Antman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε καμία απώλεια σε θέματα απόδοσης... Αυτο πως μεταφραζεται? Το κρυο νερο στο καιει με μια ηλιοφανεια ή επειδη παντα εχεις ζεστο νερο? Οταν ενας ηλιακος σου δινει περισσοτερα λιτρα σε σχεση με την καταναλωση που κανεις παντα θα εχεις ζεστο νερο! Θα σε γελάσω...Εννοώ πως δεν έχω παρατηρήσει τπτ σε σχέση με την απόδοση που είχε ανέκαθεν...Τα 4 τελευταία χρόνια δηλαδή γιατί τον ηλιακό τον βρήκα από τον προηγούμενο...εγώ του έκανα τα σέρβις του από τότε κάθε 2 χρόνια...απλά από περσι ξεκίνησε αυτή η μικροδιαρροή και φέτος που ήθελα να του κάνω σερβρις άλλοι μου είπαν δεν έχει τρυπήσει άλλοι μου λένε να τον αλλάξω...Σωστό σέρβις πάντως σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο φίλος παραπάνω, δεν μου έχει γίνει...
fredd0 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, hp8 είπε και γιατί δεν ρωτούσες πριν πληρώσεις ? Βάλε ένα δοχείο διαστολής 1L Το γεμίζεις μέχρι το 1/3 - 1/2 και βάζεις την βαλβίδα από πάνω του μακρυα τα συγκεκριμενα ειναι σιδερενια, σε μισο χρονο εχουν σκουριασει και σου γαμ@νε το κυκλωμα. Πιο πολυ ζημια θα κανει απο το να βαζατε την βαλβιδα σκετη Οι παλιοι ηλιακοι ειχαν τετοια (δοχεια διαστολης κλειστου κυκλωματος) αλλα ηταν inox 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Antman είπε Θα σε γελάσω...Εννοώ πως δεν έχω παρατηρήσει τπτ σε σχέση με την απόδοση που είχε ανέκαθεν...Τα 4 τελευταία χρόνια δηλαδή γιατί τον ηλιακό τον βρήκα από τον προηγούμενο...εγώ του έκανα τα σέρβις του από τότε κάθε 2 χρόνια...απλά από περσι ξεκίνησε αυτή η μικροδιαρροή και φέτος που ήθελα να του κάνω σερβρις άλλοι μου είπαν δεν έχει τρυπήσει άλλοι μου λένε να τον αλλάξω...Σωστό σέρβις πάντως σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο φίλος παραπάνω, δεν μου έχει γίνει... Λεω τωρα εγω.. μηπως καποιος ''μαστορας'' το εσφυξε παραπανω και του εκανε ζημια..! Το κυριο service ειναι να αποφευγονται οσο γινεται οι πιεσεις/υψηλες θερμοκρασιες ειτε με καταναλωση ειτε με ενα καλης ποιοτητας ασφαλιστικο χαμηλο σε bar.. ειτε με μερικο σκεπασμα..! Γενικα οταν βλεπεις οτι σου δινει πολυ καυτο νερο να αγχωνεσαι δηλαδη κανε κατι για να εξαλειψεις αυτο το φαινομενο! Μετα τους 70β σημαινει πολυ καυτο!
Antman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Λεω τωρα εγω.. μηπως καποιος ''μαστορας'' το εσφυξε παραπανω και του εκανε ζημια..! Το κυριο service ειναι να αποφευγονται οσο γινεται οι πιεσεις/υψηλες θερμοκρασιες ειτε με καταναλωση ειτε με ενα καλης ποιοτητας ασφαλιστικο χαμηλο σε bar.. ειτε με μερικο σκεπασμα..! Γενικα οταν βλεπεις οτι σου δινει πολυ καυτο νερο να αγχωνεσαι δηλαδη κανε κατι για να εξαλειψεις αυτο το φαινομενο! Μετα τους 70β σημαινει πολυ καυτο! H αλήθεια είναι πως μετά από service παρατήρησα την διαρροή...οπότε παίζει αυτό να το έσφιξε περισσότερο και να έκανε πατάτα...αλλά μετά ήρθε άλλος και μου άλλαξε την τάπα...πήρε το 40αρι και έγινε καπνός....Τον πήρα 2 -3 φορές τηλ και μου πε θα ρθει να τον ξαναδει...αλλά ούτε καν... Απ οτι καταλαβαίνω θέλει έναν σωστό μάστορα να μου πει τι πρέπει να κάνω...αλλά που να τον βρεις....4 έχω φέρει και 2 άλλοι όλο μου λένε θα ρθω και δεν έρχονται...πφφφφ
fredd0 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 η επεσες σε μακακα που δε κρατησε κοντρα στη μουφα οταν βιδωνε και σου ραγησε τον μαστο η δεν εχει στεγανωσει σωστα το πρωτο ειναι μεν ζημια, που δε φτιαχνεται, αλλα δε νομιζω οτι πας σε αλλαγη δοχειου. Απλα θα πρεπει να συμπληρωνεις συχνοτερα υγρα 1
hp8 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, fredd0 είπε μακρυα τα συγκεκριμενα ειναι σιδερενια, σε μισο χρονο εχουν σκουριασει και σου γαμ@νε το κυκλωμα. Πιο πολυ ζημια θα κανει απο το να βαζατε την βαλβιδα σκετη Οι παλιοι ηλιακοι ειχαν τετοια (δοχεια διαστολης κλειστου κυκλωματος) αλλα ηταν inox 1
kostaskontis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 58 λεπτά πριν, hp8 είπε υπαρχουν και χαλκινα που πιστευω ειναι καλυτερα....
ΠάρηςΓ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 20/10/2022 στις 6:19 ΜΜ, kostaskontis είπε ποια ειναι η καλυτερη ταινια κολητικη και με αντοχη στον ηλιο, για επισκευη/καλυψη μονωσεων?Η φαρδια/ασπρη των ψυκτικων σε ενα χρονο στον ηλιο ξεραινεται και γινεται φυτιλι..... Η isopipe εχει isotape solar. Το θέμα είναι να τη βρεις. Την έχει το leroy https://www.isopipe.eu/el/isotape Σε μαγαζιά θα σου δώσουν απλή ηλεκτρολογική που βάζουν ολοι Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από ΠάρηςΓ 2
Antman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 20 ώρες πριν, fredd0 είπε η επεσες σε μακακα που δε κρατησε κοντρα στη μουφα οταν βιδωνε και σου ραγησε τον μαστο η δεν εχει στεγανωσει σωστα το πρωτο ειναι μεν ζημια, που δε φτιαχνεται, αλλα δε νομιζω οτι πας σε αλλαγη δοχειου. Απλα θα πρεπει να συμπληρωνεις συχνοτερα υγρα Τελικά ήρθαν σήμερα 2 μαστορια κ έβγαλαν εντελώς τν τάπα....και εκεί ξεκίνησε η διαφωνία....θα έπρεπε να πετάει το νερό σαν συντριβάνι....αλλά η δν έβγαζε καθόλου η δακρύζε ελάχιστα....ο ένας ελέγε έχει τρυπήσει ο άλλος έλεγε όχι....Πήραν άλλη ασφάλεια - τάπα κ έβαλαν....Ανέβηκα πριν λίγο να δω....και πάλι δακρύζει...Η τν αλλάζω να τελειώνω η τν αφήνω μέχρι να αρχίσει να τρέχει πολύ....Τι λέτε;
Maurikycli Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Αν είναι από το κλειστό κύκλωμα δεν κάνει συντριβάνι όπως λέει ο ένας
meletis_m Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Έχω διαμέρισμα σε πολυκατοικία κατασκευής 1980. Τόσα χρόνια ενοικιάζοταν και πλέον γίνεται ιδιοκατοικηση - υπάρχει ηλεκτρικός θερμοσίφωνας. Βρίσκομαι στο 1ο όροφο . Για λύση μποιλερ δε υπάρχει καθώς μόνο κεντρική θέρμανση υπάρχει ( δε λειτουργεί) . Αξίζει να μπει ηλιακός; Αυτό που με προβληματίζει είναι η απόσταση από κλιμακοστάσιο και οι απώλειες και από άποψη εργασιών . Θα εξυπηρετεί ένα διαμέρισμα 110 τ.μ
hp8 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 17 λεπτά πριν, meletis_m είπε Τόσα χρόνια ενοικιάζοταν και πλέον γίνεται ιδιοκατοικηση - υπάρχει ηλεκτρικός θερμοσίφωνας. Βρίσκομαι στο 1ο όροφο . Αξίζει να μπει ηλιακός; Αυτό που με προβληματίζει είναι η απόσταση από κλιμακοστάσιο και οι απώλειες και από άποψη εργασιών . Θα εξυπηρετεί ένα διαμέρισμα 110 τ.μ εννοείται και επιβάλλεται εφ όσον είναι δυνατόν και αν είναι παραπάνω από 2 ορόφους η ταράτσα να μπει ανακυκλφορια
Aurumnus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, hp8 είπε εννοείται και επιβάλλεται εφ όσον είναι δυνατόν και αν είναι παραπάνω από 2 ορόφους η ταράτσα να μπει ανακυκλφορια Ανακυκλοφορία = Τοποθέτηση κυκλοφορητή; Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2022 από Aurumnus
hp8 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Ανακυκλοφορία = Τοποθέτηση κυκλοφορητή; ναι Δίνουμε ενα κάρο λεφτά στα μπαράκια και στ....... και σε άλλες μπιπ και δεν φροντίζουμε το χώρο που ζούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα