cater Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, takis1964 είπε το ιδιο εχω με 200ρι με 2 τετρ πανελ Εμένα 150 αρης με 2.4 m² . Το μισό σκεπασμένο. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Στις 8/7/2022 στις 10:50 ΠΜ, cater είπε Πριν τον δει ο ήλιος στις 10:15 είχε χτες 61.5 °C και στις 18:15 είχε 72.5 °C. Ειδες ποσο πολυ κοβει! Ετσι γινονται οι μετρησεις!!! Αν πεσεις στους 40 μετα θα σου κακοφανει η αποδοση,πρεπει να τον αφησεις να φορτωσει παλι!
cater Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Ειδες ποσο πολυ κοβει! Ετσι γινονται οι μετρησεις!!! Αν πεσεις στους 40 μετα θα σου κακοφανει η αποδοση,πρεπει να τον αφησεις να φορτωσει παλι! Τώρα δύο μέρες συνεφια 49.5 °C εφτασηε σημερα. Ναι κόβει αλλά και πάλι με ήλιο βράζει το νερό. Από το να πηγαίνει 85+ καλύτερα έτσι. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από cater
costachri Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα, Σχετικά με τις μονώσεις των σωλήνων έχετε άποψη για την αντοχή στον χρόνο για αυτού του τύπου;: https://www.leroymerlin.gr/gr/udraulika/kukloma-parohis-nerou-/monosi/monosi-eukampti-leuki-tc-isopipe-me-pahos-13mm-gia-exoterikes-solinoseis-diametrou-o18mm-62074880 Δεν μου έχουν ξεκαθαρίσει τι μόνωση θα χρησημοποιήσει στις σωλήνες ούτε ξέρω αν θα είναι τέτοιου τύπου. Επειδή οι σωλήνες η μία περίπτωση είναι να πέσουν ελεύθερες για καμία 12αρία μέτρα, (οχι μέσα σε φωταγογό) αναρωτίεμε αν δεν είναι καλή η μόνωση τους στα πόσα χρόνια θα τα παίξουν. Η άλλη περίπτωση είναι να ζητήσω να μου βάλει σωλήνα pvc (σαν της αποχέτευσης) και εκεί ας βαλει ότι μόνωση θέλει. Ποιά είνα η γνώμη σας;
takis1964 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Isopipe 13 βάλε με πλαστικό pvc Oι υδραυλικοί βάζουν σωλήνα με μόνωση της πλάκας ετοιμο 2
costachri Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, takis1964 είπε Isopipe 13 βάλε με πλαστικό pvc Oι υδραυλικοί βάζουν σωλήνα με μόνωση της πλάκας ετοιμο Δηλαδή και τα δύο? Και τη καλή μόνωση και pvc σωλήνα τύπου αποχέτευσης?
sarakats85 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, costachri είπε Καλησπέρα, Σχετικά με τις μονώσεις των σωλήνων έχετε άποψη για την αντοχή στον χρόνο για αυτού του τύπου;: https://www.leroymerlin.gr/gr/udraulika/kukloma-parohis-nerou-/monosi/monosi-eukampti-leuki-tc-isopipe-me-pahos-13mm-gia-exoterikes-solinoseis-diametrou-o18mm-62074880 Δεν μου έχουν ξεκαθαρίσει τι μόνωση θα χρησημοποιήσει στις σωλήνες ούτε ξέρω αν θα είναι τέτοιου τύπου. Επειδή οι σωλήνες η μία περίπτωση είναι να πέσουν ελεύθερες για καμία 12αρία μέτρα, (οχι μέσα σε φωταγογό) αναρωτίεμε αν δεν είναι καλή η μόνωση τους στα πόσα χρόνια θα τα παίξουν. Η άλλη περίπτωση είναι να ζητήσω να μου βάλει σωλήνα pvc (σαν της αποχέτευσης) και εκεί ας βαλει ότι μόνωση θέλει. Ποιά είνα η γνώμη σας; Αυτή τη μόνωση έβαλα και εγώ με fasoplast Φ 18 ...αλλά πολύ ακριβη την έχει το leroy.Το τουμποραμα το αγόρασα 80λ το μέτρο και την μόνωση 1 ευρώ το μέτρο από καταστήμα τοπικό... Κορυφαία μόνωση σε σχέση με κάτι ασημένιες που κύκλοφορουν...
costachri Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 52 λεπτά πριν, sarakats85 είπε Αυτή τη μόνωση έβαλα και εγώ με fasoplast Φ 18 ...αλλά πολύ ακριβη την έχει το leroy.Το τουμποραμα το αγόρασα 80λ το μέτρο και την μόνωση 1 ευρώ το μέτρο από καταστήμα τοπικό... Κορυφαία μόνωση σε σχέση με κάτι ασημένιες που κύκλοφορουν... Η τιμή του Leroy είναι στο 2μετρο (αλλά και πάλι πιο ακριβό) Το έβαλες όλο μαζί σε σωλήνα pvc?
sarakats85 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, costachri είπε Η τιμή του Leroy είναι στο 2μετρο (αλλά και πάλι πιο ακριβό) Το έβαλες όλο μαζί σε σωλήνα pvc? Το λεροι είναι αλυσίδα δεν δικαιολογείται τέτοια τιμή όταν το πήρα από τοπικό κατάστημα 1ε...Πήρα ξεχωριστά τον σωλήνα pvc και 3 ταινίες πλατιές για να ενώσω τις μονώσεις..Στο Σκρουτζ τον έχει και πιο φθηνά τον σωλήνα pvc..
takis1964 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 παιδια υπαρχει isopipe απλο και uv ,οπως και 9 παχος και 13 ,καλο ειναι πριν συγκρίνετε τις τιμες να δειτε για ποιο προιον μιλατε ,αν ειναι ιδιο δηλαδη κ κατι μου λεει οτι δεν ειναι επισης η μονωση στα τουμποραμα ειναι αφρος και οχι αρμαφλεξ Εδώ βλέπετε την μόνωση τουμποραματος που έβγαλα και τα isopipe 9 και 13 χ18 uv 3 ώρες πριν, costachri είπε Δηλαδή και τα δύο? Και τη καλή μόνωση και pvc σωλήνα τύπου αποχέτευσης? τον σωληνα τον βαζεις για να μην αλλαξεις μονωση ας πουμε ποτέ ,τουλαχιστον οτι κομματι ειναι μεσα στον σωληνα και δεν τον βλεπει ηλιος βροχη αλλοιως η διαρκεια ζωης του ειναι στα 5 χρονια αναλογα τις συνθηκες ,βεβαια ειναι και οι καρακαξες που την τσιμπολογουν 2 1
costachri Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μιλάω για αυτό που είναι άσπρο και γυαλιστερό από έξω. Και το βασικό μου ερώτημα είναι αν έχει αντοχή στον χρόνο ή πρέπει οπωσδήποτε να μπούνε όλα μέσα σε pvc. Ο υδραυλικός θα χρεώσεις βέβαια και για τα υλικά του pvc αλλά και επιπλέον εργασία. Το θέμα είναι αν είναι must 19 λεπτά πριν, takis1964 είπε τον σωληνα τον βαζεις για να μην αλλαξεις μονωση ας πουμε ποτέ ,τουλαχιστον οτι κομματι ειναι μεσα στον σωληνα και δεν τον βλεπει ηλιος βροχη αλλοιως η διαρκεια ζωης του ειναι στα 5 χρονια αναλογα τις συνθηκες ,βεβαια ειναι και οι καρακαξες που την τσιμπολογουν Μέχρι να γράψω μου απάντησες! 1
troi.g Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, costachri είπε Μιλάω για αυτό που είναι άσπρο και γυαλιστερό από έξω. Και το βασικό μου ερώτημα είναι αν έχει αντοχή στον χρόνο ή πρέπει οπωσδήποτε να μπούνε όλα μέσα σε pvc. Ο υδραυλικός θα χρεώσεις βέβαια και για τα υλικά του pvc αλλά και επιπλέον εργασία. Το θέμα είναι αν είναι must Βάλε 9αρα μόνωση isopipe solar (οπως ανέφερε και ο φίλος παραπάνω) , και αν μπορείς βάλε την μέσα σε pvc. Είναι ότι καλύτερο και δε θα ξανασχοληθεις με μονωσεις.
Maurikycli Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 PVC σωλήνα υδρορροης καλύτερα και όχι αποχέτευσης
costachri Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, Maurikycli είπε PVC σωλήνα υδρορροης καλύτερα και όχι αποχέτευσης Κάτι τέτοιο έλεγα: Σωλήνα γενικής χρήσης Φ75 PVC-U Super λευκή | Skroutz.gr Αλλα΄εξαρτάται και τι θα φέρει ο υδραυλικός. (αν καταφέρω να τον πείσω οτι πρέπει να μπεί!!) Κάτι τέτοιο πάντως που είναι στον ηλιακό κάποο άλλου στην ταράτσα, είναι τελείως χάλια και έχει διαλυθεί : Μόνωση εύκαμπτη με εξωτερική επένδυση UV VIDOFLEX πάχους 9mm για εξωτερικές σωληνώσεις διαμέτρου Ø35mm. (leroymerlin.gr)
PLACEBO_89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, cater είπε Τώρα δύο μέρες συνεφια 49.5 °C εφτασηε σημερα. Ναι κόβει αλλά και πάλι με ήλιο βράζει το νερό. Από το να πηγαίνει 85+ καλύτερα έτσι. Κοιτα αλλο να φτανεις pick 60 και αλλο 70+ Απο τους 65 με το χερι καταλαβαινεις οτι ειναι αρκετα καυτο.. Τωρα το καλοκαιρι ειναι υπερβολη να σου δινει πανω απο 70β! Εγω με την χρηση που κανω το πρωι παιζει απο 45-50β και αργα το μεσημερι βλεπω ταβανι μεχρι και 60β! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα