Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, hp8 είπε

εκνευρίστηκε που τον αφησες μονο του :)  Το πιο πιθανο ειναι να ανοιξε το ασφαλιστικο του  κλειστου γιατι πιθανον δεν τον σκεπασες και δεν ειχε καταναλωση νερου

χαχα αυτό είναι σίγουρο! Πολύ θα ήθελα να τον σκεπάσω, αλλά πρέπει να περπατήσω σε κεραμίδια υπό κλιση και για τα κιλά μου δεν είναι και το καλύτερο! Οπότε θερμουδραυλικός για να ελέγξει και να αλλάξει το ασφαλιστικό, σωστά?

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Thanos (Earth -616) είπε

χαχα αυτό είναι σίγουρο! Πολύ θα ήθελα να τον σκεπάσω, αλλά πρέπει να περπατήσω σε κεραμίδια υπό κλιση και για τα κιλά μου δεν είναι και το καλύτερο! Οπότε θερμουδραυλικός για να ελέγξει και να αλλάξει το ασφαλιστικό, σωστά?

εγραψες οτι λειτουργει και ζεσταινει Θα προτεινα τον αλλο μηνα πρωι  και πριν τις 9:00 να ερθει τεχνικος να τσεκαρει υγρα κλειστου κυκλωματος και καθαρισμα μποιλερ ,αλλαγη μαγνησιο κλπ αν δεν εχεις κανει συντηρηση τα τελευταια 3 χρονια

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thanos (Earth -616) είπε

Να τον κανεις συντηρηση οταν αλλαξει ο καιρος.. 

Αφου ειναι τετοια η κατασταση με την προσβαση.. να σου βαλει δοχειο διαστολης στο κλειστο και να συζητησετε  το σενεριο για μικροτερο ασφαλιστικο  νερου χρησης στα 6bar!

• Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, fysikos είπε

Πειραια

Μετρημένο σε βρίσκω!

8 ώρες πριν, fysikos είπε

πλαστικη...το ερωτημα ειναι αν το φ16 ειναι οκ για να τοποθετηθει ή πρέπει να μπει πιο μεγαλο φ

Από πίεση, πώς τα πας;

Δημοσ.

Ελειπα για 2 εβδομαδες. Ειχα σκεπασει τον ηλιακο nobel classic 4τμ. Το νερο ηταν ζεστο αλλα αρχικα μυριζε καπως περιεργα. Δε μπορω να περιγραψω το πως μυριζε. Παιζει ρολο το οτι ειναι καινουργιος (αρχες αυγουστου);

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Μετρημένο σε βρίσκω!

Από πίεση, πώς τα πας;

Αν θέλεις εξήγησε μου τι περισσότερο πρέπει να αναφέρω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fysikos είπε

Αν θέλεις εξήγησε μου τι περισσότερο πρέπει να αναφέρω

Βρίσκω μετρημένη την επιλογή σου για 200 λίτρα με 3τμ συλλέκτη. Για Αττική και νότια Ελλάδα είναι καλός συνδυασμός.

Ως προς το δεύτερο εννοώ αν είσαι ευχαριστημένος με την πίεση του δικτύου στην περιοχή σου ώστε να προχωρήσεις στη σωλήνα με φ16

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Όταν διαπιστώσεις ότι δεν σε φτάνει

πολύ θα ήθελα να μου πεις που αγοράζεις υπομονή  Εγώ δεν .......

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/9/2022 στις 12:39 ΜΜ, πάνοσ2 είπε

4 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε

Ποτε ειναι καιρος οσοι εχουμε 2 συλεκτες να τους ξεσκεπασουμε ;

Ποιον έχεις; 

Επεξ/σία από takis1964
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχετε παρατηρήσει ότι το Skroutz δεν προσμετράει πολλές φορές τις αρνητικές ψήφους στην αξιολόγηση ενός προϊόντος;

Π.χ.
https://www.skroutz.gr/s/9152355/Nobel-Classic-Boiler-Ηλιακού-160lt-Glass-Διπλής-Ενέργειας.html#reviews

5  - 1
4  - 1
3  - 1
2  - 6
1  - 0

Σύνολο Βαθμολογίας: 4,5! (Μαθηματικά Skroutz)

Πάλι καλά που κάθομαι και διαβάζω όλες τις κριτικές.

Nobel.jpg.cf92516963bb0e449c7c9c78b908735f.jpg

Επεξ/σία από Aurumnus
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Aurumnus είπε

Έχετε παρατηρήσει ότι το Skroutz δεν προσμετράει πολλές φορές τις αρνητικές ψήφους στην αξιολόγηση ενός προϊόντος;

Π.χ.
https://www.skroutz.gr/s/9152355/Nobel-Classic-Boiler-Ηλιακού-160lt-Glass-Διπλής-Ενέργειας.html#reviews

5  - 1
4  - 1
3  - 1
2  - 6
1  - 0

Σύνολο Βαθμολογίας: 4,5! (Μαθηματικά Skroutz)

Πάλι καλά που κάθομαι και διαβάζω όλες τις κριτικές.

Nobel.jpg.cf92516963bb0e449c7c9c78b908735f.jpg

Χωρις να το εχω ψαξει,μηπως οι αρνητικες ειναι χωρις να αναφέρουν το πρόβλημα;

Επεξ/σία από fysikos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...