι και υπαρχει εγγύηση για πέντε χρόνια μετά όμως μπορεί να λειτουργούν οι μισοί κύλινδροι και να σέρνεται το αμαξι και να πετάξεις και όλο το αυτοκίνητο οποτε δεν σου εγγυομαστε τιποτα. Συνεβη σε φίλο μου αυτό.Ζημια 3500 ευρώ σε vw polo καινούριο αυτοκινητο! Ήταν ελαττωματική η μηχανή και μόλις είχε λήξει και η εγγύηση. Θέλω να πω τα ανοδια είναι για να αλλάζονται.Αυτη είναι η φιλοσοφία τους.Το να βάζουν κάτι επιπλέον μόνο και μόνο για να αντέξει μέχρι την εγγύηση και μετά γεια σας μου φαίνεται απατεώνια. Sorry αλλά αυτό νιώθω εγώ.Και έτσι είναι δηλαδή μην είμαστε και παράλογοι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα