Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Με 700ευρω βαζει sonne 160/2.4 γιατι τοσα δινει!

Να το πουμε πιο καλα "αγοραζει" γιατι εχουμε και εξοδα τοποθετησης μετα , δεν μας ειπε εαν με τα 700 εννοει τα παντα

• Like 1
  • Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannis22k είπε

Παιδια ειμαι σε αναζήτηση θερμοσίφωνα.Διαβασα λιγο εδω τις συζητήσεις σχετικα με ποιοτητες κλπ .Απλα επειδη νοικιαζω και δεν ξερω αν συμφωνησει ο ιδιοκτήτης να τα βγαζω απο το ενοικιο (οποτε αν φυγω μετα θα τον ξηλωσω ) δεν θελω καποιον ακριβο.Ειδα στα praktiker τον pyramis (λογω δισεων πιστωτικής.) Στο σπιτι ειμαστε 2 ατομα αλλα θα προτιμησω καζανι για 4 .Αξιζουν αυτοι οι pyramis ειναι διπλης ενεργειας, επιλεκτικοί κλπ;

Το ποσο που θα εδινα 400-600€ χωρις βεβαι την δουλεια .Ειμαι τελευταίο οροφο που λογικά εχει αναμονες γιατι ειναι του 2005 οικοδομή.

Πάρε όσο ποιο γρήγορα μπορείς γιατί η τιμή τις κιλοβατώρας έφθασε 0.30 λεπτά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostaskontis είπε

κανονικα ο ιδιοκτητης του σπιτιου μετα απο δικη σου παροτρυνση,θα πρεπει να αναλαβει να αγορασει και να εγκαταστησει εναν ηλιακο του γουστου του.Τωρα εαν δεν διαθετει τα χρηματα ,ειναι δυσκολες εποχες,ισως να χρειαστει λιγο βοηθεια  του τυπου να τα δωσεις εσυ και να του κρατας καποιο ποσο απο το ενοικιο π.χ.Γενικα με τα βγαλε-βαλε δεν τα πανε καλα αυτες οι συσκευες και εκτος αν η επομενη μεταφορα του θα ειναι σπιτι σου(το ευχομαι) τοτε καλα θα ειναι να ερθετε σε καποιο διακανονισμο.

Συμφωνω μαζι σου αλλα αναγκαστηκα τωρα στην περιπτωση που το πληρωσω εγω ,γιατι ετσι πως παει το ρευμα ...Ρωτησα σε γνωστο μου και μου ειπε 1000€ για καλο αλλα τα θεωρω πολλα για την δικια μου περιπτωση

14 λεπτά πριν, vaggooss είπε

Πάρε όσο ποιο γρήγορα μπορείς γιατί η τιμή τις κιλοβατώρας έφθασε 0.30 λεπτά.

Για την ωρα ειμαι καλα απο τιμη ρευματος αλλα ξερω οτι θα αλλαξει αυτο 0.085 χωρις ρητρα χωρις παγιο 🤪 γιαυτο και θελω θερμοσιφωνο 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Συμφωνω μαζι σου αλλα αναγκαστηκα τωρα στην περιπτωση που το πληρωσω εγω ,γιατι ετσι πως παει το ρευμα ...Ρωτησα σε γνωστο μου και μου ειπε 1000€ για καλο αλλα τα θεωρω πολλα για την δικια μου περιπτωση

Για την ωρα ειμαι καλα απο τιμη ρευματος αλλα ξερω οτι θα αλλαξει αυτο 0.085 χωρις ρητρα χωρις παγιο 🤪 γιαυτο και θελω θερμοσιφωνο 

Ναι μόλις λήξει ετοιμάσου για ένα σοκ.

Πάρε όσο ποιο γρήγορα διότι κάθε μέρα ακριβαινουν τα υλικά. Έβρισκες 160 λίτρα με 430 ευρώ και τώρα πήγαν πάνω από 550.

Δημοσ.

Σε τοπικο καταστημα που ρωτησα μου ειπαν απο Δευτέρα αλλαζουν οι τιμες ..Εχετε να μου προτεινετε κατι να το βαλω με άτοκες;

Δημοσ.

Ομάδα στα praktiker ποιον προτείνετε για 4 άτομα? Διαβάζω αλλά άκρη δεν βγάζω..Επίσης wilco 25 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα έχω στο διαμέρισμα..Οι pyramis αξίζουν γιατί έχουν σχεδόν την ίδια τιμη με wilco

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sarakats85 είπε

Επίσης wilco 25 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα έχω στο διαμέρισμα..Οι pyramis αξίζουν γιατί έχουν σχεδόν την ίδια τιμη με wilco

αφού έχεις 25  wilco γιατί θέλεις κάτι άλλο Δεν έμεινες ευχαριστημενος 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giannis22k είπε

Σε τοπικο καταστημα που ρωτησα μου ειπαν απο Δευτέρα αλλαζουν οι τιμες ..Εχετε να μου προτεινετε κατι να το βαλω με άτοκες;

απο την δικη μου ερευνα και καθαρα προσωπικη μου αποψη αυτη την στιγμη vfm ειναι οι μαρκες nobel,solviolaris,mastersol και sonne.Μπες σκτρζ δες τους,αν μπορεις δες και καποιον απο κοντα να εχεις μια ιδεα...Αυριο θα βγω και στην γυρα μπας και βρω κανα παραμαγαζο να δινει χωρις "φπα".....

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, hp8 είπε

αφού έχεις 25  wilco γιατί θέλεις κάτι άλλο Δεν έμεινες ευχαριστημενος 

Μέσα σε 25 χρόνια η ποιότητα μπορεί να άλλαξε και σίγουρα εμφανίστηκαν και άλλες εταιρίες..Επισης όσο και αν διάβασα στο νήμα δεν βρήκα πουθενά να αναφέρετε από κάποιον αυτή η εταιρία..Τέλος μπορεί να έτυχε σε εμένα και να αντεξε...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, villasg είπε

Να το πουμε πιο καλα "αγοραζει" γιατι εχουμε και εξοδα τοποθετησης μετα , δεν μας ειπε εαν με τα 700 εννοει τα παντα

700euro αγορά ηλιακού. Τι κόστος έχει η τοποθέτηση; Γύρω στα 150;;;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Bill@r@s είπε

Αναλογα τα μηκη σωληνωσεων - καλωδιου

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kostaskontis είπε

Αυριο θα βγω και στην γυρα μπας και βρω κανα παραμαγαζο να δινει χωρις "φπα".....

Χωρίς απόδειξη δεν θα έχεις εγγύηση...το καλύτερο θα ήταν να κοπεί τιμολόγιο σε κάποιον που να θέλει να δηλώσει έξοδα... πχ σε κομμωτήριο ώστε αν χρειαστεί να σε καλύψει η εγγύηση. Το έχω κάνει σε άλλα προϊόντα είτε να πληρώσει ο άλλος όλο το φπα, είτε να πληρώσει ο άλλος ένα μέρος του φπα κι εγώ ένα μικρότερο. Παίρνεις φωτοτυπία το τιμολόγιο και το κρατάς στο αρχείο σου.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kostaskontis είπε

απο την δικη μου ερευνα και καθαρα προσωπικη μου αποψη αυτη την στιγμη vfm ειναι οι μαρκες nobel,solviolaris,mastersol και sonne.Μπες σκτρζ δες τους,αν μπορεις δες και καποιον απο κοντα να εχεις μια ιδεα...Αυριο θα βγω και στην γυρα μπας και βρω κανα παραμαγαζο να δινει χωρις "φπα".....

9 ώρες πριν, Bill@r@s είπε

Σιγουρα πλεον απο 70ε και πανω για τοποθετηση

Σωληνα τουμποραμα θελω να πιστευω απο 3.50ευρω/μετρο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, ababa641 είπε

Χωρίς απόδειξη δεν θα έχεις εγγύηση...το καλύτερο θα ήταν να κοπεί τιμολόγιο σε κάποιον που να θέλει να δηλώσει έξοδα... πχ σε κομμωτήριο ώστε αν χρειαστεί να σε καλύψει η εγγύηση. Το έχω κάνει σε άλλα προϊόντα είτε να πληρώσει ο άλλος όλο το φπα, είτε να πληρώσει ο άλλος ένα μέρος του φπα κι εγώ ένα μικρότερο. Παίρνεις φωτοτυπία το τιμολόγιο και το κρατάς στο αρχείο σου.

η εγγυηση αντιπροσωπειας π.χ της nobel δεν παει με το παραστατικο αγορας αλλα με το σειριακο αριθμο του προιοντος.Ετσι νομιζω ειναι στις περισσοτερες εταιριες.

10 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

απο την δικη μου ερευνα και καθαρα προσωπικη μου αποψη αυτη την στιγμη vfm ειναι οι μαρκες nobel,solviolaris,mastersol και sonne.

για να καταλαβω,δεν συμφωνεις οτι ειναι vfm οι mastersol για τα χρηματα και αυτα που προσφερουν? Ή διαφωνεις με την σειρα που εβαλα τις εταιριες?

edit:Κανω edit γιατι αυτα βλεπω και τρελαινομαι .Η φωτο ειναι απο χορηγουμενη διαφημηση της εταιριας στο fb.Και ερωτω εγω τωρα,ενδιαφερεσαι για την ποιοτητα του προιοντος σου και θελεις να το διαφημησεις.....και βαζεις αυτη την φωτο???Σοβαρα τωρα?

278004817_23850512692840130_3862821986131149459_n.jpg.2e5bd9525b7e09238ca84fcabee38449.jpg

Επεξ/σία από kostaskontis
Δημοσ.
Στις 28/4/2022 στις 5:58 ΜΜ, kostaskontis είπε

Αυτος που ειναι να μου βαλει ηλιακο εμαθα οτι βαζει της <<sieline>> οπουε πιστευω στα  ίδια λεφτα θα μου βγει απο το να βρω κατι απο σκρουτζ .Της sieline εχει ο ηλιακος επιλεκτικο συλλέκτη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...