takis1964 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Pavlos52 είπε Μεγάλη διαφορά εννοείται την οικονομική; Τους απλους επιλεκτικους λεω ,σαν συλλεκτες μεμονωμενα ομως Συνηθως ομως πανε με καλυτερα μποιλερ και ακριβοτερα Αναλογα την μαρκα 1
Specs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Που μπορει να δει καποιος ολες αυτες τις διαπιστωσεις περι αξιοπιστιας κλπ Εχω φιλο που θα αγορασει και το ψαχνει, ασχετος με υπολογιστες ομως. Να δω εγω τι παιζει , να του το μεταφερω. Γιατι κινειται απο το φτηνοτερο μεχρι 1500ε σε χαλκινο μποιλερ, αναλογως τι διαφημισεις του βγαινουν στο facebook. Για δωστε λινκς ...
Maurikycli Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Ας μπει σε σκρουτζ και μπεστ πράις (λιγότερο) και να κοιτάζει κριτικές. Αλλά δεν νομίζω ότι ειναι όλες αντικειμενικές
Pavlos52 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, takis1964 είπε Τους απλους επιλεκτικους λεω ,σαν συλλεκτες μεμονωμενα ομως Συνηθως ομως πανε με καλυτερα μποιλερ και ακριβοτερα Αναλογα την μαρκα Του Βιολαρη θεωρουνται καλα; Ή θα εχω φοβερους συλλεκτες με ενα κατω του μετριου μποιλερ;
jaguar13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Άμα κοιτάει και για χάλκινο σε δει της sonne 2
Specs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Maurikycli είπε Ας μπει σε σκρουτζ και μπεστ πράις (λιγότερο) και να κοιτάζει κριτικές. Εγω θα μπω, αλλα κρυβει παγιδες η Μεσογειος, ωπα, οι κριτικες εννοω!
takis1964 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 51 λεπτά πριν, Pavlos52 είπε Του Βιολαρη θεωρουνται καλα; Ή θα εχω φοβερους συλλεκτες με ενα κατω του μετριου μποιλερ; εγω για βιολαρη ξεκινησα και κατεληξα σε Νομπελ κλασικ ,εκτος του ονοματος της νομπελ ειδα απο κοντα του βιολαρη και δεν μου γεμισε το ματι ο χρονος θα δειξη κ η αποδοση του τον χειμωνα 1
Pavlos52 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Διαβάζω πολύ καλά σχόλια γι' αυτούς. Έχει κανείς άποψη;
sonikk Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Συνήθως πόσα χρήμα δίνετε για ενα απλο service ηλιακου θερμοσιφωνα; Από πού ψαχνετε για προσφορες;Εγω βρηκα δυο προσφορες απο δυο διαφορετικες εταιρειες στα 30 ευρω.Δεν ξερω αν επιτρεπεται εδω να πω τις εταιρειες.
lalalaxi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, sonikk είπε Συνήθως πόσα χρήμα δίνετε για ενα απλο service ηλιακου θερμοσιφωνα; Από πού ψαχνετε για προσφορες;Εγω βρηκα δυο προσφορες απο δυο διαφορετικες εταιρειες στα 30 ευρω.Δεν ξερω αν επιτρεπεται εδω να πω τις εταιρειες. Εγω εκανα πρόσφατα σερβις στον ηλιακό μόνος μου και μπορώ να σου πω τιμές των υλικών και μετα εσυ πες μου αν αυτος με τα 30 ευρω θα σου κάνει σερβις... Ανόδιο μαγνησίου κάνει 10 ευρώ Μια συσκευασία προπυλενογλυκόλη 10 ευρώ Φλάντζα 2 ευρώ Βαλβίδα ασφαλείας watts 8 bar 6 ευρώ Βαλβίδα ασφαλείας ηλιακού(αυτή στο πάνω μέρος) 3 ευρώ Σύνολο μόνο τα υλικά 31 ευρώ.... Οπότε αν ειναι να δόσεις 30 ευρω ολα μαζί αστο καλύτερα έτσι μην ασχολείσαι.... Αν θες να γίνει σωστό σερβις πρέπει να το πληρώσεις... 1 1
geodimis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, lalalaxi είπε Φλάντζα 2 ευρώ Βαλβίδα ασφαλείας watts 8 bar 6 ευρώ Βαλβίδα ασφαλείας ηλιακού(αυτή στο πάνω μέρος) 3 ευρώ Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! Τα παραπάνω κάθε ποτέ συστήνεται να αλλάζονται;
sonikk Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, lalalaxi είπε Εγω εκανα πρόσφατα σερβις στον ηλιακό μόνος μου και μπορώ να σου πω τιμές των υλικών και μετα εσυ πες μου αν αυτος με τα 30 ευρω θα σου κάνει σερβις... Ανόδιο μαγνησίου κάνει 10 ευρώ Μια συσκευασία προπυλενογλυκόλη 10 ευρώ Φλάντζα 2 ευρώ Βαλβίδα ασφαλείας watts 8 bar 6 ευρώ Βαλβίδα ασφαλείας ηλιακού(αυτή στο πάνω μέρος) 3 ευρώ Σύνολο μόνο τα υλικά 31 ευρώ.... Οπότε αν ειναι να δόσεις 30 ευρω ολα μαζί αστο καλύτερα έτσι μην ασχολείσαι.... Αν θες να γίνει σωστό σερβις πρέπει να το πληρώσεις... Αυτα τα 9 ευρω για βαλβιδες ασφαλεια ειναι περιττο εξοδο εκτος και αν εχεις καποιον ηλιακο ανω της 20ετιας. Ετσι και αλλιως δεν εχω δει να αλλαζει ποτε καποιος μαστορας βαλβιδες.Αν διαβασεις και το τι προσφερει η καθε εταιρεια δεν το αναφερει ποτε αυτο.Αλλαζονται μονο αν εχουν θεμα. Το πραγματικο σου κοστος ειναι 17 ευρω.Γιατι το αντιψυκτικο αποκλειεται να το εβαλες ολο,απλα συμπληρωσες.Εκτος και εαν εξατμιστηκε ολο! Εγω τα τελευταια 10 χρονια μεχρι και περυσι εδινα 25 ευρω σε εταιρεια και αλλαζαν ανοδιο,φλαντζα,συμπληρωση υγρου καθαρισμος αντιστασης,αλατα. Δυστυχως τα αφεντικα πηραν συνταξη και την εκλεισαν. 2
Ringo106 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Pavlos52 είπε Διαβάζω πολύ καλά σχόλια γι' αυτούς. Έχει κανείς άποψη; Ολο το Μενίδι , Λίοσια είναι γεμάτο από αυτούς . Τίμιο Ελληνικό εργοστάσιο , χωρίς πολλά κονέ με μεσάζοντες . Για αυτά που θα πληρώσεις , δεν χάνεις σε σχέση απόδοσης τιμής . Αν θές κατι καλύτερο Sonne θα πρότεινα κι εγώ . 2
lalalaxi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, sonikk είπε Αυτα τα 9 ευρω για βαλβιδες ασφαλεια ειναι περιττο εξοδο εκτος και αν εχεις καποιον ηλιακο ανω της 20ετιας. Ετσι και αλλιως δεν εχω δει να αλλαζει ποτε καποιος μαστορας βαλβιδες.Αν διαβασεις και το τι προσφερει η καθε εταιρεια δεν το αναφερει ποτε αυτο.Αλλαζονται μονο αν εχουν θεμα. Το πραγματικο σου κοστος ειναι 17 ευρω.Γιατι το αντιψυκτικο αποκλειεται να το εβαλες ολο,απλα συμπληρωσες.Εκτος και εαν εξατμιστηκε ολο! Εγω τα τελευταια 10 χρονια μεχρι και περυσι εδινα 25 ευρω σε εταιρεια και αλλαζαν ανοδιο,φλαντζα,συμπληρωση υγρου καθαρισμος αντιστασης,αλατα. Δυστυχως τα αφεντικα πηραν συνταξη και την εκλεισαν. Φιλε σου έκαναν ελλιπές σέρβις και σε έμαθαν ανοησίες.. Δεν συμπληρώνουμε απλά υγρά... αδειάζουμε και ξεπλένουμε όλο το σύστημα του συλλέκτη για να φύγει ολη η βρωμιά απο την ηλεκτρόλυση οπότε βάζουμε και ολόκληρη συσκευασία προπυλενογλυκόλη και όχι αντιψυκτικό υπάρχει λόγος.. Οι βαλβίδες πρέπει να αλλάζονται σε κάθε σέρβις για έχουν διάρκεια ζωής δεν ειναι για πάντα.. όπως χρειάζεται και ξεχωριστή ανεπίστροφη.. Αυτό είναι το σωστό αλλάζεις τα πάντα... σιγα το ποσό 30 ευρώ στα 2-3 χρόνια.... 1
sonikk Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Για προπυλενογλυκόλη συμφωνω. Για βαλβιδες δεν εχω ακουσει κανενα μαστορα να τις αλλαζει ανευ λογου. Δεν αναφερεται σαν παροχη σε καμια εταιρια για σερβις ηλιακου.Αν ηταν δεν θα το ελεγαν;Κοροιδα ειναι να χανουν πελατεια; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα