Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερεις, αμα βαραει ο ηλιος καργα, και αν το κυαθιο ειναι κοντα σε σημειο που η λαμαρινες τριγυρω  ζεματανε , ειναι πολυ ευκολο να δωσει οτι να ναι μετρηση...  ανοιξε την βρυση μονο απτο ζεστο..ασε να τρεξει μισο λεπτο.. και μετρα..

• Like 1
  • Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 10/6/2022 στις 1:01 ΜΜ, Gerara_ είπε

Περίμενες καιρό ; Παραγγελία 23 Μαϊου 160 lt 2.6m και περιμένω.Έχουν έλλειψη στους συλλέκτες μου είπαν 

8 ημέρες 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι λιγο εκτος τιτλου η ερωτηση μου, σιγουρα δειχνει οτι να ειναι ο αισθητηρας γιατι μου κατεβασε κρυο νερο μετα απο αρκετη χρηση και συνεχιζει να δειχνει μεγαλη θερμοκρασια. Αρχικα εχω τοποθετησει εναν αισθητηρα ds18b20 και προεκτινα το καλωδιο του με ενα utp 20 μετρα. Το module ειναι το xh w3001 , στο οποιο εκοψα τον δικο του αισθητηρα και συνδεσα τον παραπανω. Υπαρχει περιπτωση να φταει το παντρεμα των δυο που εκανα ; Η αντισταση του καλωδιου επειδη ειναι πολλα μετρα ; (εβαλα ξανα τον δικο του και το τεσταρα με ενα αλλο θερμομετρο και δειχνουν την ιδια θερμοκρασια σε ενα ποτηρι με νερο)

το w3001 ερχεται με αισθητηρα ntc10K . παιζει να εχω κανει οτι να ναι, μην πριζω εδω και χαλαω το thread

Επεξ/σία από GeG
Δημοσ.
Στις 12/6/2022 στις 9:51 ΠΜ, GeG είπε

Ειναι λιγο εκτος τιτλου η ερωτηση μου, σιγουρα δειχνει οτι να ειναι ο αισθητηρας γιατι μου κατεβασε κρυο νερο μετα απο αρκετη χρηση και συνεχιζει να δειχνει μεγαλη θερμοκρασια. Αρχικα εχω τοποθετησει εναν αισθητηρα ds18b20 και προεκτινα το καλωδιο του με ενα utp 20 μετρα. Το module ειναι το xh w3001 , στο οποιο εκοψα τον δικο του αισθητηρα και συνδεσα τον παραπανω. Υπαρχει περιπτωση να φταει το παντρεμα των δυο που εκανα ; Η αντισταση του καλωδιου επειδη ειναι πολλα μετρα ; (εβαλα ξανα τον δικο του και το τεσταρα με ενα αλλο θερμομετρο και δειχνουν την ιδια θερμοκρασια σε ενα ποτηρι με νερο)

το w3001 ερχεται με αισθητηρα ntc10K . παιζει να εχω κανει οτι να ναι, μην πριζω εδω και χαλαω το thread

Αν είναι πολλά τα μέτρα,  βάλε ένα καλώδιο 2χ1. Και πρόσεξε τις πολικοτητες. 

Δημοσ.

καλησπέρα .

Θα ήθελα την γνώμη σας. Θελω να βάλω ηλιακό θερμ περιοχή Γρεβενά. 4 ατομα και σκέφτομαι για 160 λιτρα. Έχετε να προτεινετε κατι? Ευχαριστω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, takis1964 είπε

Όλα κομπλέ 

20220612_112744_copy_1024x1365.jpg

20220612_112537_copy_1024x1365.jpg

καλησπέρα,

ωραία εγκατάσταση.

Στους σωλήνες τι υλικό είναι αυτό ? εννοώ πάνω απο τη λευκή μόνωση, αυτό το γκρι ?

επίσης, τα σκέπαστρα κάνουν δουλειά ? έχεις κάποιο λινκ?

ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hp8 είπε

είσαι σίγουρος ?

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.885d79019698eab19ef19b0b3e395a32.png

Που πήγε το μάτι σου? Εισαι απαιχτος, οντως πρεπει να ειναι κλειστος. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Plechouritis είπε

καλησπέρα .

Θα ήθελα την γνώμη σας. Θελω να βάλω ηλιακό θερμ περιοχή Γρεβενά. 4 ατομα και σκέφτομαι για 160 λιτρα. Έχετε να προτεινετε κατι? Ευχαριστω

Αρχικά θα σου έλεγα για περισσότερα λίτρα.., 4 άτομα 160 λίτρα μόνο άμα κάνετε όλοι ντουζακι χωρίς πιάτα να σας φτάνει..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Silenzio είπε

καλησπέρα,

ωραία εγκατάσταση.

Στους σωλήνες τι υλικό είναι αυτό ? εννοώ πάνω απο τη λευκή μόνωση, αυτό το γκρι ?

επίσης, τα σκέπαστρα κάνουν δουλειά ? έχεις κάποιο λινκ?

ευχαριστώ.

pvc σωληνας αποχετευσης 

τα σκεπαστρα κανανε γιατι ταχα 2 μερες επανω και δεν ανεβηκε η θερμοκρασια καθολου 

https://www.skroutz.gr/s/36224039/SolarCare-Αδιάβροχο-Κάλυμμα-Ηλιακού-Θερμοσίφωνα-100x200-cm.html#reviews

1 ώρα πριν, troi.g είπε

Που πήγε το μάτι σου? Εισαι απαιχτος, οντως πρεπει να ειναι κλειστος. 

ηταν πριν μπουνε τα υγρα και οι ταπες στους συλλεκτες

• Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, takis1964 είπε

ηταν πριν μπουνε τα υγρα και οι ταπες στους συλλεκτες

αν έχουν κι άλλοι πρόσβαση εκεί που είναι ο ηλιακός θα σου πρότεινα να τον βγάλεις Το λόγο τον καταλαβαίνεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, hp8 είπε

αν έχουν κι άλλοι πρόσβαση εκεί που είναι ο ηλιακός θα σου πρότεινα να τον βγάλεις Το λόγο τον καταλαβαίνεις

Σε μονοκατοικία μένω 

5 ώρες πριν, kostaskontis είπε

γιατι βανα εκει πανω?που εξυπηρετει?

Τρελό ρακορ, άμεση αφαίρεση από εμένα  για έλεγχο συμπλήρωμα υγρών 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...