Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Εμενα παντως παραμενει χλιαρο. Λογικα χωρις ηλιο δε μπορει να κανει τιποτα

Δεν έχει καθόλου ήλιο, εδώ που είναι το γραφείο μου (Πόρτο Ράφτη).

• Like 1
  • Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αξίζει να βάλω στο κλειστό δοχείο διαστολής; Παρότι κάλυψα τον ηλιακό το καλοκαίρι είχε χαθεί ένα ποσό νερού ίσως 300ml.

Βέβαια όταν το βάλαμε δεν είχαμε σφίξει μια σωλήνα και έχανε για λίγο. Βέβαια παρόλα αυτά έσκασε η βαλβίδα κάποια στιγμή.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε

Αξίζει να βάλω στο κλειστό δοχείο διαστολής; Παρότι κάλυψα τον ηλιακό το καλοκαίρι είχε χαθεί ένα ποσό νερού ίσως 300ml.

Βέβαια όταν το βάλαμε δεν είχαμε σφίξει μια σωλήνα και έχανε για λίγο. Βέβαια παρόλα αυτά έσκασε η βαλβίδα κάποια στιγμή.

Αν πιστευεις οτι θα ειναι τοσο πολυ ναι αξιζει τωρα που βαδιζουμε στον χειμωνα..  Σε αλλη περιπτωση αν ηταν ανοιξη θα σου ελεγα οχι!

17 ώρες πριν, phanispal είπε

Περιμένετε μερικοί να ζεσταθεί το νερό με φουλ συννεφιά..

Ναι γιατι οταν πρωτοβγηκαν οι επιλεκτικοι ειχαν διαδωσει οτι ζεσταινουν και με συννεφια! Marketing..

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Ναι γιατι οταν πρωτοβγηκαν οι επιλεκτικοι ειχαν διαδωσει οτι ζεσταινουν και με συννεφια! Marketing..

ναι οκ marketing εννοειτε αλλα δεν ειναι και εντελως ψεμα παρα μιση αληθεια.Πχ σημερα φουλ συννεφια ο νεος ηλιακος 160/3 στις 13:00 εχει φτασει 45 βαθμους ενω ο παλιος με τον μαυρο συλλεκτη απλα θα ειχε θερμοκρασια περιβαλλοντος.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kostaskontis είπε

ναι οκ marketing εννοειτε αλλα δεν ειναι και εντελως ψεμα παρα μιση αληθεια.Πχ σημερα φουλ συννεφια ο νεος ηλιακος 160/3 στις 13:00 εχει φτασει 45 βαθμους ενω ο παλιος με τον μαυρο συλλεκτη απλα θα ειχε θερμοκρασια περιβαλλοντος.

Εμένα με 4τμ ούτε 40. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kostaskontis είπε

Καλό θα ήταν να μας έλεγες και από πού ξεκίνησε για να φτάσει τους 45°C.

• Like 4
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, kostaskontis είπε

εντελως ψεμα ειναι. Αν δε βαρεσει ηλιος τον συλλεκτη, αυτος δεν ζεσταινει.-

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kostaskontis είπε

Εξορισμου δεν θα σου δωσει τιποτα περα απο την υπαρχουσα θερμοκρασια που εχει μεσα!

Συνειρμος με αυτα που γραφεις μου θυμησες μια γνωστη που εβαλε ηλιακο και οταν ειδε συννεφια ανοιξε την αντισταση και μου κανει σε 5λεπτα μου εδωσε καυτο νερο!

Της κανω ανοιξες να δεις τι θερμοκρασια ειχες πριν? και μου κανει δεν θα εχει,αφου εχει συννεφια!!!  

Επεξ/σία από PLACEBO_89
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Καλό θα ήταν να μας έλεγες και από πού ξεκίνησε για να φτάσει τους 45°C.

Οταν ξυπνησα κατα τις 8 ειχε 28 βαθμους

1 ώρα πριν, fredd0 είπε

εντελως ψεμα ειναι. Αν δε βαρεσει ηλιος τον συλλεκτη, αυτος δεν ζεσταινει.-

δεν εχω κανενα λογο να πω ψεμα (λιγο βαρυ αυτο που ειπες....) τωρα που γραφω το μυνημα και τον καιρο να ειναι συνεφια ολη μερα στην Ηλιουπολη εχω αυτο...image.png.da8738d7e7d6f256f10731346ac81c59.png

να συμπληρωσω δε οτι εκανα και ντουζ τον μικρο μετα το κολυμβητηριο....

ο ηλιακος  εγκατασταθηκε απο μενα πριν 2 μερες.

Επεξ/σία από kostaskontis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, kostaskontis είπε

Οταν ξυπνησα κατα τις 8 ειχε 28 βαθμους

δεν εχω κανενα λογο να πω ψεμα (λιγο βαρυ αυτο που ειπες....) τωρα που γραφω το μυνημα και τον καιρο να ειναι συνεφια ολη μερα στην Ηλιουπολη εχω αυτο.

να συμπληρωσω δε οτι εκανα και ντουζ τον μικρο μετα το κολυμβητηριο....

ο ηλιακος  εγκατασταθηκε απο μενα πριν 2 μερες.

Χολαργο  εβγαλε ηλιο σπασμωδικα απο τις 11-12 και απο τις 13.00-14.00 ειχε σχεδον συνεχεια ηλιο!

Σιγουρα και σενα εβγαλε ηλιο..

Επεξ/σία από PLACEBO_89
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Εδώ Ανάβυσσο δεν είχε ήλιο. Για πολύ λίγο έβγαζε.  

και εδω σκαει λιγο μυτη καποιες φορες αλλα για πολυ λιγο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...