tzotzo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 21 ώρες πριν, Maurikycli είπε ^ Τυπικά όχι Γενικά δώμα λέγεται η ταράτσα. για αυτο το διευκρινησα και ειπα δωμα ταρατσας. αρα αν σκιαζει το διπλανο κτηριο δεν υπαρχει δικαιωμα να υπερυψωσεις τον ηλιακο;
Maurikycli Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, tzotzo είπε για αυτο το διευκρινησα και ειπα δωμα ταρατσας. αρα αν σκιαζει το διπλανο κτηριο δεν υπαρχει δικαιωμα να υπερυψωσεις τον ηλιακο; Έτερον εκάτερον
apostolossmi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Για να ισχύει η εγγύηση σου ζητάνε να κάνεις κάθε 2 χρόνια σέρβις με κόστος απο 70-100 ευρω.
sonikk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 17 ώρες πριν, troi.g είπε Τα 50 τότε και τα 15 τώρα , αφορούν αποκλειστικά χάλκινο δοχείο, όπου όντως τα βγάζουν. Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα αυτά που ξέρω εγώ είναι 5 ανοξείδωτο και μέχρι 8 ο σιδερένιος. 8 o σιδερένιος και 5 το inox; Μήπως εννοείς το αντίθετο; Γιατί ο σιδερένιος είναι ότι χειρότερο ποιοτικά!!
andreaspA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, apostolossmi είπε Για να ισχύει η εγγύηση σου ζητάνε να κάνεις κάθε 2 χρόνια σέρβις με κόστος απο 70-100 ευρω. ρε παρτε τηλεφωνο τον Γιωργο που φτιαχνει τους Αφροδιτη. Ηλιακο του πατέρα του μου εβγαλε 25 χρονια. Ηρθε και μου εκανε σερβις σε αλλα 4 ηλιακά και του εδωσα 50€ Ουτε κολληματα και παπαριες με καθε χρονο και καθε δυο χρονια και μπουρδες. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος μαζι του. https://afroditisolar.gr/ Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από andreaspA
tzotzo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, andreaspA είπε ρε παρτε τηλεφωνο τον Γιωργο που φτιαχνει τους Αφροδιτη. Ηλιακο του πατέρα του μου εβγαλε 25 χρονια. Ηρθε και μου εκανε σερβις σε αλλα 4 κλιματιστικα και του εδωσα 50€ Ουτε κολληματα και παπαριες με καθε χρονο και καθε δυο χρονια και μπουρδες. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος μαζι του. https://afroditisolar.gr/ φασον ειναι και δεν δινουν εγγυηση 2 χρονια
acomaedo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 15 ώρες πριν, sonikk είπε 8 o σιδερένιος και 5 το inox; Μήπως εννοείς το αντίθετο; Γιατί ο σιδερένιος είναι ότι χειρότερο ποιοτικά!! Από πλευράς αντοχής σε διάβρωση ο χαλκός πράγματι αντέχει παραπάνω. Συνυπολογίζοντας το ότι είναι δοχεία πίεσης για συνήθεις χωρητικότητες (>250lt) εμαγιε dcp λαμαρίνα καλύτερη από ανοξείδωτο (που οι ραφες μπορεί να έχουν θέματα οξείδωσης). 1
troi.g Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 15 ώρες πριν, sonikk είπε 8 o σιδερένιος και 5 το inox; Μήπως εννοείς το αντίθετο; Γιατί ο σιδερένιος είναι ότι χειρότερο ποιοτικά!! Πρακτικά κι εγώ θεωρώ τον ανοξείδωτο τον καλύτερο, αλλά η κάθε εταιρεία δίνει ότι εγγύηση θέλει. Σχεδόν όλοι δίνουν 5 σε ανοξείδωτο και glass-γαλβανιζε , αλλά υπάρχει μια εταιρεία στο Ζεφύρι που δίνει 8 στον γαλβανιζε. 1 ώρα πριν, andreaspA είπε ρε παρτε τηλεφωνο τον Γιωργο που φτιαχνει τους Αφροδιτη. Ηλιακο του πατέρα του μου εβγαλε 25 χρονια. Ηρθε και μου εκανε σερβις σε αλλα 4 κλιματιστικα και του εδωσα 50€ Ουτε κολληματα και παπαριες με καθε χρονο και καθε δυο χρονια και μπουρδες. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος μαζι του. https://afroditisolar.gr/ Υδραυλικός είναι ή ψυκτικός; Χαχαχα. 1 1
andreaspA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tzotzo είπε φασον ειναι και δεν δινουν εγγυηση 2 χρονια ποιος ειναι φασον ? Οι "Αφροδιτη" ? Η μανα μου ψωνιζει Αφροδιτη απο τον πατερα του Γιωργου, απο το 1977. Ο Πατερας του εφερε τους ηλιακους στην Ελλαδα απο την Κυπρο. 10 χρονια εγγυηση δινει. Εχω ψωνισει 10 ηλιακους για εμενα στα χρονια που ζω και καταλαβαινω, και τον εχω στειλει και σε αλλους 10. 1 ώρα πριν, troi.g είπε Υδραυλικός είναι ή ψυκτικός; Χαχαχα. ο αρχαιοτερος κατασκευαστης ηλιακων στην Ελλαδα ειναι. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από andreaspA
sargyrop81 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Στις 7/1/2023 στις 1:51 ΜΜ, tzotzo είπε για αυτο το διευκρινησα και ειπα δωμα ταρατσας. αρα αν σκιαζει το διπλανο κτηριο δεν υπαρχει δικαιωμα να υπερυψωσεις τον ηλιακο; Αποληξη κλιμακοστασιου (στο δωμα, δηλαδη την ταρατσα) λεγεται αυτο που λες. Σιγουρη απαντηση θα σου δωσει η πολεοδομια/ΥΔΟΜ ή ενα τεχνικο γραφειο πολιτικων μηχανικων. Αν εχεις καποιο κοντα σου μπες και ρωτας τους, λογικα αν ειναι σωστοι θα σου πουν. 2
tzotzo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, andreaspA είπε ποιος ειναι φασον ? Οι "Αφροδιτη" ? Η μανα μου ψωνιζει Αφροδιτη απο τον πατερα του Γιωργου, απο το 1973. Ο Πατερας του εφερε τους ηλιακους στην Ελλαδα απο την Κυπρο. 10 χρονια εγγυηση δινει. Εχω ψωνισει 10 ηλιακους για εμενα στα χρονια που ζω και καταλαβαινω, και τον εχω στειλει και σε αλλους 10. ο αρχαιοτερος κατασκευαστης ηλιακων στην Ελλαδα ειναι. στο site τους δεν γραφουν πουθενα οτι ειναι κατασκευαστες μποιλερ και εγγυηση δίνουν απο 7 εως 20 ετη. Επισης λεει οτι ιδρυθηκαν το 1989. Ο Μαλτεζος λεει ιδρυθηκε το 77. Μην συνεχιζεις τα ιδια στοιχεια λενε αλλα. Τα ιδια ελεγε λιγο παραπανω ενας με τα skyland 1
andreaspA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, tzotzo είπε στο site τους δεν γραφουν πουθενα οτι ειναι κατασκευαστες μποιλερ και εγγυηση δίνουν απο 7 εως 20 ετη. Επισης λεει οτι ιδρυθηκαν το 1989. Ο Μαλτεζος λεει ιδρυθηκε το 77. Μην συνεχιζεις τα ιδια στοιχεια λενε αλλα. Τα ιδια ελεγε λιγο παραπανω ενας με τα skyland Τωρα εγω πρεπει να σου αποδειξω οτι ισχυει αυτο που λεω και οχι αυτο που νομιζεις εσυ ? Ο πρωτος ηλιακος που αγοραστηκε απο την οικογενεια μου απο τον πατερα του, ηταν το 1977. Οταν γεννήθηκα. Ειναι αυτος που ανεφερα σε αλλο thread οτι τον βρηκα να καθεται σαν βουνο απο σκουρια στην ταρατσα της παλιας μου πολυκατοικιας. Τωρα αν εφτιαξε το ονομα Αφροδιτη το 1989 δεν ξερω.... EDIT : Η βιοτεχνία ηλιακών συστημάτων ΑΦΡΟΔΙΤΗ ιδρύθηκε το 1989. Ο τομέας των ηλιακών συστημάτων δεν ήταν κάτι άγνωστο αφού ασχολούμασταν με το αντικείμενο από το 1977. Έχεις καποιο θεμα με την αναγνωση ? Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από andreaspA
tzotzo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, andreaspA είπε Τωρα εγω πρεπει να σου αποδειξω οτι ισχυει αυτο που λεω και οχι αυτο που νομιζεις εσυ ? Ο πρωτος ηλιακος που αγοραστηκε απο την οικογενεια μου απο τον πατερα του, ηταν το 1977. Οταν γεννήθηκα. Ειναι αυτος που ανεφερα σε αλλο thread οτι τον βρηκα να καθεται σαν βουνο απο σκουρια στην ταρατσα της παλιας μου πολυκατοικιας. Τωρα αν εφτιαξε το ονομα Αφροδιτη το 1989 δεν ξερω.... EDIT : Η βιοτεχνία ηλιακών συστημάτων ΑΦΡΟΔΙΤΗ ιδρύθηκε το 1989. Ο τομέας των ηλιακών συστημάτων δεν ήταν κάτι άγνωστο αφού ασχολούμασταν με το αντικείμενο από το 1977. Έχεις καποιο θεμα με την αναγνωση ? 1 ώρα πριν, andreaspA είπε ποιος ειναι φασον ? Οι "Αφροδιτη" ? Η μανα μου ψωνιζει Αφροδιτη απο τον πατερα του Γιωργου, απο το 1977. Ο Πατερας του εφερε τους ηλιακους στην Ελλαδα απο την Κυπρο. 10 χρονια εγγυηση δινει. Εχω ψωνισει 10 ηλιακους για εμενα στα χρονια που ζω και καταλαβαινω, και τον εχω στειλει και σε αλλους 10. ο αρχαιοτερος κατασκευαστης ηλιακων στην Ελλαδα ειναι. μονο και μονο οτι εκανες edit να αλλαξεις το ποστ σου, αρκει. Αλλο βιοτεχνια, αλλο βιομηχανια. Αλλο ασχολουμαι με το αντικειμενο αλλο κατασκευαζω ηλιακους. Άλλο το 73 αλλο το 77. Πάμε παρακατω. 😉 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα