PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 22 ώρες πριν, 111111 είπε Ψάχνω απλά για κάποιον 120 λίτρα. Αναλυτικά χαρακτηριστικά στο site του κατασκευαστή δεν υπάρχουν. Για επιλεκτικό συλλέκτη αναφέρεται. Εγω θα πηγαινα να τον δω απο κοντα.. Αυτος βεβαια που ξερει 5 πραγματα για να συγκρινει..
kostaskontis Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Εγω θα πηγαινα να τον δω απο κοντα.. Αυτος βεβαια που ξερει 5 πραγματα για να συγκρινει.. αν υπαρχει στημενος.....αυτο ειναι μεγαλο προβλημα με την αγορα ηλιακων.Δεν μπορεις να δεις και να συγκρίνεις την ποιοτητα κατασκευης απο τις φωτο στο ιντερνετ....Ο κατασκευαστης μπορει να λεει οτι θελει,οτι εχει διαστημικο υλικο συναρμολογημενο στον Αρη.Πελατες θελει.Αν δεν δεις εσυ απο κοντα την ποιοτητα,την λεπτομερεια στην συναρμολογηση δεν μπορεις να κρινεις.Βεβαια και απο τις φωτο το "γυμνασμενο" ματι κατι μπορει να δει π.χ στις φωτο που δειχνουν τους συλλεκτες navi της Mastersol φαινετε η κολα γυρω απο το τζαμι ατακτος πασαλημενη οποτε λες "αν η ποιοτητα σε αυτο που φαινετε ειναι "πασαλημα" τοτε σε αυτα που δεν φαινονται πως θα ειναι....? "Το μονο ηλιακο που εχω δει στημενο και μου ψιλοαρεσε η λεπτομερεια ειναι ενας Nobel classic.
kstgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 οι σοβαρες αντιπροσωπειες εχουν κομμενους ηλιακους με λεηζερ για να δεις την ποιοτητα κατασκευης και απο μεσα
PLACEBO_89 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Στις 25/4/2022 στις 8:56 ΜΜ, kostaskontis είπε αν υπαρχει στημενος.....αυτο ειναι μεγαλο προβλημα με την αγορα ηλιακων.Δεν μπορεις να δεις και να συγκρίνεις την ποιοτητα κατασκευης απο τις φωτο στο ιντερνετ....Ο κατασκευαστης μπορει να λεει οτι θελει,οτι εχει διαστημικο υλικο συναρμολογημενο στον Αρη.Πελατες θελει.Αν δεν δεις εσυ απο κοντα την ποιοτητα,την λεπτομερεια στην συναρμολογηση δεν μπορεις να κρινεις.Βεβαια και απο τις φωτο το "γυμνασμενο" ματι κατι μπορει να δει π.χ στις φωτο που δειχνουν τους συλλεκτες navi της Mastersol φαινετε η κολα γυρω απο το τζαμι ατακτος πασαλημενη οποτε λες "αν η ποιοτητα σε αυτο που φαινετε ειναι "πασαλημα" τοτε σε αυτα που δεν φαινονται πως θα ειναι....? "Το μονο ηλιακο που εχω δει στημενο και μου ψιλοαρεσε η λεπτομερεια ειναι ενας Nobel classic. Εμενα θα μου αρεσε ο classic να ειχε ενισχυμενη βαση οπως του sonne οπως και το περιβλημα inox σαν του sonne να γυαλιζει..! Αυτα βεβαια ειναι καθαρα αισθητικο κομματι γιατι δεν εχει αναφερθει κατι αρνητικο σε βαση και περιβλημα inox του classic!
Swimmer21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Έχω δει ότι το 40% του μηνιαίου λογαριασμού ΔΕΗ είναι λόγω θερμοσίφωνα και θέλω να πάω σε ηλιακό. Έχει προβλεφθεί στην ταράτσα, από σωληνώσεις κλπ. Τι μάρκα θα προτείνατε για ανάγκες 2-3 ατόμων, μέγεθος και τι πρέπει να προσέξω; Συνήθως που κυμαίνονται οι τιμές και η εγκατάσταση; Ευχαριστώ πολύ
PLACEBO_89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε Έχω δει ότι το 40% του μηνιαίου λογαριασμού ΔΕΗ είναι λόγω θερμοσίφωνα και θέλω να πάω σε ηλιακό. Έχει προβλεφθεί στην ταράτσα, από σωληνώσεις κλπ. Τι μάρκα θα προτείνατε για ανάγκες 2-3 ατόμων, μέγεθος και τι πρέπει να προσέξω; Συνήθως που κυμαίνονται οι τιμές και η εγκατάσταση; Ευχαριστώ πολύ Τον χειμωνα για να εισαι οκ τουλαχιστον 160/2.5 Πριν 3 χρονια γυρω στα 500ε! Τωρα πανω απο 700ε!!! Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από PLACEBO_89 1
111111 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Εμενα θα μου αρεσε ο classic να ειχε ενισχυμενη βαση οπως του sonne οπως και το περιβλημα inox σαν του sonne να γυαλιζει..! Αυτα βεβαια ειναι καθαρα αισθητικο κομματι γιατι δεν εχει αναφερθει κατι αρνητικο σε βαση και περιβλημα inox του classic! έχω την εντύπωση πως το περίβλημα του classic είναι αλουμίνιο...αθάνατο!
PLACEBO_89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, 111111 είπε έχω την εντύπωση πως το περίβλημα του classic είναι αλουμίνιο...αθάνατο! Ανοξείδωτο ειναι απλα δεν γυαλιζει σαν του sonne.
111111 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Ανοξείδωτο ειναι απλα δεν γυαλιζει σαν του sonne. στο τεχνικό εγχειρίδιο αναφέρει "Εξωτερικό περίβλημα από κράμα ναυπηγικού αλου- μινίου." 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, 111111 είπε στο τεχνικό εγχειρίδιο αναφέρει "Εξωτερικό περίβλημα από κράμα ναυπηγικού αλου- μινίου." Στο εμποριο ομως σου λενε ανοξείδωτο!
111111 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, PLACEBO_89 είπε Στο εμποριο ομως σου λενε ανοξείδωτο! αυτό που ξέρω ότι ηλιακός πάνω από 30 ετών με εξωτερικό περίβλημα αλουμινίου δεν έχει πάθει τίποτα...
Kozanitis1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Καλησπέρα, σήμερα με καλή ηλιοφάνεια κατά τις 14:30 το νερό έβραζε, ατμούς έβγαζε η βρύση.., σε λίγο μου φαίνεται θα αρχίσουμε τα σκεπάσματα.. Δεν ανέβηκα να δω αν τυχόν άνοιξε κανένα ασφαλιστικό, αν και δεν νομίζω..
Bill@r@s Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σας. Γνωρίζετε αν παίζει καμιά προσφορά ηλιακού για τετραμελή οικογένεια. Ψάχνω 160lt.
Kozanitis1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 35 λεπτά πριν, Bill@r@s είπε Καλησπέρα σας. Γνωρίζετε αν παίζει καμιά προσφορά ηλιακού για τετραμελή οικογένεια. Ψάχνω 160lt. Νομίζω ψωνίζεις γουρούνι στο σακί.. Πες μας πόσο μακριά θα τοποθετηθεί, σε ποια περιοχή, αν θα σκιάζεται από εμπόδια/κτήρια κλπ κάποιες ώρες..
PLACEBO_89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Καλησπέρα, σήμερα με καλή ηλιοφάνεια κατά τις 14:30 το νερό έβραζε, ατμούς έβγαζε η βρύση.., σε λίγο μου φαίνεται θα αρχίσουμε τα σκεπάσματα.. Δεν ανέβηκα να δω αν τυχόν άνοιξε κανένα ασφαλιστικό, αν και δεν νομίζω.. Εγω στα τοσα χρονια που τον εχω μονο μια φορα εφτασε σε αυτο το level οταν τον ειχα φρεσκο αγορασει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα