Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sonikk είπε

Υπάρχουν και συλλέκτες τιτανίου επιλεκτικοί.Και οι σκέτοι επιλεκτικοί.Γιατι οι εταιρείες πουλάνε τους σκετους επιλεκτικους και όχι τους τιτανίου; Γιατί έχουν μείνει τόσο πίσω;

Άμα συνεχίσεις να ψάχνεις θα βρεις και απλούς με μαύρη βαφή!

• Thanks 1
  • Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Panos.Powers είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις έχει γίνει έλεγχος με υδραυλικό. Ας το αφήσουμε το θέμα. 

Πότε πρόλαβε;;;

Μεταμεσονύκτιος υδραυλικός;  Χαχαχα.

• Like 1
Δημοσ.

Διαβαζοντας ενα αρθρο για την επικειμενη επιδοτηση των ηλιακων εγραφε οτι θα γινει με οδηγο το αλλαζω συσκευη.

Θα αφορα ομως οσους εχουν ηλεκτρικο θερμοσιφωνα για να μπορεσουν να  βαλουν ηλιακο.

Απιστευτο δεν σας ακουγεται; Δηλαδη οσοι εχουν ηλιακο του 1985 ή του 90 θα μεινουν εκτος.Θα μεινουν με τα σαραβαλα που υπολειτουργουν  .Απατοι.

Φοβερο;

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, troi.g είπε

Πότε πρόλαβε;;;

Μεταμεσονύκτιος υδραυλικός;  Χαχαχα.

χαχα παλαιότερα αλλά ο φίλος έχει δίκιο δεν έχει νόημα να ρωτάω εδώ ty again

Δημοσ.

Mε τις εγγυήσεις στους ηλιακούς το έχει ψάξει κάποιος;Τί παίζει;

Ο Μαλτέζος πχ δίνει 10 χρόνια στον ανοξείδωτο,η sonne σε χάλκινο 15 χρόνια και άλλες εταιρείες στον ανοξείδωτο 15 χρόνια ή και πέντε χρόνια.

Παίρνω τηλέφωνο μια εταιρεία και ρωτάω για inox πόσα χρόνια δίνει και μου λέει ο υπεύθυνος 5 χρόνια.Γιατι όχι παραπάνω τον ρωτάω; Απαγορεύεται βάση νόμου μου απαντάει.

Τελικά τί ισχυει; Πώς γίνεται με το ίδιο υλικό στον ηλιακό να δίνουν διαφορετικές εγγυήσεις στα χρόνια; Ανεξελεγκτα  λειτουργούν;Όσα νομίζει ότι αντέχει της κάθε εταιρείας ο ηλιακός;

Στο inox άλλος 5 άλλος 10  άλλος 12 και άλλος 15!!!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sonikk είπε

Ο Μαλτέζος πχ δίνει 10 χρόνια στον ανοξείδωτο,η sonne σε χάλκινο 15 χρόνια και άλλες εταιρείες στον ανοξείδωτο 15 χρόνια ή και πέντε χρόνια.

Παίρνω τηλέφωνο μια εταιρεία και ρωτάω για inox πόσα χρόνια δίνει και μου λέει ο υπεύθυνος 5 χρόνια.Γιατι όχι παραπάνω τον ρωτάω; Απαγορεύεται βάση νόμου μου απαντάει.

Τελικά τί ισχυει; Πώς γίνεται με το ίδιο υλικό στον ηλιακό να δίνουν διαφορετικές εγγυήσεις στα χρόνια; Ανεξελεγκτα  λειτουργούν;Όσα νομίζει ότι αντέχει της κάθε εταιρείας ο ηλιακός;

Για τον σονε ξέρω ότι παλιά έδινε 50 χρόνια εγγύηση αλλά όντως βάσει ευρωπαϊκού νόμου, τους επιτρέπουν μέχρι 15.

• Thanks 1
Δημοσ.

8 λεπτά πριν, sonikk είπε

Κάποτε έδιναν και εφ'όρου ζωής αλλά δεν διευκρίνιζαν ποιού τη ζωή.

Πολλές εταιρίες από αυτές έχουν κλείσει οπότε πάει περίπατο η όποια εγγύηση

1 λεπτό πριν, troi.g είπε

Για τον σονε ξέρω ότι παλιά έδινε 50 χρόνια εγγύηση αλλά όντως βάσει ευρωπαϊκού νόμου, τους επιτρέπουν μέχρι 15.

δεν ήξερα ότι υπάρχει ευρωπαϊκός κόφτης

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, troi.g είπε

Η κάθε εταιρεία κάνει ότι γουστάρει μάλλον σε αυτό που την παίρνει ως κατασκευή.Σου λέει inox 15 χρόνια γιατί κατασκευαζω κάτι καλό.Αλλος 5 χρόνια σε inox γιατί το προϊόν μου είναι μέτριο και δεν ρισκάρω για παραπάνω.

Εγώ έτσι το καταλαβαίνω.

Τώρα ποιοι νόμοι και μπαρμπουτσαλα ένας θεός ξέρει.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, sonikk είπε

Η κάθε εταιρεία κάνει ότι γουστάρει μάλλον σε αυτό που την παίρνει ως κατασκευή.Σου λέει inox 15 χρόνια γιατί κατασκευαζω κάτι καλό.Αλλος 5 χρόνια σε inox γιατί το προϊόν μου είναι μέτριο και δεν ρισκάρω για παραπάνω.

Εγώ έτσι το καταλαβαίνω.

Τώρα ποιοι νόμοι και μπαρμπουτσαλα ένας θεός ξέρει.

Τα 50 τότε και τα 15 τώρα , αφορούν αποκλειστικά χάλκινο δοχείο, όπου όντως τα βγάζουν. Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα αυτά που ξέρω εγώ είναι 5 ανοξείδωτο και μέχρι 8 ο σιδερένιος.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...