Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 30/10/2022 στις 12:17 ΜΜ, Pavlos52 είπε

Μηπως γνωριζει καποιος τις διαφορες του συλλεκτη Navi με τους κλασικους που εχει ο Βιολαρης; Δεν γνωριζω αν κατασκευαζονται και οι δυο απο τον Δημα.

Μπορει να απαντησει καποιος παρακαλω;

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, predator77 είπε

Ο σοννε έχει τρύπες στον καθρέφτη του για να φεύγει η υγρασία έχει παρατηρηθεί κ σε αλλούς καθρέφτες αυτό που λες κ η λύση είναι τρύπες πάνω στο κασωμα του καθρέφτη σε οποίους δεν έχουν. Το θέμα είναι ότι περισσότερο αλλάζω μαλτεζο κ Νόμπελ πάρα σοννε κ πραγματικά είναι πολύ πιο ποιοτικός ηλιακός κ πιο προσεγμενος  απ όλες τις αποψεις. 

Ναι αλλα δεν μπορει να παιρνει καποιος εναν no name/χαμηλοτερης τιμης και τουλαχιστον για αρχη να μην παρουσιαζει κανενα κακο δειγμα με την υγρασια των συλλεκτων και ο αλλος που εχει την ψυχολογια οτι εσκασε παραπανω για να παρει brand να βλεπει αμεσα τετοια προβληματα..! Εσυ αυτο πως το βλεπεις???  Εχω δει σε καινουργιο sonne μετα απο υγρασια για να  επιλυσουν το προβλημα να του εχουν κανει τρυπες με τρυπανι!!!  Αυτα ειναι σοβαρα πραγματα?  Οσο για τα μποιλερ της sonne ΝΑΙ  δεν εχω ακουσει/δει προβληματα με την αξιοπιστια τους!!!  Να τα λεμε ολα..!!!

Με τον classic επενδυεις στο συλλεκτη ενω η ποιοτητα του μποιλερ ειναι σε καλο level! Επισης μεσα θα βρεις ανοξείδωτους σωληνες/σπιραλ, καλη μονωση UV που κραταει για χρονια οπως και ποιοτικο αντιψυκτικο!

Στους sonne δεν βλεπω κατι στανταρ που σημαινει οτι αυτα ο πελατης τα πληρωνει παραπανω και αυτα οποιος γνωριζει τα ζητησει..  Μιλαω για σωληνες-μονωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Pavlos52 είπε

Μπορει να απαντησει καποιος παρακαλω;

Βεβαια! Δεν υπαρχουν μυστικα.. Τα μυστικα ειναι για τους μικρους ανθρωπους!

Εδω τυπου navi πρεσαριστο ενιαιο κασωμα:

Και δω ο απλος σε μια "καλη" ποιοτητα:

Και δω οι navi του violari

Κανεις κλικ στο εικονιδιο με το ελικοπτερο..

Επεξ/σία από PLACEBO_89
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Βεβαια! Δεν υπαρχουν μυστικα.. Τα μυστικα ειναι για τους μικρους ανθρωπους!

Εδω τυπου navi πρεσαριστο ενιαιο κασωμα:

Και δω ο απλος σε μια "καλη" ποιοτητα:

Και δω οι navi του violari

Κανεις κλικ στο εικονιδιο με το ελικοπτερο..

Θεωρειτε πως αξιζει να δωσω κατι παραπανω για τους navi;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Ναι αλλα δεν μπορει να παιρνει καποιος εναν no name/χαμηλοτερης τιμης και τουλαχιστον για αρχη να μην παρουσιαζει κανενα κακο δειγμα με την υγρασια των συλλεκτων και ο αλλος που εχει την ψυχολογια οτι εσκασε παραπανω για να παρει brand να βλεπει αμεσα τετοια προβληματα..! Εσυ αυτο πως το βλεπεις???  Εχω δει σε καινουργιο sonne μετα απο υγρασια για να  επιλυσουν το προβλημα να του εχουν κανει τρυπες με τρυπανι!!!  Αυτα ειναι σοβαρα πραγματα?  Οσο για τα μποιλερ της sonne ΝΑΙ  δεν εχω ακουσει/δει προβληματα με την αξιοπιστια τους!!!  Να τα λεμε ολα..!!!

Με τον classic επενδυεις στο συλλεκτη ενω η ποιοτητα του μποιλερ ειναι σε καλο level! Επισης μεσα θα βρεις ανοξείδωτους σωληνες/σπιραλ, καλη μονωση UV που κραταει για χρονια οπως και ποιοτικο αντιψυκτικο!

Στους sonne δεν βλεπω κατι στανταρ που σημαινει οτι αυτα ο πελατης τα πληρωνει παραπανω και αυτα οποιος γνωριζει τα ζητησει..  Μιλαω για σωληνες-μονωση.

Αυτο με τους καθρεφτες τουλαχιστον επειδη μου εχει συμβει αρκετες φορες η εταιρεια τους αντικατεστησε,δεν θεωρω οτι αυτο ειναι προβλημα γενικα παιζει ρολο παντα η θεση του ηλιακου αν τις περισσοτερες ωρες της ημερας ειναι εκτος ηλιου λογο του οτι ο γειτονας εχει λευκες(δεντρα) απεναντι δεν φταιει ο καθρεφτης που θα μαζεψει υγρασια τον χειμωνα.

ο σοννε εχει τα παντα μεσα μονωσεις,σωληνες(για τους καθρεφτες)κ υγρο πολυπρογλυκολης κ τα ασφαλιστικα φυσικα κ οι καινουριες βασεις ειναι ολα τα λεφτα στιβαρες, χωρια οτι στηνεται σε λιγοτερο απο μια ωρα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, takis1964 είπε

Ναι ,εχουν καλυτερη αποδοση και οχι μεγαλη διαφορα απο τους απλους 

Μεγάλη διαφορά εννοείται την οικονομική;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, predator77 είπε

Αυτο με τους καθρεφτες τουλαχιστον επειδη μου εχει συμβει αρκετες φορες η εταιρεια τους αντικατεστησε,δεν θεωρω οτι αυτο ειναι προβλημα γενικα παιζει ρολο παντα η θεση του ηλιακου αν τις περισσοτερες ωρες της ημερας ειναι εκτος ηλιου λογο του οτι ο γειτονας εχει λευκες(δεντρα) απεναντι δεν φταιει ο καθρεφτης που θα μαζεψει υγρασια τον χειμωνα.

ο σοννε εχει τα παντα μεσα μονωσεις,σωληνες(για τους καθρεφτες)κ υγρο πολυπρογλυκολης κ τα ασφαλιστικα φυσικα κ οι καινουριες βασεις ειναι ολα τα λεφτα στιβαρες, χωρια οτι στηνεται σε λιγοτερο απο μια ωρα.

Σεβαστο αφου προσωπικα εγω ποτε δεν μπηκα στην διαδικασια να δω πως το αντιμετωπιζει η sonne ουτε εχω ακουσει κατι αρνητικο απο πελατη της!

ο σοννε εχει τα παντα μεσα μονωσεις,σωληνες(για τους καθρεφτες

Απλα επειδη εχω δει σε καινουργιους ηλιακους τοποθετημενους να εχουν την φθηνη μονωση..!  Μπορει να καβατζωνουν τα μαστορια τις καλες και να βαζουν τις φθηνες.. Μπορει και η ιδια η εταιρια να κανει τα δικα της.. Σεναρια λεω..  

15 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Ούτε μέτοχος στην νόμπελ να ήταν!

Τι να κανουμε αφου μεχρι στιγμης βγαζει τους πιο αξιοπιστους συλλεκτες(apollon)

Βλεπεις στο λινκ χαλκινο του violari απο μελος μας με κοστος 1500ευρω εκτος απο προβληματικους navi.. εχει και φθηνες μονωσεις.. οπως θα επρεπε να συνοδευεται σε αυτη την κατηγορια και απο περιβλημα inox!!!

3 χρονια πισω που οι τιμες ηταν νορμαλ εβρισκες τον classic 160/2.5-3.0τμ απο 680-750ευρω και εχει ολο το πακετο σε ποιοτητα!!!  Εκει να δεις τι μετοχος ημουν!!!

ΥΓ. Ο Ελληνας ετσι ειναι του δινεις το χερι σου για βοηθεια και αυτος στο κοβει απο τον ωμο!!!

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

ΥΓ. Ο Ελληνας ετσι ειναι του δινεις το χερι σου για βοηθεια και αυτος στο κοβει απο τον ωμο!!!

Ναι , μεγάλη θυσία, να δεις πως κόπηκε η ζωή των ανθρώπων με τη μεταφορά της παραγωγής στη βουλγαρία!

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Pavlos52 είπε

Θεωρειτε πως αξιζει να δωσω κατι παραπανω για τους navi;

Εγω δεν θα πω navi/apollon αλλα τεχνικα οπως τον λενε πρεσαριστο ενιαιο κασωμα.. πως ναι για θεμα περισσοτερο αξιοπιστιας.. Για να συνεχισεις  απροβληματιστα το 2ο μποιλερ!!! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε

Εγω δεν θα πω navi/apollon αλλα τεχνικα οπως τον λενε πρεσαριστο ενιαιο κασωμα.. πως ναι για θεμα περισσοτερο αξιοπιστιας.. Για να συνεχισεις  απροβληματιστα το 2ο μποιλερ!!! 

Ποιό δεύτερο μποϊλερ εννοείτε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...