Maurikycli Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, PLACEBO_89 είπε Κοντα στο νου και η γνωση! Αρα καταλαβαινεις οτι αυτος ο τυπος συλλεκτη θα εχει μειωμενη αποδοση! Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις
PLACEBO_89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, takis1964 είπε Δεν τον συγκρίνω με τον παλιό αφού αλλαξα σημείο τοποθέτησης και γωνία, επίσης δεν είχα θερμομετρο. Συγκρίνω τον ίδιο σε διαφορετικούς μήνες, που σημαίνει άλλη κλιση ο ήλιος, που όπως φαίνεται βοηθάει περισσοτερο μετά το καλοκαίρι 6, 30 η ώρα και κάτι, έπιασα αυτή την κατανάλωση επαναλαμβάνω χωρίς χρηση και τώρα και πριν 2 μήνες (έλειπε η οικογένεια διακοπές οπότε μόνο βράδυ έκανα ντους) Το πρωί και μετά είχα αυτες τις θερμοκρασίες Αρτέμιδα Αττικης Καλησπερα. Κοιτα ομως να κρατας πιο χαμηλα τις θερμοκρασιες το καλοκαιρι.. Δεν υπαρχει λογος να υπερβαινεις τους 70β. Να κοιτας πρωινες ωρες να παιζεις γυρω στους 50β. Αν σε δυσκολευει αυτο απλα πρεπει να σκεπασεις κι αλλο! Δεν στο λεω για να σε ταλαιπωρω απλα για να σου κρατησει περισσοτερα χρονια και χωρις να εισαι τυπικος στα service! Αλλιως για να εισαι safe βαλε μια ποιοτικη 6αρα αλλα θα τρεχουν τα νερα..!
takis1964 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Καλησπερα. Κοιτα ομως να κρατας πιο χαμηλα τις θερμοκρασιες το καλοκαιρι.. Δεν υπαρχει λογος να υπερβαινεις τους 70β. Να κοιτας πρωινες ωρες να παιζεις γυρω στους 50β. Αν σε δυσκολευει αυτο απλα πρεπει να σκεπασεις κι αλλο! Δεν στο λεω για να σε ταλαιπωρω απλα για να σου κρατησει περισσοτερα χρονια και χωρις να εισαι τυπικος στα service! Αλλιως για να εισαι safe βαλε μια ποιοτικη 6αρα αλλα θα τρεχουν τα νερα..! Αυτό θα κάνω σήμερα, σκέπασμα, γιατί έως την Τρίτη δεν θα κάνω κατανάλωση εκτός ενός ντους
troi.g Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, louben είπε Έχω φέρει υδραυλικους για το θέμα. ΚΑταρχας δεν παιρνει υγρα (κλειστης). ΔΙαρροη δεν υπάρχει το έψαξα. Ολοι μου είπαν ότι είναι θέμα μόνωσης πράγμα που δικαιολογει το γεγονός ότι οταν έχει ηλιο ζεσταίνει κανονικα αλλα δεν κρατάει το νερό παγωμένο, ακόμη και τωρα.Επίσης όταν λέω μποιλερ εννοω τον ηλιακο.Τωρα αυτο με τον ταχυθερμοσιφωνα δεν το κατάλαβα, υποτίθεται παω για αν γλιτώσω το ρευμα. Αν δεν παίρνει υγρά, τότε είναι ανοιχτού τύπου. Αυτός έχει πιο άμεσα ζεστό νερό. Υδραυλικός έψαξε το θέμα για τη διαρροή? Είναι λίγο παράλογο με αυτές τις εξωτερικές θερμοκρασίες να σου χάνει όλο το ζεστό νερό το βράδυ.
PLACEBO_89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, takis1964 είπε Αυτό θα κάνω σήμερα, σκέπασμα, γιατί έως την Τρίτη δεν θα κάνω κατανάλωση εκτός ενός ντους 80β στο σημειο που διαβαζει ο αισθητηρας.. Φαντασου θερμοκρασιες που συγκεντρωνονται στην κορυφη!!! Γι αυτο στο πανω μερος πιανει αλατα σαν μια μαζα που αν προσπαθησεις να τα βγαλεις θα κανεις ζημια στο glass!!!
kostaskontis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, czarjuly είπε Μου είπε ο υδραυλικός ότι αντί για δύο συλλέκτες κάθετους θα μου βάλει έναν οριζόντιο για να μην χρειάζεται να τους σκεπάζω το καλοκαίρι ,έχει βάση αυτό;,έχει συμβεί σε κανέναν άλλον; ....τι αλλο θα ακουσουμε! 2
Kozanitis1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, kostaskontis είπε ....τι αλλο θα ακουσουμε! Χειμώνα θα βαζεις το συλλέκτη κάθετα και το καλοκαίρι οριζόντια.. Α χα χα χα, μετά είμαστε εμείς καχύποπτοι σε ότι μας λένε.. 1
takis1964 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε 80β στο σημειο που διαβαζει ο αισθητηρας.. Φαντασου θερμοκρασιες που συγκεντρωνονται στην κορυφη!!! Γι αυτο στο πανω μερος πιανει αλατα σαν μια μαζα που αν προσπαθησεις να τα βγαλεις θα κανεις ζημια στο glass!!! Σκεπασα κ τον δευτερο επλυνα κ κατι πιατα μαζι με ντους και πηγε στους 75.8 Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από takis1964
louben Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, troi.g είπε Αν δεν παίρνει υγρά, τότε είναι ανοιχτού τύπου. Αυτός έχει πιο άμεσα ζεστό νερό. Υδραυλικός έψαξε το θέμα για τη διαρροή? Είναι λίγο παράλογο με αυτές τις εξωτερικές θερμοκρασίες να σου χάνει όλο το ζεστό νερό το βράδυ. Nai υδραυλικος. Δεν χάνει όλο το ζεστο νερο απλα το βράδυ βάζοντας το τέρμα στο ζεστο το νερό βγαινει απλά ζεστό όχι καυτό. Τελικα αν προχωρήσω σε αγορά πάω σε 160/3 ή 200/4?
Maurikycli Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, louben είπε Nai υδραυλικος. Δεν χάνει όλο το ζεστο νερο απλα το βράδυ βάζοντας το τέρμα στο ζεστο το νερό βγαινει απλά ζεστό όχι καυτό. Τελικα αν προχωρήσω σε αγορά πάω σε 160/3 ή 200/4? Είναι με ξεχωριστούς συλλέκτες ή κόμπακτ;
hp8 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, louben είπε Nai υδραυλικος. Δεν χάνει όλο το ζεστο νερο απλα το βράδυ βάζοντας το τέρμα στο ζεστο το νερό βγαινει απλά ζεστό όχι καυτό. Τελικα αν προχωρήσω σε αγορά πάω σε 160/3 ή 200/4? Μέχρι το βράδυ δεν τραβάς καθόλου νερό Βάλε μια φωτο (3-4 σελίδες πίσω που κοίταξα δεν έχεις κάποια) του ηλιακού αύριο Σου γράφουν και δεν ξέρουν τι έχεις και σε ποια κατάσταση είναι 1
fysikos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/6694511/SOL-Violaris-EnergyPro-Ηλιακός-Θερμοσίφωνας-200lt-3m-Glass-Διπλής-Ενέργειας-με-Επιλεκτικό-Συλλέκτη.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share https://www.skroutz.gr/s/6248418/MasterSOL-Eco-Ηλιακός-Θερμοσίφωνας-200lt-3m-Glass-Διπλής-Ενέργειας-με-Επιλεκτικό-Συλλέκτη.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Ειμαι αναμεσα αε αυτους τους 2...εχει καποιος καποιον απο αυτούς να μου πει γνωμη; Θα εγκατασταθεί στην ταράτσα 5οροφης οικοδομής με το διαμέρισμα στον 1ο.
GeG Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, fysikos είπε https://www.skroutz.gr/s/6694511/SOL-Violaris-EnergyPro-Ηλιακός-Θερμοσίφωνας-200lt-3m-Glass-Διπλής-Ενέργειας-με-Επιλεκτικό-Συλλέκτη.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share https://www.skroutz.gr/s/6248418/MasterSOL-Eco-Ηλιακός-Θερμοσίφωνας-200lt-3m-Glass-Διπλής-Ενέργειας-με-Επιλεκτικό-Συλλέκτη.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Ειμαι αναμεσα αε αυτους τους 2...εχει καποιος καποιον απο αυτούς να μου πει γνωμη; Θα εγκατασταθεί στην ταράτσα 5οροφης οικοδομής με το διαμέρισμα στον 1ο. Εχω τον Βιολάρη των 160λιτρων από την άνοιξη. Λίγο καιρός για εντυπώσεις, τον εχω σκεπασμενο 80-90% με παλια κουβέρτα, είμαστε δυο άτομα, το νερό βράζει. Από όταν τον έβαλα εγώ, άλλοι δυο γείτονες με αντέγραψαν!
takis1964 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, fysikos είπε https://www.skroutz.gr/s/6694511/SOL-Violaris-EnergyPro-Ηλιακός-Θερμοσίφωνας-200lt-3m-Glass-Διπλής-Ενέργειας-με-Επιλεκτικό-Συλλέκτη.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share https://www.skroutz.gr/s/6248418/MasterSOL-Eco-Ηλιακός-Θερμοσίφωνας-200lt-3m-Glass-Διπλής-Ενέργειας-με-Επιλεκτικό-Συλλέκτη.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Ειμαι αναμεσα αε αυτους τους 2...εχει καποιος καποιον απο αυτούς να μου πει γνωμη; Θα εγκατασταθεί στην ταράτσα 5οροφης οικοδομής με το διαμέρισμα στον 1ο. αν δεις κ την νομπελ ,εχει παρομοιες τιμες παντως και τα μοντελα apollon απλα σκοτωνουν
vaggooss Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, fysikos είπε https://www.skroutz.gr/s/6694511/SOL-Violaris-EnergyPro-Ηλιακός-Θερμοσίφωνας-200lt-3m-Glass-Διπλής-Ενέργειας-με-Επιλεκτικό-Συλλέκτη.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share https://www.skroutz.gr/s/6248418/MasterSOL-Eco-Ηλιακός-Θερμοσίφωνας-200lt-3m-Glass-Διπλής-Ενέργειας-με-Επιλεκτικό-Συλλέκτη.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Ειμαι αναμεσα αε αυτους τους 2...εχει καποιος καποιον απο αυτούς να μου πει γνωμη; Θα εγκατασταθεί στην ταράτσα 5οροφης οικοδομής με το διαμέρισμα στον 1ο. Τέλειοι χτυπά όποιον να είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα