Kozanitis1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Εγω στα τοσα χρονια που τον εχω μονο μια φορα εφτασε σε αυτο το level οταν τον ειχα φρεσκο αγορασει.. Ευχαριστήθηκα μπάνιο σήμερα.. Καλοκαίρι, ειδικά με κάνα καύσωνα δεν σου ζεσταίνει το νερό έτσι; 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 32 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Ευχαριστήθηκα μπάνιο σήμερα.. Καλοκαίρι, ειδικά με κάνα καύσωνα δεν σου ζεσταίνει το νερό έτσι; Δεν το καταλαβες.. Δεν το αφηνω εγω να φτασει σε τετοιες θερμοκρασιες!!! Τυχαιο μετα απο τοσα χρονια και χωρις service να αποδιδει σαν καινουργιος..!!! 2 ώρες πριν, Bill@r@s είπε Καλησπέρα σας. Γνωρίζετε αν παίζει καμιά προσφορά ηλιακού για τετραμελή οικογένεια. Ψάχνω 160lt. Πολη? μεχρι ποσα δινεις? 1
vaggooss Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Bill@r@s είπε Καλησπέρα σας. Γνωρίζετε αν παίζει καμιά προσφορά ηλιακού για τετραμελή οικογένεια. Ψάχνω 160lt. Στα practicer έχει προσφορά τον pyramis. Χτύπα τον δεν ιαναβρισκεις τέτοια τιμή. 1
Bill@r@s Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Νομίζω ψωνίζεις γουρούνι στο σακί.. Πες μας πόσο μακριά θα τοποθετηθεί, σε ποια περιοχή, αν θα σκιάζεται από εμπόδια/κτήρια κλπ κάποιες ώρες.. Για ένα χωριό κοντά στην Αρτάκη Χαλκίδας. Μόλις τώρα, Bill@r@s είπε Για ένα χωριό κοντά στην Αρτάκη Χαλκίδας. Δεν έχει πρόβλημα από διπλανά κτίρια 8 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Δεν το καταλαβες.. Δεν το αφηνω εγω να φτασει σε τετοιες θερμοκρασιες!!! Τυχαιο μετα απο τοσα χρονια και χωρις service να αποδιδει σαν καινουργιος..!!! Πολη? μεχρι ποσα δινεις? Σ' ένα χωριό κοντά στην Αρτάκη Χαλκίδας. Όσο λιγότερα και όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο. Κοντά στα 700 θα είμαι ευχαριστημένος. 7 ώρες πριν, vaggooss είπε Στα practicer έχει προσφορά τον pyramis. Χτύπα τον δεν ιαναβρισκεις τέτοια τιμή. Έχω την υποψία πως την έχασα την προσφορά. Αν δεν κάνω λάθος έληξε την 25 Απριλίου. Να περιμένω εκπτώσεις 3 Μαίου;;;
ababa641 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, Bill@r@s είπε Για ένα χωριό κοντά στην Αρτάκη Χαλκίδας. Δεν έχει πρόβλημα από διπλανά κτίρια Σ' ένα χωριό κοντά στην Αρτάκη Χαλκίδας. Όσο λιγότερα και όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο. Κοντά στα 700 θα είμαι ευχαριστημένος. Στην Χαλκίδα στον Αγ. Νικόλαο είναι το εργοστάσιο της DIANA. Γιατί δεν πας απο εκεί να δεις και να σε συμβουλέψει ? Σκέψου οτι θα έχεις και ανταλλακτικά αν χρειαστείς κάτι... 3
Bill@r@s Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, ababa641 είπε Στην Χαλκίδα στον Αγ. Νικόλαο είναι το εργοστάσιο της DIANA. Γιατί δεν πας απο εκεί να δεις και να σε συμβουλέψει ? Σκέψου οτι θα έχεις και ανταλλακτικά αν χρειαστείς κάτι... Σ'ευχαριστώ πολύ θα ληφθεί υπόψη η συμβουλή σου. Έχεις όμως κάτι να μου προτείνεις από κει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
kostaskontis Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, ababa641 είπε Στην Χαλκίδα στον Αγ. Νικόλαο είναι το εργοστάσιο της DIANA. Γιατί δεν πας απο εκεί να δεις και να σε συμβουλέψει ? Σκέψου οτι θα έχεις και ανταλλακτικά αν χρειαστείς κάτι... ψαχνοντας για ηλιακο δεν μπορω να καταλαβω απο που πηγαζουν οι τιμες των diana βλεποντας την δεδομενη ποιοτητα και τα πιστοποιητικα που εχουν ...Μετρια ποιοτητα υλικων και σχεδιασμος πολυ mainstream....Και απλη 5ετη εγγυηση.Το οτι τους διαφημιζει ο φαφλατας λαικος υδραυλικος youtuber δεν με καλυπτει... 1
ababa641 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 51 λεπτά πριν, Bill@r@s είπε Σ'ευχαριστώ πολύ θα ληφθεί υπόψη η συμβουλή σου. Έχεις όμως κάτι να μου προτείνεις από κει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν έχω να σου προτείνω κάτι, αλλά επειδή είναι δίπλα σου πήγαινε από εκεί για να πάρεις μια ιδέα. 10 λεπτά πριν, kostaskontis είπε ψαχνοντας για ηλιακο δεν μπορω να καταλαβω απο που πηγαζουν οι τιμες των diana βλεποντας την δεδομενη ποιοτητα και τα πιστοποιητικα που εχουν ...Μετρια ποιοτητα υλικων και σχεδιασμος πολυ mainstream....Και απλη 5ετη εγγυηση.Το οτι τους διαφημιζει ο φαφλατας λαικος υδραυλικος youtuber δεν με καλυπτει... Το κριτήριο δεν είναι ο κάθε youtuber, αλλά το οτι είναι δίπλα στο σπίτι του το εργοστάσιο και θεωρώ οτι θα έχει κάλυψη σε περίπτωση βλάβης. Το ίδιο έπραξα κι εγώ το 2008 όταν πήραμε 3 οικογένειες τους ηλιακούς NORMENTE, εγώ δεν τους ήξερα, αλλά το εργοστάσιο απέχει από το σπίτι μου σχεδόν μισή ώρα. Πήγαμε εκεί, μας εξήγησαν κάποια πράγματα και μας βοήθησαν στην τελική επιλογή και μας έκαναν και καλύτερη τιμή. Όμως το βασικό ήταν οτι σου παρέχουν ανταλλακτικά σε περίπτωση βλάβης. Επίσης θέλω να στηρίξω μια ελληνική εταιρία και όχι κινέζικες. 3
Kozanitis1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάντως για 4 άτομα, δε νομίζω να σε καλύψουν 160 λίτρα.., εκτός αν κάνετε ένα ντουζακι όλοι.. Μήπως να κοιτούσες για 200 λίτρα; Πχ μια κοπέλα/γυναίκα θέλει για πλάκα 80-100 λίτρα σε λούσιμο κλπ.. Τους 120αρηδες τους "παγώνουν" τσακ μπαμ Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από Kozanitis1 2
giannis22k Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Παιδια ειμαι σε αναζήτηση θερμοσίφωνα.Διαβασα λιγο εδω τις συζητήσεις σχετικα με ποιοτητες κλπ .Απλα επειδη νοικιαζω και δεν ξερω αν συμφωνησει ο ιδιοκτήτης να τα βγαζω απο το ενοικιο (οποτε αν φυγω μετα θα τον ξηλωσω ) δεν θελω καποιον ακριβο.Ειδα στα praktiker τον pyramis (λογω δισεων πιστωτικής.) Στο σπιτι ειμαστε 2 ατομα αλλα θα προτιμησω καζανι για 4 .Αξιζουν αυτοι οι pyramis ειναι διπλης ενεργειας, επιλεκτικοί κλπ; Το ποσο που θα εδινα 400-600€ χωρις βεβαι την δουλεια .Ειμαι τελευταίο οροφο που λογικά εχει αναμονες γιατι ειναι του 2005 οικοδομή.
kostaskontis Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, giannis22k είπε Απλα επειδη νοικιαζω και δεν ξερω αν συμφωνησει ο ιδιοκτήτης να τα βγαζω απο το ενοικιο κανονικα ο ιδιοκτητης του σπιτιου μετα απο δικη σου παροτρυνση,θα πρεπει να αναλαβει να αγορασει και να εγκαταστησει εναν ηλιακο του γουστου του.Τωρα εαν δεν διαθετει τα χρηματα ,ειναι δυσκολες εποχες,ισως να χρειαστει λιγο βοηθεια του τυπου να τα δωσεις εσυ και να του κρατας καποιο ποσο απο το ενοικιο π.χ.Γενικα με τα βγαλε-βαλε δεν τα πανε καλα αυτες οι συσκευες και εκτος αν η επομενη μεταφορα του θα ειναι σπιτι σου(το ευχομαι) τοτε καλα θα ειναι να ερθετε σε καποιο διακανονισμο.
Bill@r@s Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Kozanitis1 είπε Πάντως για 4 άτομα, δε νομίζω να σε καλύψουν 160 λίτρα.., εκτός αν κάνετε ένα ντουζακι όλοι.. Μήπως να κοιτούσες για 200 λίτρα; Πχ μια κοπέλα/γυναίκα θέλει για πλάκα 80-100 λίτρα σε λούσιμο κλπ.. Τους 120αρηδες τους "παγώνουν" τσακ μπαμ Συνήθως μένουν μόνο τα πεθερικά μου εκεί. Εμείς για κανένα σαββατοκύριακο οι ολιγοήμερες διακοπές. Οπότε νομίζω θα βολέψει. Ευχαριστώ για την παρατήρηση. Και γενικά ευχαριστώ το φόρουμ γιατί πραγματικά βοηθάει στις επιλογές μου.
PLACEBO_89 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Bill@r@s είπε Σ' ένα χωριό κοντά στην Αρτάκη Χαλκίδας. Όσο λιγότερα και όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο. Κοντά στα 700 θα είμαι ευχαριστημένος. Το ποσο αξιοπιστος εχει να κανει με τις συνθηκες σας.. Ο ηλιακος ποναει στις παρατεταμενες υψηλες θερμοκρασιες(καλοκαιρινους μηνες) Ειναι κακο να σου δινει πολυ καυτο νερο και να τον ξαναχτυπαει ο ηλιος! Αν τα περιστατικα ειναι με μονωμενα τραβας εσκεμμενα καποια ποσοτητα νερου.. Αν δεις οτι το προβλημα ειναι σχεδον μονιμο τοτε σκεπαζεις οσο χρειαζεται..! Ετσι ενας οικονομικος ηλιακος ειναι πιο κοντα ''σιγουρα'' να περασει την αξιοπιστια ενος πολυ πιο ακριβου!!! Για 4 ατομα οχι κατω απο 160/3! Κανονικα εισαι στα 200/4 2 λεπτά πριν, Bill@r@s είπε Συνήθως μένουν μόνο τα πεθερικά μου εκεί. Εμείς για κανένα σαββατοκύριακο οι ολιγοήμερες διακοπές. Οπότε νομίζω θα βολέψει. Ευχαριστώ για την παρατήρηση. Και γενικά ευχαριστώ το φόρουμ γιατί πραγματικά βοηθάει στις επιλογές μου. Αρα για 2 ατομα? 1 ώρα πριν, giannis22k είπε Παιδια ειμαι σε αναζήτηση θερμοσίφωνα.Διαβασα λιγο εδω τις συζητήσεις σχετικα με ποιοτητες κλπ .Απλα επειδη νοικιαζω και δεν ξερω αν συμφωνησει ο ιδιοκτήτης να τα βγαζω απο το ενοικιο (οποτε αν φυγω μετα θα τον ξηλωσω ) δεν θελω καποιον ακριβο.Ειδα στα praktiker τον pyramis (λογω δισεων πιστωτικής.) Στο σπιτι ειμαστε 2 ατομα αλλα θα προτιμησω καζανι για 4 .Αξιζουν αυτοι οι pyramis ειναι διπλης ενεργειας, επιλεκτικοί κλπ; Το ποσο που θα εδινα 400-600€ χωρις βεβαι την δουλεια .Ειμαι τελευταίο οροφο που λογικά εχει αναμονες γιατι ειναι του 2005 οικοδομή. https://energylife.gr/iliakoi-thermosifones/iliakoi-thermosifones-160-litra/iliakos-thermosifonas-glass-epilektikos-syllektis-160lt-2,50m2-galvanize 1
villasg Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, ababa641 είπε Στην Χαλκίδα στον Αγ. Νικόλαο είναι το εργοστάσιο της DIANA. Γιατί δεν πας απο εκεί να δεις και να σε συμβουλέψει ? Μακριά απο Diana, στη γειτονια μου ειναι και ξερω καλα ..... Στην θεση σου και στην περιοχη μας θα εβαζα 200λτ και κατι σε Sonne - μπιμπικας στο βασιλικο καθενιωτης στην χαλκιδα Εγω ειμαι στο Βασιλικο και εχω τον Sonne με συλλεκτη phaethon ( 160 lt 2,4m2 ) απο το 2ο του 2014 χωρις κανενα προβλημα απολυτως ( 2 συντηρησεις μονο το 17 και φετος ) 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, villasg είπε Μακριά απο Diana, στη γειτονια μου ειναι και ξερω καλα ..... Στην θεση σου και στην περιοχη μας θα εβαζα 200λτ και κατι σε Sonne - μπιμπικας στο βασιλικο καθενιωτης στην χαλκιδα Εγω ειμαι στο Βασιλικο και εχω τον Sonne με συλλεκτη phaethon ( 160 lt 2,4m2 ) απο το 2ο του 2014 χωρις κανενα προβλημα απολυτως ( 2 συντηρησεις μονο το 17 και φετος ) Με 700ευρω βαζει sonne 160/2.4 γιατι τοσα δινει! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα