Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nobel classic 160/3τμ apollon κοστος 1.014ευρω. 

Violaris 160/2.5τμ navi κοστος 1.004ευρω.

Επισης δεν νομιζω να ξεχασατε το περιστατικο απο μελος μας με ελαττωματικους navi/φθηνες μονωσεις που μετα απο δικη μου παραινεση, του τ αλλαξαν ολα!!!  Το υπενθυμιζω γιατι τον πληρωσε,τα εσκασε καλα!!!

Με τον nobel classic δεν προβληματιζεσαι/παρακαλας!!!

Maurikycli εισαι ο ορισμος/επιτομη του ανυποστατου!!! 

• Like 1
  • Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, dimitris_st13 είπε

Εμένα από μεγάλο μαγαζί μου είπαν ότι πολύ συχνότερα προκύπτει θέμα με τον nobel classic από πελάτες παρά με τον aelios, δε ξέρω κατά πόσο εξηγείται αυτό εφόσον ισχύει. Ίσως απλά ήθελε να πλασάρει αυτόν ή να μη τον πουλάνε τόσο συχνά τον aelios.

Αυτος ο Γιωργος που κατασκευάζει τους "Αφροδιτη" που ανέφερα παραπάνω, που δεν εχει ιδέα απο ηλιακούς, και ειναι φασονας συμφωνα με τους φωστηρες-παντογνωστες-επι παντος επιστητου του Forum, απο χρονια μου εχει πει. "Ποτε Inox. Ανοίγουν"
Το ιδιο ακριβως μου εχει πει και ο κολλητος μου υδραυλικός.

Υ.γ Άλλος ενας "Αφροδιτη" 3ης ενεργειας με 3τμ επιλεκτικό, τοποθετηθηκε σε κοντινο μου σπιτι στον Πυργο της ηλειας, και μαλιστα δεν ηταν δικη μου προταση! Ηταν προταση του υδραυλικού, ως την καλυτερη επιλογη σημερα, ίσως ποιοτικότερος και απο τον Μαλτέζο.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Αυτος ο Γιωργος που κατασκευάζει τους "Αφροδιτη" που ανέφερα παραπάνω, που δεν εχει ιδέα απο ηλιακούς, και ειναι φασονας συμφωνα με τους φωστηρες-παντογνωστες-επι παντος επιστητου του Forum, απο χρονια μου εχει πει. "Ποτε Inox. Ανοίγουν"

Υ.γ Άλλος ενας "Αφροδιτη" 3ης ενεργειας με 3τμ επιλεκτικό, τοποθετηθηκε σε κοντινο μου σπιτι στον Πυργο της ηλειας, και μαλιστα δεν ηταν δικη μου προταση! Ηταν προταση του υδραυλικού, ως την καλυτερη επιλογη σημερα, ίσως ποιοτικότερος και απο τον Μαλτέζο.

Θέλει ο Γιώργος να έρθει να δει τον Μαλτέζο 200αρη inox στο πατρικό μου και να μας πει γιατί δεν έχει ανοίξει από το 1992 που έχει μπει;

Πόσο σίγουρος με τον εαυτό του είναι ότι ο οποιοσδήποτε "Αφροδίτη" του θα αντέξει 31+ χρόνια; Τα μισά έστω; Το ένα τρίτο ρε παιδί μου; Αν είναι τόσο σίγουρος όσο με το ότι "ποτέ inox. ανοίγουν"....από μακριά κι αγαπημένοι με το Γιώργο και τους "Αφροδίτη"!

Αν θες στείλε και τον κολλητό σου τον υδραυλικό μαζί, να έχουμε συνδυαστική άποψη και από τους δύο ειδήμονες για το θαύμα που έχει συντελεστεί.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreaspA είπε

Δεν θυμάμαι να έχω ειρωνευτεί το συγκεκριμένο, αλλά γιατί δεν πάει να γραφτεί κι αυτός στον ΕΒΗΕ να βουλώσει στόματα;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/6/2019 στις 4:58 ΜΜ, sphinxgr είπε

Έχω αυτό και είναι απόλυτα αξιόπιστο. Σύνδεση με utp και παίρνει ρεύμα από 230v αφού του βάλεις διακόπτη. 

Την έξοδο ρεύματος που έχει την κόβεις από εκεί που ξεκινάει για να μην έχεις κανένα ατύχημα 

US $3.95  6%OFF | AC 110-220V 10A Digital Temperature Controller Intelligent Thermostat -50~110C Cooling/Heating Control Regulator XH-W3001
https://s.click.aliexpress.com/e/cFu6EKbq

Βάζω και μια φωτο του πως μετράω τη θερμοκρασία του νερού του ηλιακού.

Για λόγους σύγκρισης ξεκίνησα τη μέρα μου με 30 βαθμούς στο δοχείο και τώρα (15.30) έχω 64 σε 4m2 και 200 Λίτρα στην Αττική

image.png.ce575f6a080c90547ebdf65b250b9624.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, andreaspA είπε

Ο Μαλτεζος εχει κρατησει ακομα την παλια ποιοτητα στο inox!  Ξερω ατομο που τον εχει βαλει σε εξοχικο εδω και 4 χρονια και εχει φαει πολυ ξυλο απο υπερθερμανσεις μεχρι που του τιναξε την φλαντζα και του ετρεχαν νερα!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Για λόγους σύγκρισης ξεκίνησα τη μέρα μου με 30 βαθμούς στο δοχείο και τώρα (15.30) έχω 64 σε 4m2 και 200 Λίτρα στην Αττική

Ψιλοκαλούτσικα είμαι τότε με τον σάπιο μη επιλεκτικό ηλιακό με 32 μόλις μοίρες πάνελς των 4μ2 να ζεσταίνει 160λίτρα

image.png.80ce8753fc75212a34f64ce24a2b5806.png

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, luminosa είπε

Καλησπέρα,

σε ανοξείδωτα μπόιλερς (μέσα και έξω) προσθέτουμε/αλλάζουμε αντιψυκτικό ή δεν χρειάζεται;

Ευχαριστώ

Τι σχέση έχει το ανοξείδωτο με το αντιψυκτικό; Εννοείται ότι χρειάζεται.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ψιλοκαλούτσικα είμαι τότε με τον σάπιο μη επιλεκτικό ηλιακό με 32 μόλις μοίρες πάνελς των 4μ2 να ζεσταίνει 160λίτρα

Στο είπα και στα δύσκολα. 

Μια χαρά είσαι!

Εμένα με την προβλεπόμενη κλίση πάτησε χτες τους 70

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Μια χαρά θέρμανε σήμερα. Μπορούσε μεν κ καλύτερα, αλλά απόλυτα ικανοποιητικό το βλέπω

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...