Maurikycli Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, hp8 είπε και πως θα τα ενώσουμε Μη μου πεις τουμποραμα και πολυστρωματικη Εγώ είμαι της εποχής του χαλκού 1600 - 1200 π.Χ. Λιγουρεύομαι τους εύκαμπτους ανοξείδωτους σωλήνες με έτοιμη μόνωση 13mm * Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από Maurikycli
hp8 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Maurikycli είπε Λιγουρεύομαι τους εύκαμπτους ανοξείδωτους σωλήνες με έτοιμη μόνωση 13mm Οκ Αλλα οι τριβές δεν ειναι ίδιες
Maurikycli Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, hp8 είπε Οκ Αλλα οι τριβές δεν ειναι ίδιες Δεκτόν αλλά με 3/4" δεν ρεφάρει;
hp8 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε Δεκτόν αλλά με 3/4" δεν ρεφάρει; 3/4" δεν θα το συνιστούσα ποτέ των ποτών (από ρετσίνα .......) φ22
Maurikycli Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, hp8 είπε 3/4" δεν θα το συνιστούσα ποτέ των ποτών (από ρετσίνα .......) φ22 αυτός;
hp8 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, Maurikycli είπε αυτός; δεν έχω άποψη - εμπειρία για σπιράλ σωλήνα μεγάλου μήκους σε τέτοια είδους χρήση - εγκαταστάσεις Οπότε δεν έχω προσωπική άποψη πέραν της χρήσης σε ηλιακό (τοπική σύνδεση πανελ μποιλερ) Φαντάζομαι για να πωλούνται θα έχουν ελεγχτεί για την χρήση τους από τους κατασκευαστές 1
mindreader Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Εχω τον προς εγκατασταση ηλιακο, στην εισοδο του σπιτιου....περιμενω να εχει καλο καιρο και να μπορει κι ο μαστορας να ερθει για την εγκατασταση. Ερχεται σημερα φιλος στο σπιτι, μου λεει '3ος ή 4ος'; Του λεω 'τι εννοεις;', και μου λεει 'ποιος ηλιακος στη σειρα, ειναι αυτος που βαζεις'! Του λεω ο πρωτος! Αλλα ετσι παει; Εχουν ολοι αλλαξει απο 2-3; Εγω θα ειμαι τυπικος σε θεμα συντηρησης, θα φερνω για αλλαγη στα ανοδια, θα το σκεπαζω και το καλοκαιρι, ελπιζω να βγαλει καμια 20ετια!
jokercell Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, μια ερώτηση γιατί έχω ανησυχήσει. Βάλαμε τον ηλιακό (Sonne 160Λ) πριν μια βδομάδα και σήμερα που τον τσέκαρα είδα διαρροή από εδώ: https://imgur.com/a/dIptn4E , δεν τον είχαμε χρησιμοποιήσει όλη μέρα γιατί λείπαμε. Αφού κάναμε μπάνιο σταμάτησε. Είναι φυσιολογικές αυτές οι διαρροές τις πρώτες μέρες ή φωνάζω υδραυλικό; Ευχαριστώ
Klausx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, jokercell είπε Καλησπέρα, μια ερώτηση γιατί έχω ανησυχήσει. Βάλαμε τον ηλιακό (Sonne 160Λ) πριν μια βδομάδα και σήμερα που τον τσέκαρα είδα διαρροή από εδώ: https://imgur.com/a/dIptn4E , δεν τον είχαμε χρησιμοποιήσει όλη μέρα γιατί λείπαμε. Αφού κάναμε μπάνιο σταμάτησε. Είναι φυσιολογικές αυτές οι διαρροές τις πρώτες μέρες ή φωνάζω υδραυλικό; Ευχαριστώ Πρέπει να γίνει έλεγχος να δεις αν χάνει από την φλάντζα ή αν πήρε νερό από την βροχή. Αν δεν είχε βρέξει τότε έχεις θέμα. 3
Maurikycli Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, jokercell είπε Καλησπέρα, μια ερώτηση γιατί έχω ανησυχήσει. Βάλαμε τον ηλιακό (Sonne 160Λ) πριν μια βδομάδα και σήμερα που τον τσέκαρα είδα διαρροή από εδώ: https://imgur.com/a/dIptn4E , δεν τον είχαμε χρησιμοποιήσει όλη μέρα γιατί λείπαμε. Αφού κάναμε μπάνιο σταμάτησε. Είναι φυσιολογικές αυτές οι διαρροές τις πρώτες μέρες ή φωνάζω υδραυλικό; Ευχαριστώ Ξαναδες αν τρέχει αν μένει αχρησιμοποίητος με ηλιοφάνεια δηλαδή όταν ανεβάζει πίεση και χωρίς να έχει βρέξει
jokercell Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μένω Ηράκλειο, έχουμε πολύ ήλιο την τελευταία βδομάδα και γενικά δεν έχει βρέξει καθόλου. Μπορεί να δικαιολογηθεί αυτή η διαρροή απλά αν μένει αχρησιμοποίητος μέχρι το απόγευμα;
Maurikycli Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Όχι, δεν δικαιολογείται. Ζήτησε να έρθει τεχνικός 2
kostasbm Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, jokercell είπε Μένω Ηράκλειο, έχουμε πολύ ήλιο την τελευταία βδομάδα και γενικά δεν έχει βρέξει καθόλου. Μπορεί να δικαιολογηθεί αυτή η διαρροή απλά αν μένει αχρησιμοποίητος μέχρι το απόγευμα; οχι διαρροή από εξαεριστικο το καταλαβαινω όχι από κει άνοιξε όμως το καπάκι να δεις και βγάλε φωτό 1
sargyrop81 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, kostasbm είπε άνοιξε όμως το καπάκι να δεις και βγάλε φωτό Με κλειστο διακοπτη απο τον πινακα! (Μοιαζει αυτονοητο, αλλα το επισημαινω γιατι ποτε δεν ξερεις) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα