πάνοσ2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Εμείς χρησιμοποιούσαμε λάστιχο 7/8 της ιντσας
Crus Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα! Έφαγε τα ψωμιά του ο ηλιακός μου και ψάχνω για αντικαταστατη. Ειδα λοιπόν στις προσφορές του κωτσοβολου αυτόν: https://basket.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/hliakoi-thermosifones/129615-calpak-gigaxs-160/2.6-trien Επειδή θα είναι η πρώτη φορά που αγοράζω ηλιακό με γυάλινο δοχείο και το ψιλό φοβάμαι για αντοχή στον χρόνο σε σχέση με τον χαλκό η το innox ποια είναι η άποψη σας; Επίσης γενικά επειδή διαβάζω και καλά και κακά σχόλια για τους calpak, τελικά τα προϊόντα τους είναι ποιοτικά η για τα λεφτά που δίνεις δεν αξίζουν; Θέλω να δώσω μέχρι 800 ευρώ, ενώ τώρα το δοχείο σε αυτόν που είχα ήταν 150αρι. Στο σπίτι είμαστε 3 άτομα, Αθήνα, νότια προάστια. Ευχαριστώ
asterix2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, Crus είπε Καλησπέρα! Έφαγε τα ψωμιά του ο ηλιακός μου και ψάχνω για αντικαταστατη. Ειδα λοιπόν στις προσφορές του κωτσοβολου αυτόν: https://basket.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/hliakoi-thermosifones/129615-calpak-gigaxs-160/2.6-trien Επειδή θα είναι η πρώτη φορά που αγοράζω ηλιακό με γυάλινο δοχείο και το ψιλό φοβάμαι για αντοχή στον χρόνο σε σχέση με τον χαλκό η το innox ποια είναι η άποψη σας; Επίσης γενικά επειδή διαβάζω και καλά και κακά σχόλια για τους calpak, τελικά τα προϊόντα τους είναι ποιοτικά η για τα λεφτά που δίνεις δεν αξίζουν; Θέλω να δώσω μέχρι 800 ευρώ, ενώ τώρα το δοχείο σε αυτόν που είχα ήταν 150αρι. Στο σπίτι είμαστε 3 άτομα, Αθήνα, νότια προάστια. Ευχαριστώ Βγάζει προσφορά την Παρασκευή η ίδια η εταιρεία.. Όντως για τα καζάνια της δεν ξέρω αν αξίζει, και δεν ξέρω και οι τιμές πόσο υψηλές είναι. 1
Crus Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 12 χρόνια εγγύηση δίνουν, τι διαολο δεν είναι καλή κατασκευή;
πάνοσ2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Crus είπε 12 χρόνια εγγύηση δίνουν, τι διαολο δεν είναι καλή κατασκευή; Τι προϋποθέσεις ισχύουν για να έχετε αυτή την εγγύηση να ψάξετε. Πολλοί υπόσχονται μεγάλες εγγυήσεις αλλά θέτουν υπερβολικούς όρους σε θέματα κόστους. 2
Gadwin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Παίδες και εγώ δεν έχω βρει άκρη και ψάχνω να αγοράσω μεγάλο ηλιακό... 300 λίτρα. Ο κωτσόβολος όπως λέτε έχει προσφορά τώρα τους Calpak. Αξίζει όμως; και σε Nobel τα ίδια λεφτα μου βγαίνει (Nobel Classic) που άκουσα καλά λόγια και με πιο μεγάλο συλλέκτη. Να τον πάρω τον ρημάδι τον καλπακ τελικά; 12 χρόνια εγγύηση και διάβασα τους όρους που φαινονται λογικοι νομίζω. 1
26ska Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Gadwin είπε Παίδες και εγώ δεν έχω βρει άκρη και ψάχνω να αγοράσω μεγάλο ηλιακό... 300 λίτρα. Ο κωτσόβολος όπως λέτε έχει προσφορά τώρα τους Calpak. Αξίζει όμως; και σε Nobel τα ίδια λεφτα μου βγαίνει (Nobel Classic) που άκουσα καλά λόγια και με πιο μεγάλο συλλέκτη. Να τον πάρω τον ρημάδι τον καλπακ τελικά; 12 χρόνια εγγύηση και διάβασα τους όρους που φαινονται λογικοι νομίζω. Όλοι λένε ότι οι calpak είναι υπερτιμημενοι,αν είναι σε καλή τιμή,λογικά αξίζει. 2
πάνοσ2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, Gadwin είπε Παίδες και εγώ δεν έχω βρει άκρη και ψάχνω να αγοράσω μεγάλο ηλιακό... 300 λίτρα. Ο κωτσόβολος όπως λέτε έχει προσφορά τώρα τους Calpak. Αξίζει όμως; και σε Nobel τα ίδια λεφτα μου βγαίνει (Nobel Classic) που άκουσα καλά λόγια και με πιο μεγάλο συλλέκτη. Να τον πάρω τον ρημάδι τον καλπακ τελικά; 12 χρόνια εγγύηση και διάβασα τους όρους που φαινονται λογικοι νομίζω. Πόσα άτομα είστε? Με βάση τα άτομα θα υπολογίσουμε τον ηλιακό, διότι αν δεν καταναλώνεται όλο το νερό ο ηλιακός φθείρεται 1
Gadwin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Έχεις δίκιο. Εγώ το θέλω για από 5-8 άτομα. Αλλά πραγματικά με τόσες επιλογές χάνεις τη μπάλα. 1
πάνοσ2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Καλές τιμές είναι. Ο ΜΑΛΤΕΖΟΣ πουλάει το ανοξείδωτο λίγο πιο ακριβά.
gousias Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Τελικά επειδή μπερδεύει πολύ η περιγραφή του εκάστοτε κατασκευαστή (για κάποιον με πενιχρές γνώσεις επί του θέματος), προσφέροντας πληροφόρηση που ενδεχομένως δεν καταλήγει κάπου, υπάρχει πρόθεση από κάποιον να βοηθήσει δίνοντας 2-3 μοντέλα τα οποία θεωρεί καλύτερα, στα 160lt χωρίς να απαιτείται συνδεσιμότητα trien;
gia_nnis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 25/11/2019 στις 2:10 ΜΜ, Crus είπε Καλησπέρα! Έφαγε τα ψωμιά του ο ηλιακός μου και ψάχνω για αντικαταστατη. Ειδα λοιπόν στις προσφορές του κωτσοβολου αυτόν: https://basket.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/hliakoi-thermosifones/129615-calpak-gigaxs-160/2.6-trien Επειδή θα είναι η πρώτη φορά που αγοράζω ηλιακό με γυάλινο δοχείο και το ψιλό φοβάμαι για αντοχή στον χρόνο σε σχέση με τον χαλκό η το innox ποια είναι η άποψη σας; Επίσης γενικά επειδή διαβάζω και καλά και κακά σχόλια για τους calpak, τελικά τα προϊόντα τους είναι ποιοτικά η για τα λεφτά που δίνεις δεν αξίζουν; Θέλω να δώσω μέχρι 800 ευρώ, ενώ τώρα το δοχείο σε αυτόν που είχα ήταν 150αρι. Στο σπίτι είμαστε 3 άτομα, Αθήνα, νότια προάστια. Ευχαριστώ Στα 820ε παιρνεις 200λ 4τμ brand με καλους συλλεκτες(αξιοπιστια-αποδοση) και θα εισαι αρχοντας σε σχεση με αυτον που κοιτας!!! Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από gia_nnis 1
ma3stros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, gia_nnis είπε Στα 820ε παιρνεις 200λ 4τμ brand με καλους συλλεκτες(αξιοπιστια-αποδοση) και θα εισαι αρχοντας σε σχεση με αυτον που κοιτας!!! Ενα λινκ παρακαλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα