Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/10/2022 στις 6:48 ΜΜ, hp8 είπε

δοκίμασε αλουμινίου Αν όμως είναι εύκολο άλλαξε την μόνωση και πέρασε την όπως προβλέπεται

Και πως ακριβώς προβλέπεται;

Εμένα είναι έτσι:

IMG_19750124_134439 -.jpg

Επεξ/σία από Aurumnus
  • Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aurumnus είπε

Και πως ακριβώς προβλέπεται;

Εμένα είναι έτσι:

IMG_19750124_134439 -.jpg

Μι εικόνα 1000 λέξεις Μια χαρά είσαι πιο είναι το πρόβλημα σου Μπορείς να αντικαταστήσεις την συσφίξεως με αλουμινίου

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Antman είπε

Τελικά ήρθαν σήμερα 2 μαστορια κ έβγαλαν εντελώς τν τάπα....και εκεί ξεκίνησε η διαφωνία....θα έπρεπε να πετάει το νερό σαν συντριβάνι....αλλά η δν έβγαζε καθόλου η δακρύζε ελάχιστα....ο ένας ελέγε έχει τρυπήσει ο άλλος έλεγε όχι....Πήραν άλλη ασφάλεια - τάπα κ έβαλαν....Ανέβηκα πριν λίγο να δω....και πάλι δακρύζει...Η τν αλλάζω να τελειώνω η τν αφήνω μέχρι να αρχίσει να τρέχει πολύ....Τι λέτε;

Τα πραγματα ειναι απλά.. Δακρυζει απο το ασφαλιστικο ή απο κατω..???

Εκει που σιγουρα θα δεις το προβλημα ειναι στην εκτονωση! Οταν το νερο το μεσημερι θα καιει και τον χτυπαει ο ηλιος πηγαινε να δεις απο που σταζει.

Αν ειναι ''ευαλωτο'' γενικα να σταζει συνεχεια απο το ασφαλιστικο απλα περαστικα!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, hp8 είπε

Μι εικόνα 1000 λέξεις Μια χαρά είσαι πιο είναι το πρόβλημα σου Μπορείς να αντικαταστήσεις την συσφίξεως με αλουμινίου

Κανένα πρόβλημα.

Απλά με προβλημάτισε που είπες στον άλλο συμφορουμίτη «πέρασε την όπως προβλέπεται».
Είχα την εντύπωση ότι ένας είναι ο τρόπος για να βάλεις την μόνωση και ότι όλοι έτσι την βάζουν.

Επεξ/σία από Aurumnus
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Aurumnus είπε

Είχα την εντύπωση ότι ένας είναι ο τρόπος για να βάλεις την μόνωση και ότι όλοι έτσι την βάζουν.

Μπορεί και όχι Υπάρχουν και αυτοί που δεν λύνουν την σωλήνα για να την περάσουν αλλά την σκίζουν με την  φαλτσέτα και την τυλίγουν με ταινία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, hp8 είπε

Μπορεί και όχι Υπάρχουν και αυτοί που δεν λύνουν την σωλήνα για να την περάσουν αλλά την σκίζουν με την  φαλτσέτα και την τυλίγουν με ταινία

Δεν είναι λάθος αλλά θεωρητικά θέλει κόλλα και ταινία στις ενώσεις.

Για να μονωσουμε εξαρτήματα πάντως λογικά κάτι σε ρόλο θα κάνει αλλά δεν έχω βρει

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Δεν είναι λάθος

αν ήταν σωστό θα την πωλούσαν και  σκισμένη

2 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Για να μονωσουμε εξαρτήματα πάντως λογικά κάτι σε ρόλο θα κάνει αλλά δεν έχω βρει

και εγώ για να μονώσω το κολεκτερ και τις βάνες την έσκισα και με βενζινοκολα έκανα δουλειά

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostaskontis είπε

πουλανε ναι αλλα εχει γυρω στα 4 ευρω το μετρο οποτε δεν νομιζω πως θα αγορασει καποιος......

για επιδιορθωση παντως σιγουρα βολευει 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε

Δεν είναι λάθος αλλά θεωρητικά θέλει κόλλα και ταινία στις ενώσεις.

6 ώρες πριν, hp8 είπε

και εγώ για να μονώσω το κολεκτερ και τις βάνες την έσκισα και με βενζινοκολα έκανα δουλειά

Πρέπει οποσδήποτε να μπει και βενζινόκολλα;
Μιλάμε τώρα για αρκετά μέτρα σκισμένης Isopipe κολλημένης με βενζινόκολλα.

Σκεφτόμουν στο κομμάτι του σωλήνα που είναι στο διάδρομο της πολυκατοικίας (5 μέτρα) και δεν έβαλε ο υδραυλικός Isopipe, να περάσω εγώ σκίζοντας την και κολλώντας την με ταινία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Πρέπει οποσδήποτε να μπει και βενζινόκολλα;
Μιλάμε τώρα για αρκετά μέτρα σκισμένης Isopipe κολλημένης με βενζινόκολλα.

Σκεφτόμουν στο κομμάτι του σωλήνα που είναι στο διάδρομο της πολυκατοικίας (5 μέτρα) και δεν έβαλε ο υδραυλικός Isopipe, να περάσω εγώ σκίζοντας την και κολλώντας την με ταινία.

η βενζινοκολλα έκανε καλή δουλειά αλλά έχει και φασαρία Πρέπει να περάσεις και τις δυο πλευρές να αφήσεις λίγη ώρα και μετά να ενώσεις Βάλε την έτοιμη Έχει το λερου Δες την διατομή και πέρνα το κόστος στα κοινόχρηστα

Επεξ/σία από hp8
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, hp8 είπε

η βενζινοκολλα έκανε καλή δουλειά αλλά έχει και φασαρία Πρέπει να περάσεις και τις δυο πλευρές να αφήσεις λίγη ώρα και μετά να ενώσεις
Βάλε την έτοιμη Έχει το λερου
Δες την διατομή και πέρνα το κόστος στα κοινόχρηστα

Αν εννοείς έτοιμη σωλήνα με μόνωση, στην περίπτωση μου έχει γίνει ήδη η εγκατάσταση και λειτουργεί ο ηλιακός, οπότε η μόνη λύση που ξέρω, για το κομμάτι σωληνώσεων που αναφέρω, είναι με Isopipe σκισμένο στη μέση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι το έχετε κάνει πράξη, που να σκάψω την μόνωση για να βάλω τον αισθητήρα;
Κάπου συγκεκριμένα ή δεν έχει και πολύ σημασία και σκάβω όπου να'ναι;

Επίσης, αυτή η τρύπα με το λάστιχο τριγύρω (πράσινος κύκλος) τι εξυπηρετεί;

1399246331_IMG_19750125_150724-.jpg.731fbf9e247c4fb7bca24b307f7d5d93.jpg

Πήρα στις 19:00 και μία πολύ πρόχειρη μέτρηση στα γρήγορα, για να έχω μία ιδέα πόσο ζεστό είναι το νερό στο καζάνι.
Με ένα γκατζετάκι της πλάκας, μέχρι να δω πως θα το κάνω με το Sonoff.

IMG_19750125_152046.jpg.396ba857bfdc9471c95e78bae5cd46ab.jpg

Επεξ/σία από Aurumnus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...