takis1964 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Aurumnus είπε Έχετε παρατηρήσει ότι το Skroutz δεν προσμετράει πολλές φορές τις αρνητικές ψήφους στην αξιολόγηση ενός προϊόντος; Π.χ. https://www.skroutz.gr/s/9152355/Nobel-Classic-Boiler-Ηλιακού-160lt-Glass-Διπλής-Ενέργειας.html#reviews 5 ⭐ - 1 4 ⭐ - 1 3 ⭐ - 1 2 ⭐ - 6 1 ⭐ - 0 Σύνολο Βαθμολογίας: 4,5! (Μαθηματικά Skroutz) Πάλι καλά που κάθομαι και διαβάζω όλες τις κριτικές. Διαβάζοντας εδώ μέσα έχω καταλάβει, ότι κάθε τι, παίζει ρόλο στην μακροζωία ενός ηλιακού. Τώρα τι συντήρηση κάνει ο καθένας και πως, δεν βρίσκεις άκρη! Τουλάχιστον εδώ μέσα υπάρχει μια συζήτηση, για το τι εννοεί ο καθένας αλλά κ τι γνώσεις έχει
Allan-Wake Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μαλτέζος μόνο , η apple των ηλιακών χαχα Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από Allan-Wake
ΠάρηςΓ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, takis1964 είπε Διαβάζοντας εδώ μέσα έχω καταλάβει, ότι κάθε τι, παίζει ρόλο στην μακροζωία ενός ηλιακού. Τώρα τι συντήρηση κάνει ο καθένας και πως, δεν βρίσκεις άκρη! Τουλάχιστον εδώ μέσα υπάρχει μια συζήτηση, για το τι εννοεί ο καθένας αλλά κ τι γνώσεις έχει Λένε πως φταίει πως ανεβάζουν θερμοκρασία άρα και πίεση και οι βαλβίδες 12/14 bar δε βοηθάνε τη κατάσταση πόσο μάλλον αν δεν αλλάζει ποτέ πρακτικά. Ίσως οι παλαιοί ηλιακοί να ήταν πιο ανθεκτικοί όπως λένε και τώρα να τα υπολογίζουν πιο οριακά. Ξέρω κόσμο με ηλιακό 25 χρόνια 0 συντήρηση και ούτε καν τους νοιάζει και παράγει ακόμα ζεστό νερό και με ήλιο και αντίσταση όταν χρειαστεί Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από ΠάρηςΓ
takis1964 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Λένε πως φταίει πως ανεβάζουν θερμοκρασία άρα και πίεση και οι βαλβίδες 12/14 bar δε βοηθάνε τη κατάσταση πόσο μάλλον αν δεν αλλάζει ποτέ πρακτικά. Ίσως οι παλαιοί ηλιακοί να ήταν πιο ανθεκτικοί όπως λένε και τώρα να τα υπολογίζουν πιο οριακά. Ξέρω κόσμο με ηλιακό 25 χρόνια 0 συντήρηση και ούτε καν τους νοιάζει και παράγει ακόμα ζεστό νερό και με ήλιο και αντίσταση όταν χρειαστεί Εχει απαντηθει παλαιοτερα για αυξημενες αποδοσεις λογο των νεων συλλεκτων Τωρα οσον αφορα τα μποιλερ και εγω γνωριζω καποιους με 25 χρονια χωρις σερβις ,σιγουρα τα υλικα ηταν καλυτερα αλλα οι συγκεκριμενοι που μου το ειπαν, μενανε κ μονοι, που σημαίνει μικρες αναγκες σε ζεστο νερο ενδεικτικα θα σου πω οτι 3μερες ειχα σκεπασει τον nobel η θερμοκρασια αρχες Σεπτεμβριου ητανε το βραδυ 40 και το μεσημερι 43 ,δηλαδη ειχα ζεστο νερο με σκεπασμα ,αν ημουνα μονος δηλαδη ετσι θα τον αφηνα Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από takis1964
ΠάρηςΓ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, takis1964 είπε Εχει απαντηθει παλαιοτερα για αυξημενες αποδοσεις λογο των νεων συλλεκτων Τωρα οσον αφορα τα μποιλερ και εγω γνωριζω καποιους με 25 χρονια χωρις σερβις ,σιγουρα τα υλικα ηταν καλυτερα αλλα οι συγκεκριμενοι που μου το ειπαν, μενανε κ μονοι, που σημαίνει μικρες αναγκες σε ζεστο νερο ενδεικτικα θα σου πω οτι 3μερες ειχα σκεπασει τον nobel η θερμοκρασια αρχες Σεπτεμβριου ητανε το βραδυ 40 και το μεσημερι 43 ,δηλαδη ειχα ζεστο νερο με σκεπασμα ,αν ημουνα μονος δηλαδη ετσι θα τον αφηνα Φουλ σκεπασμα; Και εγώ που έχω σκεπάσει το μισό με 2τμ φτάνει για 5 άτομα και έχω κάτσει πολύ ώρα και δε τελειώνει με τίποτα. Θυμάμαι στο πατρικό μου με 160lt έφτανε για 2 άτομα. Δε ξέρω τι είχε πάει λάθος. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από ΠάρηςΓ
Maurikycli Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Είχαμε και πανσέληνο αυτές τις νύχτες!
takis1964 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Φουλ σκεπασμα; ναι φουλ ,ειχα 83 βαθμους και τον σκεπασα τελειως ,την τριτη μερα εφασε 40 το πρωι ,απογευμα 43 την αλλη 39 το πρωι και το απογευμα 42 με 43 παλι ,μετα την επομενη ξεσκεπασα τον εναν γιατι ηρθε η οικογενεια
Aurumnus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, takis1964 είπε ενδεικτικα θα σου πω οτι 3μερες ειχα σκεπασει τον nobel η θερμοκρασια αρχες Σεπτεμβριου ητανε το βραδυ 40 και το μεσημερι 43 ,δηλαδη ειχα ζεστο νερο με σκεπασμα ,αν ημουνα μονος δηλαδη ετσι θα τον αφηνα Με τι υλικό είχες σκεπάσει τελείως τους συλλέκτες; Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από Aurumnus
nik416 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Να ρωτήσω βρήκα μια εταιρεία με ηλιακους artavil λέγεται έχει κάποιος εμπειρία? Γιατί σαν τιμή είναι γύρο στα 100 ευρ κάτω από έναν αντίστοιχο Μόλις τώρα, nik416 είπε Να ρωτήσω βρήκα μια εταιρεία με ηλιακους artavil λέγεται έχει κάποιος εμπειρία? Γιατί σαν τιμή είναι γύρο στα 100 ευρ κάτω από έναν αντίστοιχο
gpapadakis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΗΛΙΑΚΟΥΣ
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, gpapadakis είπε ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΗΛΙΑΚΟΥΣ Δηλαδη θα σου βγαινει σε τιμη 2018 ή και πιο φθηνα??? ή απο το 2018 εχουμε περισσοτερα εσοδα..?!?!?
tounion Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, gpapadakis είπε ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΗΛΙΑΚΟΥΣ Κάτσε τώρα αλλάζουμε τους καταψυκτες 1
czarjuly Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Λοιπόν άλλαξα τον ηλιακό έβαλα έναν iliofar και παραλίγο να ζεματιστω από το νερό που βγάζει ,μακάρι να αποδώσει καλά και τον χειμώνα,τον παλιό τον θερμοσίφωνα τον πήρε ένας γείτονας τον άνοιξε έβγαλε ένα κουβά άλατα από το μποιλερ ,άλλαξε και αντισταση και τον τοποθέτησε στο εξοχικό του και είναι σούπερ ευχαριστημένος,υπό όψη τον παλιό τον είχα πάνω από 17 χρόνια 1
hp8 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, czarjuly είπε Λοιπόν άλλαξα τον ηλιακό έβαλα έναν iliofar και παραλίγο να ζεματιστω από το νερό που βγάζει ,μακάρι να αποδώσει καλά και τον χειμώνα,τον παλιό τον θερμοσίφωνα τον πήρε ένας γείτονας τον άνοιξε έβγαλε ένα κουβά άλατα από το μποιλερ ,άλλαξε και αντισταση και τον τοποθέτησε στο εξοχικό του και είναι σούπερ ευχαριστημένος,υπό όψη τον παλιό τον είχα πάνω από 17 χρόνια γιαυτό λέμε στα 2,5 - 3 χρόνια συντήρηση ! ! ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα